- 25 Şubat 2019
- 247
- 165
- 37
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.501
Hala ses yok desem sabahtan beri kurtlu gibi evde dolaniyorumB banur-hayat cnm nasılsın sonuçlarımız inş güzel çıkmıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ses yok desem sabahtan beri kurtlu gibi evde dolaniyorumB banur-hayat cnm nasılsın sonuçlarımız inş güzel çıkmıştır
Sakin ol cnm sabırla bekle inşHala ses yok desem sabahtan beri kurtlu gibi evde dolaniyorum
Ne guzel canım masallah ben kısalıktan cok korkuyorm yaBenim kızım olacak çok önceden öylesine belki satarım diye bi yelek yapmıştım . Bide kardeşimin küçülmüş bir tulumu var yanımda yeleği o tuluma giydirip gözümün önüne koydum . Onun sarı saçlarını ve yeşil gözlerini hayal ediyorum iyi geliyo. Bak benim hamileliğin başından beri serviks boyu hiç 3 u görmedi. Hep 2 buçuk doktor kısa olduğunu söylüyo ama atılan dikisin amacı o zaten çok şükür bebeğin kesesi vajinadaki mikroplarla muhatap olmadan güzelce dikişi attirdik neyden korkuyosun
Canın ıns guzel haberler alalım ıns ıns ıns dua edelımHala ses yok desem sabahtan beri kurtlu gibi evde dolaniyorum
Sana nden serklaj ypıkıyor cnm erken dogumun mu var oncesındeArkadaşlar istanbulda hiç serklaj islemi yaptıran olmadı mi
Sen arasaydın bı canım hastaneyıHala ses yok desem sabahtan beri kurtlu gibi evde dolaniyorum
Bende ayni durumu yasadim bir onceki gebeligimde bebegim ozurluydu anliyorum seni kuzumKizlar sonucum neyazikki kotu cikti.rahim agzi yetmezliginden korkarken simdi bundan dolayi kaybedicem bebegimi.ya karnimda ölecekmis yada dogunca olecekmis
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum, imtihanin buymuş demekki senin de, Allah yardimcin olsun insallah. Ne denir bilmiyorum, cok üzgünüm. Allah saglikli evlatlar nasip etsin insallahKizlar sonucum neyazikki kotu cikti.rahim agzi yetmezliginden korkarken simdi bundan dolayi kaybedicem bebegimi.ya karnimda ölecekmis yada dogunca olecekmis
Rabbım korusun cnm ya cok üzüldüm inş rabbm sana bagıslasın yavrunu yaKizlar sonucum neyazikki kotu cikti.rahim agzi yetmezliginden korkarken simdi bundan dolayi kaybedicem bebegimi.ya karnimda ölecekmis yada dogunca olecekmis
Merhaba adı neydi doktorunuzun ve ücret ne kadar ödediniz
Genetik test mi istemiştiniz bak benim profil resmindeki benim kardeşim geçen sene doğdu ve onunda genetik raporu kötü çıktı down sendromu ve ayağı problemliydi. Ama o annemden annemde evladından vazgecmediKizlar sonucum neyazikki kotu cikti.rahim agzi yetmezliginden korkarken simdi bundan dolayi kaybedicem bebegimi.ya karnimda ölecekmis yada dogunca olecekmis
Şükür ağrılarım geçti Allaha şükür namazlarimi hep ayakta kıldım ama bir anım bir anımı tutmuyor . Sanada geçmiş olsun canım ama burada bazı hamile arkadaşlar ne kadar çok ilaç kullanıyo . Ben sadece günde bir tane 100 mg lik progestan fitil kullaniyorumEzgi osman kuzun agrilarin gectimi benim agrilar gecmeyince doktor 8 saatlik serum verdi
Şükür ağrılarım geçti Allaha şükür namazlarimi hep ayakta kıldım ama bir anım bir anımı tutmuyor . Sanada geçmiş olsun canım ama burada bazı hamile arkadaşlar ne kadar çok ilaç kullanıyo . Ben sadece günde bir tane 100 mg lik progestan fitil kullaniyorum
Aslında az ilaç kullanmam doktor beni fazla onemsemiyomu sorusunu sormama neden oluyoKuzum qrupta en cok ilac kullanan benim nidilat,progestan,magneziyum hap,porluton, magneziyum serum kullaniyorum agrilarim oldukca agri kesici ogne vuruluyorum ama artik fayda etmiyo endol kullaniyorum iki gun siddetli agrim oldu 3 gunluk serum yazdi 7-8 saatde damla damla damara vurlcakmis cok sukur cok ayaga kalkmamaya calis sen artik ben korkumdan kalkmiyorum
Aslında az ilaç kullanmam doktor beni fazla onemsemiyomu sorusunu sormama neden oluyo
Bence sizin doktorda bi terslik var. Sizin en kotu ihtimalle 200mg progestan fitil iki tane gunde, haftada birde prlotn depot yaptrmaniz lazim. Ayrica riskli haftalara basladik en ufak kasilma acilmaya sebep oluyor wc dahi kalkamaz hale geliyoruz suan oldugum gibi, magnezyum bile almaniz gerekir önlem amacliŞükür ağrılarım geçti Allaha şükür namazlarimi hep ayakta kıldım ama bir anım bir anımı tutmuyor . Sanada geçmiş olsun canım ama burada bazı hamile arkadaşlar ne kadar çok ilaç kullanıyo . Ben sadece günde bir tane 100 mg lik progestan fitil kullaniyorum