ssaslan izmirde hangi doktora gittin bende ayrıntılı ultrosonda izmirdeydim ama benim doktorum göremedi.ve ultrosondan 3 gün sonra da doğumum gerceklesti..inşallah bebegini sağlıkla alırsın kucağına.hamilelikte izimre gelicem izmirden iyi bir doktor arıyorum.bende büyük ihtimalle serkilajı izmirde yaptırmayı düşünüyorum.doktorunun adını verirsen sevinirim
tabiki kızlar
benimki biraz tuzluya maloldu yalnız özeldeydim
gerçi farklı bir ihtimalimiz yoktu
drum prof.dr. Namık Demir
çiğli kent hastanesinde
işin aslı operasyona girerken kesem sarkmıştı demiştim bebişimin ayağının ultrason sırasında rahim ağzından dışarıya çıkıp geri girdiğine şahit bile olduk
operasyona girerken dr 100de 1 bile ihtimal vermedi ama denemek zorundayız dedi bırakırsak direk düşürürsün dedi
bebişim ben uyutulana kadar tekmelemeye devam etmişti
uyanır uyanmaz oldu mu bebeğim benimle mi hala diye gözümü açtım
tabi sonrasında 1 haftamız devamlı acaba enfeksiyon kaptım mı korkusuyla geçti ama üzerinden 6,5 hafta geçti iyiyiz şüküür
drum çok iyi ve ilgili idi halen de öyle ameliyat sonrasında 2 gün falan gibi sonra sabah 3-3,5 gibi göğsüm daralıyor diye hemşireyi çağırdım
kısa bir süre sonra nst getirip sancı kontrolü yaptılar neyseki sancım yoktu 4e10 kala kapı açtı drum geldi kalbimi falan dinledi nidilatın miktarını azaltın dedi
gece 4te, cumartesi gecesi hep kontrole geldi
şimdi nidilat bile kullanmıyorum sadece demir ilacım, elevit ve sürekli yattığım ve tuvalet ihtiyacımı bile yatakta gördüğümden duphalac adındaki barsak düzenleyici ilacım var