Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ankarada hangi doktora gidiyorsun? ben dikiş için ücert ödemedim sadece bir ip aldırmışlardı ama benim devlet hastanesindeydi.

canım ben ankarada selahattin kükner'e gidiyorum.zekai tahir burak tan ayrılma.elit med adında kliniği var.sanırım dikişi özelde atıcak.bu hafta allah kısmet ederse kalp atışlarını duyunca arıcam bana dikiş tarihini vericek.sen kime gitmiştin.dikişin nerde ve kimin tarafından atılmıştı.bu arada barış nasıl???
:nazar:

ankarada hangi doktora gidiyorsun? ben dikiş için ücert ödemedim sadece bir ip aldırmışlardı ama benim devlet hastanesindeydi.

canım ben ankarada selahattin kükner'e gidiyorum.zekai tahir burak tan ayrılma.elit med adında kliniği var.sanırım dikişi özelde atıcak.bu hafta allah kısmet ederse kalp atışlarını duyunca arıcam bana dikiş tarihini vericek.sen kime gitmiştin.dikişin nerde ve kimin tarafından atılmıştı.bu arada barış nasıl???

merhaba arkadasim,senin daha once kaybin varmiydi?neye göre rahim ağzi yetmezliği teşhisi konuldu? Benim daha önceki doktorum s.küknerdi de,onun için soruyorum canim.

merhaba arkadasim,senin daha once kaybin varmiydi?neye göre rahim ağzi yetmezliği teşhisi konuldu? Benim daha önceki doktorum s.küknerdi de,onun için soruyorum canim.

bende süleyman esrdağa gitmiştim oda zekai tahirden ayrıldı şimdi sadece özelde çalışıyo.dikişide hastanede atmıştı o zaman üceret ödmemiştim dediğim gibi sadece onun için özel bir ip aldırmıştı.daha öncde üç tane erken doğumum var 25 haftalarda belli bir haftaya gelince açıklık oluyo ole teşis konulmuştuuu.geçmiş olsun canım
.barışda iyi erken doğmuştu ama çok şükür iyi şimdi :nazar:

Dibircik arkadaşım senn nerelerdesin umarım en kısa sürede girer ve sorularıma cevap verirsin.Arkadaşım sen kaçıncı haftadan itibaren yattın.Hiç karnından sertleşmeler hissediyoyormuydun. Araada birde bide vajinaya doğru sızı,baskı v.b ağrılar hissediyorum.Sen böyle bir şey hissettin mi? Hangi haftadan itibaren wc ye kalkmadın.Bana tavsiye edeceğin neler var.Sırtüstü yattın mı yoksa yan mı yattın?Deneyimlerini ne olur paylaş arkadaşım.Doktora nasıl gittin?Barışı öp benim için
edamecrin nasılsın nasıl gidiyooooo?????:CüvCüv:

edamecrin teşekkür ederim benim ki de özelde atılacakda merak etmiştim fiyatını.moralini yüksek tut inşallah allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almamızı nasip eder.şu anda kaçıncı haftandasın.
ben k_ikbal' e sormustum, teshisi selahattin kukner mi koydu diye. Cunku ben bebegimi onun gozetimindeyken kaybettim.

edamecrin nasılsın nasıl gidiyooooo?????:CüvCüv:

dibircik şimdilik iyiyim arkadaşım. tuvalete gidiyorum. artık iyi mi yapıyorum bilmem. doktorum gidebilirsin dedi çünkü. ama banyo yapmıycam. yastık bende koyuyorum. eziyet gibi valla. doktora sık gidicem. artık nasıl yapıcam bilmem. bazen vajinaya doğru sızı hissediyorum. çok ürkütücü bir his. arkadaşım nolur beni yalnız bırakma. bazı soruları dr.lar bile cevaplayamıyo.ancak yaşayan bilir. bende senden sonra bayrağı devralıp kızlara yardımcı olucam. o zaman sen dinlenirsin. seni çok öpüyorum arkadaşım. barışa sevgiler. kızlardan birini sana veririm arkadaşımmmm.

dibircik şimdilik iyiyim arkadaşım. tuvalete gidiyorum. artık iyi mi yapıyorum bilmem. doktorum gidebilirsin dedi çünkü. ama banyo yapmıycam. yastık bende koyuyorum. eziyet gibi valla. doktora sık gidicem. artık nasıl yapıcam bilmem. bazen vajinaya doğru sızı hissediyorum. çok ürkütücü bir his. arkadaşım nolur beni yalnız bırakma. bazı soruları dr.lar bile cevaplayamıyo.ancak yaşayan bilir. bende senden sonra bayrağı devralıp kızlara yardımcı olucam. o zaman sen dinlenirsin. seni çok öpüyorum arkadaşım. barışa sevgiler. kızlardan birini sana veririm arkadaşımmmm.

canım ya ii olmana çok sevindim valla sana kolay gelsin ve allah sabır versin diyorum .dediğin gibi ancak yaşayan bilir...tuvalet konusunda da bana doktorum kalkma demişti her doktor farklı oluyo işte daha öncekinde kalkmıştım ve olumsuz sonuçlanmıştı ben d korkuma kalkamadım sadece büyük tuvaletime kalkıyodum.günde 3litre su içiyordum zoraki deği benim içim yanıyodu valla ama içilmeside grekiyo...onun içinde habire tuvalete kalkmam gerekiyodu.senin yanında kim var,kim bakıyo?mutlaka birisinin olması gerekiyo.en ufak sıkıntında doktoruna haber ver mutlaka.ben konuşurum sninle paylaşırım yorulmuyorum merak etme işe başladım uzun bir aradabn sonra onun için biraz yoğunum sadece.hehalde sen de öğretmensin dimi?inşallah birgün tanışırız kısmet olur..kızlarını severim birisinide oğluma alırımkaydirigubbakcemile3bende seni çok öpuyorum sevgiler gönderiyoruma.s.

