- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
canım cuma günü yine kanamam başladı, gece yarısına kadar acildeydik. serumlar, iğneler... hamd olsun rahatladım evdeyim. bebekler iiyler. açılma da yok. ama bu sefer hem karından hem de vajinadan kontrol etti ve çok acıdı yaaa. defalarca muayene oldum ama bu seferki çok acıdı. dikişten mi bilemiyorum artık. dünden beri nidilata başladım ben de. preparla aynıymış ama dr. dil altına alma yut dedi, eczacı da eşime yutmasın içine içsin demiş. ne yapacağımı da şaşırdım.kötü bi tadı var. napalım, damarlarımızda kandan çok ilaç akıyor zaten artık dimi? bende de aynenöyle canım. karınımın neresinde bi hareket hissetsem elimikoyuyorum bişey orada düğümlenmiş gibi. karnımınüstündenbile belli oluyor, sonrada geçiyor. inşallah sorunsuz geçiririz edacım. sürekli rüyalarımda erken doğum yaptığımı görüyorum, çok fazla kan görüyorum, o gün kendime gelemiyorum artık. hakkımızda hayırlsını dilemek ve beklemekten başka yapabileceğimiz bişey de yok.allahım herkesin yardımcısı olsun.
sevgili tuubay endişelerinde çok haklısın arkadaşım yaşadıkların kolay değil ama kendini bu kadar çok korkutma, bazı aksilikler çıkacak mutlaka kolay değil üç tane bebek taşıyorsun. sonuçla sen ve bebklerinde şimdilik gayet iyi,hafta olarakta bayağı yol kat etin, dikişinde de bir sorun yok çok şükür biraz da başardıklarını düşünerek kendini motive etmelisin, konuşmak kolay diyeceksin belki ama çok zor biliyorum yatmak ama sonunda inşallah başarıcaksın inanıyorum arkadaşım hemde bunun mükafatını bir değil üç tane üç tane bebişle alıcaksın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: iyi düşün iyi olsun arkadaşım, Allaha emanet ola.s.