- Konu Sahibi hidennisko
canım hamile falan değilim hatta size bişey söylüm bu eczane testlerine güvenmeyin benceyasakkelime..ben tets aldım ikinci tets çok az silik çıktı...2 gündür acaba hamilemiyim dedim...bugun kan tetsti verdim sonucu yarın alacam ama eve gelince adetim başlamış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:....
soğan kürüne gelince bugun az miktarda geliyor kanamam ...yoğun geldiği zaman başlıcam soğan kürüne ..denemekte fayda var...15 gün içecem salihascım:içelim:...
canım üzülme sağlık olsun o geleceği zamanı biliyordur .elimize sağlıkla alacağımız bebekler olsunlar inşallah:ecrin_bebek::Saruboceq:
bu arada hamilelik öncesi için doktora gidiyormusun ve folik asit kullanıyormusun canım.soğan kürününde inşallah faydasını görürsün .bu arada idrar yollarındaki iltihapları sökücü civan perçemi otu varmış.çok yararlı diye duydum.ama yan etkileri varmı bilemiyorum .
benimde bu ay yumurtlama dönemimde hafif sancılarım oldu .daha önce hiç böyle olmazdı.doğum sonrası bünyemi değişti yoksa üşüttümmü anlayamadım .sizlerde doğum sonrası değişiklikler olmuşmuydu.