merhaba arkadaşlar şubat ayında hpvye bağlı rahim azğı kanserinnde ameliyat oldum birinci aşamada olduğu için rahim ağzını bir kısmın ı aldılar şuanda 14 haftalık hamileyim ameliyatımı yapan dr serklaja gerek yok dedi dün çapa tığ fakültesindeydim orada bir arkadaşımın özel hastanede çalışan drunu aradık dr üzerine basa basa serklaj uygulanmalı dedi.çünkü rahim ağzı iki testere ucu gibidir buraya bir işlem yapıldığı zaman birdaha eski haline dönmez dedi.ameliyatımı yapan dr karından usg ile rahim ağzı ölçümü yaptı gerek yok dedi diğer drda bu ayda noraml ölçülebilir ama bebek büyüdükçe orası küçülücek ve bebeği taşıyamıycak dedi.çapaya yönlendirdi ama oradada uzman bir dr bulamadık asistanlar yapıyormuş ameliyatı özel hastanede çalışan dr ameliyat riskli ben üstlenemem dedi.zaten fiyatlar çok yüksek bebeğimin sağlığından öenmli değil ama olmayıncada olmuyor işte.şmdi nabıcamı bilmiyorum son haftam nolur bana bir fikir verin bu durumu yaşayan varmı aranızda en son kaç haftalıkken yapıldı 6 hafta sonra doğum yapmak istemiyorum benim ikinci meleğim şuan için sağlıklı ikili testimiz normal çıktı herşey güzel kızımda çok çektim hastalık konusundan bu bebeğimi kaybetmek istemiyorum heleki bildiğimiz halde nolur cevap yazın hepinize kucak dolusu öpücükler sevgiler hayırlısıyla alırız nşallah meleklerimizi kucağımıza.[/QU
mrb levestoriy bu konuda bir bilgim yok ama dikiş atılacaksa bu haftalarda mutlaka karar vermelisiniz.ayrıca özel doktor naasıl oluyorda ben bu riski üstlenemem diyebiliyorki anlamadım.benim doktorum böyle bir durum olmamasına rağmen ikincide her durumda dikiş atarız zaten bir kayıp var ölçüm bile yapmaya gerek yok demişti.her doktorun bakış açısı farklı demekki.bence bu haftalarda bir kaç doktorla daha görüş. kızını hastalığın nedeniylemi kaybetmiştin canım.sana ve bebeğine sağlıklar.