- Konu Sahibi hidennisko
canım benim benim ilk gebeliğimde düşük thlikesi vardı ama bişey olmadı terminasyon yani gebeliğ son verildi 26 haftada suni sancıyla.bebkde hidrosafali vardı ileri derecedemiş yani doğsada yaşamaz demişlrdi.rahim operasyonları gçirdim sonra tekrar hamile kaldım.ilk bebeğim erkekdi 2 ci kız...herşey yolundaydı 22 haftada işe gitmek için hazırlanmiştım v tuvalette giittim ne ağrı ne kanama bişey yoktu.bişeyin indiğini farkettim elime değiyordu yani o kadar korkmuştumki...allahtan kardeşim evdydi apar topar hastaney giittik ve kese aşşağıya doğru sarkmıştı.ertesi gün çok düşük bir şansla ameliyata girdim önce göbekten amniyo sıvısından 34 tüp sıvı boşalttılar nedenide dikiş snasında ağırlık yapmasın diye.dikiş başarılı geçti 3 hafta hiç kalkmadan hastande yattım herşey yolundaydı ağrı kanama kasılma yoktu 2 gün sonra veve göndereceklerdi evde yatacaktım ama rahim ağzından o nişan dediklri kanama geldi sonrada ağrılarım başladı nidilat verdiler ama kesmedi.senağlamabebeğim doğdu790 gr ve yaşamaz dediler 6 gün yaşadı kızımı kaybettim.sonra 3 gbliğim 1 yıl ara verdikten sonra 11 haftada dikiş atıldı ondada çalışmadım ama sürkli yatmadım evde dolanıyordum yada kısa yürüyüşler yapıyordum doktoruma sormuştum.onda hafif lekelenmler oldu 24 haftada hastaneye gittim açıklık olmuş sadece dikiş tutuyordu ağrım olmadı kasılmamda(buda oğluşumdu) 1 hafta sonra yine nişan denilen kanama va ağrılarla doğum grçeleşti 5 hafta yaşadı küvezde başrsın biyede adını başar koymuştum hapsi normal doğumdu...senağlamaartık hamile olmaktan bu sıkıntıları yaşamaktan o kadar bıkmıştımki herkesin bana üzülmesine üzülüyordum...son olanını biliyorsun süpriz bir hamillikti kendime başka doktor başka hastane bulddum banada şanslı gldi. barışta 31 haftada direk suyum geldi açıklık olmadı.hastaneye yatmıştım dikişlri alıncada ağrılarım arttı.barışta sezeryan oldum.bbeğin zorlanmasını istemedim.artık bu son şansım demiştim kendime..işte sıkıntılar hepaynı.ben inanıyorum sn başaracaksın bundan sonra...daha önce demiştim benim çok olumsuzluklar varken oldu birçok doktora gittim hpsi zor dedi 30 haftayı göremezsin dediler rahim ağzı çok parçalanmış dediler. ama ben rekorumu kırdım 31 gördüm çok şükür barışımında bi sıkıntısı yok inşallah olmaz...seninde olmıycak sen bana bir kız daha yaparsınarkadaşım ama öpüyorum seni...
canım ilk gebelikte sorun bebekte ,ikinci gebelikte bilinmediği içn dikiş atılmamış.peki üçüncü gebelikte dikjiş atılmasına rağmen yine sorun rahim ağzı yetmezliğinden mi kaybettin bebeğini yoksa başka bir şeyden mi.
kaybettiğin bebeklerin için tekrar başın sağolsun.allah barışa uzunnn ömürler versin sağlıkla.