Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Genetik test mi istemiştiniz bak benim profil resmindeki benim kardeşim geçen sene doğdu ve onunda genetik raporu kötü çıktı down sendromu ve ayağı problemliydi. Ama o annemden annemde evladından vazgecmedi
Amniyosentez yaptirdim.benimki down sendromu degil patau sendromu diye gecio yasama sanslari yok

Bence sizin doktorda bi terslik var. Sizin en kotu ihtimalle 200mg progestan fitil iki tane gunde, haftada birde prlotn depot yaptrmaniz lazim. Ayrica riskli haftalara basladik en ufak kasilma acilmaya sebep oluyor wc dahi kalkamaz hale geliyoruz suan oldugum gibi, magnezyum bile almaniz gerekir önlem amacli
Ayrıntılı ultrosyon zamanımda geçti bu hafta bir şekilde gitmem gerekiyo en geç cumartesi

Ayrıntılı ultrosyon zamanımda geçti bu hafta bir şekilde gitmem gerekiyo en geç cumartesi
Sende bi git cnm
BAnada günde 200mg progestan vermişti 1 tane
Ben 2 alıyorum haftadada proluton kendim yaptırıyorum Dr vermedi normal hayatıma dön dedi ama cesaret edemedim yatıyorum genelde

Histeroskopi ameliyatımda rahimde darlık old tespit edildi bebek büyüyünce taşımaz demişti tüp bebek doktorum o yüzden olacağım canım
Anladım cnm sıfa olsun ıns benım bsey cıkmadı ama bır erken dogumum var 22haftalık kaybettım smdı ıkızlere hamıleyım cok korkuyorum kaybetmekten bend eserklajlıyım tedbır ıcın atıldı

Kızlar selam 2 gündür bel ağrım var yatmaktanmı yoksa başka bişeymi anlamıyorum dışarıda çıkamıyoruz yürüyemiyoruz sizde durumlar nasıl

Kızlar selam 2 gündür bel ağrım var yatmaktanmı yoksa başka bişeymi anlamıyorum dışarıda çıkamıyoruz yürüyemiyoruz sizde durumlar nasıl
Bel kasık bendede var cnm ben yatmaktan yada artık haftamız itibari ile olduğunu düşünüyorum ama çok aşırıya bi druna sor yinede geçmiş olsun cnm

ohhh çok sevindim kuzum 😍😍😍 iyi olunda Allahın izniyle 😊 göremeyince merak ettim vallahi 😊😊
Çok tesekkur ederim tatlim 😍 bi iki haftamiz kaldi rahatlamamiza çok sukur, igneler ilaclar derken yolu yariladik darisi sizlere inşallah🙏❤️ bu arada bel agrisida yattigin icin olur, kasık agrisina sebep olmaz ama, doktorum demişti. Gunluk hayatina devam ediyomusun hep yatiyomusun?

X