a.sa.s.forum gerilerde kalmış..bayadır giren olmamış..bizim forum gerilerde kalmazdı ama:1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar tadavide olanlar doktora gidenler hamişlerimiz..nasıllar:1rolleyes:

20.haftamdayım canım.şu an kayınvalidem bakıyor.haftalar geçmek bilmiyor.bir geçse diyorum.beni uyutsalar sonra bir uyansam 9 ay olmuş olsa...
gerçekten inşallah tanışırız.bende öğretmenim.bu arada bende kız bol.seç beğen al....<:)
arkadaşım bi de bende krem bi akıntı oluyor.sende de öyle bir şey oluyomuydu?
görüşürüzzz

20.haftamdayım canım.şu an kayınvalidem bakıyor.haftalar geçmek bilmiyor.bir geçse diyorum.beni uyutsalar sonra bir uyansam 9 ay olmuş olsa...
gerçekten inşallah tanışırız.bende öğretmenim.bu arada bende kız bol.seç beğen al....<:)
arkadaşım bi de bende krem bi akıntı oluyor.sende de öyle bir şey oluyomuydu?
görüşürüzzz

senin zaferin bizlerede umut olacak dayan zaten çoğu bitti az kaldı

biliyorsun 40 haftayı beklemeyeceğimiz için zaman kısaldı dolayısıylada

slm kızlar. biz de 2 gün önce gittik dr.a bebekler iyi dedi hamd olsun. rahim ağzında açıklık da yok. sürekli yatma yarım saat yatı 5 dk gezin evin içinde dedi. eda benim de sertleşmelerim oluyor hala ama bebekleri hareketleri dedi dr. 3 tane olunca tabi yer prob. de var, dolayısıyla baya hissediliyor. ben de üşüttüğüm zamanlarda vajinaya doğru bi acı, batma hissediyorum ama geçiyor sonra.
sen şimdi kaçıncı haftadasın edacım? magnezyuma yeni başlamışsın sanırım. ben 1 aydan fazladır kullanıyorum. prepara başlamadık ama 2 hafta sonra başlayabiliriz dedi dr. bir de vitamin ve demir alıyorum sırayla. ay çok korkuyorum ben yaaaa...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ay görmemişim canım 20. hafta yazmışsın. öyle kafam karışık ki bakıyorum ama görmüyorum. kusura bakma.2 hafta var aramızda. prepar kalp çarpıntısı yapabilir demişti dr. sende oluyormu?

evet canım bundan bir sene önce 19.haftadayken bebeğimi kaybettim.o zaman zaten teşhis konmuştu.ankaradaki doktorum da beni muayene etti ve rahim ağzının normalden kısa olduğunu ve kesinlikle rahim ağzı yetmezliği olduğunu söyledi.bir de rahim ağzı yetmezliği kayıp olmadan anlaşılmıyo kolay kolay

arkadaşlar bende 34 haftamdayım nidilat kullanıyorum 4 saate bir sürekli sancilanıyorum ve şekerim yükseliyor çok korkuyorum yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum biraz

arkadaşlar bende 34 haftamdayım nidilat kullanıyorum 4 saate bir sürekli sancilanıyorum ve şekerim yükseliyor çok korkuyorum yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum biraz

eylik öncelikle hoşgeldin.sendemi rahim ağzına dikiş attıran hamile arkadaşlarımızdansın.benimde 3 hafta sonra atılacak inşallah.

butterfly123 şimdi hikayeni okudum arkadaşım.aynı şeyleri yaşamız seninle.ama ben zonguldaktayım.dolayısıyla doktorumda burdaydı üstelik bir gün önce doktordaydım.bana acil serklaj uygulandı ancak 1 hafta dayandı ve hüsran...sana bişey sormak istiyorum.o zamanda dikişi selahattin bey mi atmıştı.ve hangi hastanede atmıştı.cevaplarsan sevinirim.çünkü ben dikişi de ona attırmayı düşünüyorum.şu anda 7.haftadayım 11.haftada dikişi atıcam dedi bana.

butterfly123 şimdi hikayeni okudum arkadaşım.aynı şeyleri yaşamız seninle.ama ben zonguldaktayım.dolayısıyla doktorumda burdaydı üstelik bir gün önce doktordaydım.bana acil serklaj uygulandı ancak 1 hafta dayandı ve hüsran...sana bişey sormak istiyorum.o zamanda dikişi selahattin bey mi atmıştı.ve hangi hastanede atmıştı.cevaplarsan sevinirim.çünkü ben dikişi de ona attırmayı düşünüyorum.şu anda 7.haftadayım 11.haftada dikişi atıcam dedi bana.
merhaba k_ikbal, öncelikle allah yardimcin olsun.hepimizin yardimcisi olsun. Doktorum selahattin beydi ve dikişi de o yapti. Akay hastanesinde olmuştu benim operasyon, ama maalesef 1 gün dayandi.benim bebeğim 18 haftalikti, tabi biliyosun ki dikiş geç atildiği zaman tutma olasiliği iyice azaliyo.sen baya ara vermissin canim.selahattin bey bana 3 ay bekle demişti. Ama ben 6 ayi tamamlamaya karar verdim. Senin doktorun mu sana 1 yil bekle demişti?

a.sa.s.forum gerilerde kalmış..bayadır giren olmamış..bizim forum gerilerde kalmazdı ama:1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar tadavide olanlar doktora gidenler hamişlerimiz..nasıllar:1rolleyes:
toprak merhaba, nasilsin, sen hala beklemedesin dimi?ben 4 reglimi de geçirdim

X