- Konu Sahibi hidennisko
- #44.761
Bade canim sen hangi dr a gidiyordun?
prof.dr.osman develioğlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bade canim sen hangi dr a gidiyordun?
ben coraspin kullanıyorum doktoruma sordum ne kadar kullanmam gerekli diye 6 aylık olana kadar falan kullanalım dedi daha önce 1 düşüğüm var sanırım beslenebilmesi için öyle dedi. sonra bırakılması gerekebilir. doğum için sormamıştım ben zaten. önemli olan bebek gelişsin de varsın sezeryan olsun.
Anladım canım demekki bunların çeşitleri de var bana biraz açıklarmısın donalt nasıl schrodkar nasıl klasik serklaj da 12-13. haftalarda hangisi uygulanıyor sıklıkla siz baya uzman olmuşsunuz :)
tam tahmin ettiğim gibisin seni temiz, titiz, kıpır kıpır bir hatun olarak hayal etmiştim. haklı mıyım? Allah kocalarımıza sabır versin, hamile kalsak bir dert kalmasak ayrı bir dert bazen bende acıyorum eşime...bir de arkadaşları çok densiz, habire kılıbıksın filan diyorlar. ben sinirleniyorum ama eşim sorun etmiyor. benim eşim kıymetli, ben ona çok zor kavuştum diyor enişteye kızma; emin ol bizden fazla acı çekiyorlar ama belli edemiyorlar.
duygular karşılıklı canım sagolasın bende istiyorm herkezin bebesi olsn facen varsa eklemek isterim seni özelime linkini at ekliyim konuşuruz
Anladım canım..Senin iğne kullanma sebebin neydi?Birde bu iğneyi kullanmaya başladıktan sonra kanın koyuluğunu ölçmek için tahlil yaptırıyormu doktorun?İnr falan?
canım özel mesaj atacak kadar mesajım yokmuş; ama adım özlem mutlu bahalı. facebook da aratırsan çıkar herhalde. hem buraya yazdım ki diğer arkadaşlar da ekleyebilirler. kara kuru çirkin bi hatun göreceksiniz beyaz şapkalı, ha işte o benim ben de sizlerin gül cemalini görmüş olurum, içim açılır
aferim iyi düşünmüşsün dagınıklıga taamülüm yok vallahi kızımda bile hep yattım inan içim içimi yedi kaynanam ilgilendi bir müddet kızımı kaybettim evde temizlige başladım heryer bir yerde 1 ayda anca çıktım evin içinden okadar olur dip köşe temizligi seviyorm düşün abartmıyorm iç çamaşırşlaa günlük kıyafetlerine kadar ütülerim benle arkadaşlarım dalga geçer yatak pijamalarına kadar ütülüyorsun yatınca zaten kırışıyor diyorlar olsun diyorm ben ütülüyümdeeşim çok mülayimdir canım allahım var bugün ona süprüz yapıcem bir yemek konsunda kaçtır istiyor şimdi üzüntüm annem 15 sonra gidicek memelekete ya eşimide antalya işi olursa en az 20 gün yok tek kalıcam kardeşime giderim kesin kalmaya ben tek yatamıyorum korkyorm o 20 gün nasıl geçicek bana bilemiyorum artık gece lambamı götürüm giderken tek yatamam evde tek kalamam geceleri bir önerin varmı korkmamak için ben 9 sendir panik atak hastasıyımda
eşim le salat yemek yaparız temizlik yaparız birlikte millette der kılıbık diye olsn o benim kılıbıgımallah başımızdan eksik etmeisn işşallah eşlerimizi bu eşimde paşaya pislik diye diye söyledi şimdi paşa pislik diye konuşuyor allahım birde güzel söylüyorıslık ötttürmeside cabası
canım özel mesaj atacak kadar mesajım yokmuş; ama adım özlem mutlu bahalı. facebook da aratırsan çıkar herhalde. hem buraya yazdım ki diğer arkadaşlar da ekleyebilirler. kara kuru çirkin bi hatun göreceksiniz beyaz şapkalı, ha işte o benim ben de sizlerin gül cemalini görmüş olurum, içim açılır
Canım benım Allah razı olsun.32de bitti şükür.efulim benden 2gun ilerde 32+3olmalı şuan doğru hatırlıyosamMlkyyy
Maşallah BarekAllah sende canım 32 doldurmuşsun.
Rabbim 38-40 haftalara gelmeyi nasip etsin.
Efullim. Canım senin takvimin yok kaç haftalık olsun şimdi.
Çok hoşsun arkadaşım
Allah kavuştursun canım; demek yalnız kalamıyorsun. ışıkları açık bırakınca uyuyabiliyor musun? Bende eskiden korkardım ama muş da çalışırken farkettim ki artık korkmuyorum. dışarda çatışma sesleri, evde tıkır tıkır fareler, kapımın önünde kurt ulumaları... dedim ki Allah a emanet, hangi birinizden kaçayım? bitti gitti böylece korkum, yattım uyudum. kuran okuyup uyusan paşam, belki faydası olur. panik atak için melisa çayı filan öneriyorlar, benim dedem yıllardır papatya çayı içer, 85 yaşında şuan. Allah ömür versin, ben bildim bileli panik atak hastasıdır. Allah şifa versin canım; ilaç alıyor musun?
Allah razı olsun canım benim.evet bebeğim kız ablası:)Ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah Allah evladına bağışlasın seni, senin bebişin de kız değil mi? prenses bekliyoruz yani
benim ilaçım tespih namaz canım inan ne yaptıysam olmadı peş peşe kayıp yaşadım ben annemem öldü peşine ilk oglmu kaybnettim sonra dedei teyzemi babannemi kayberttim bir ay araları yok sevdigim kişilerde öldü sonra babam felç geçirdi ona çok üzüldüm vs derken 3 evlat yitirdim oldum sana panik atak hastası ilaçla tedavide gördüm bu hastalık kafada bitiyor canım ama strese giryim üüzlüyüm hastalık geliyor iyi olnca hsatlıgım gelmiyor 29 mayıs ömürümün ölüm yıldönümü 2 sene olcak
Efulim nasılsın azaldımı kasılmaların ve enfeksiyon?Metal canm bende 32+4 oldm canm
Metal canm bende 32+4 oldm canm
sen bende kayıtlımısın merak ettimCanım benım Allah razı olsun.32de bitti şükür.efulim benden 2gun ilerde 32+3olmalı şuan doğru hatırlıyosam
başın sağ olsun paşam; Allah başka üzüntü vermesin. geldi mi sıra sıra geliyor zaten sıkıntı; herkese diyorsun ya "önce sen değerlisin" diye, sen de kendine söyle. baktın olmuyor, sen de şaplak bol, bir de kendine şaplak at aileler hep dert, beni de hala arayıp da başın sağ olsun demeyen akrabalarım var. ne diyelim, canları sağ olsun. benim ailemde eşimi istemedi, beğenmedi. takma kafana, kısmetin önüne kimse geçemez. oh ya aldım oğlunuzu işte, de
Canım mc Donald serviksin alt kısmından atılıyomdikiş diğeri daha üstten büzüp atıyolar.ama neden daha üstten atmak yerine alttan atıyolar bilmiyorum.tanın konmuşsa o haftalarda yaptırıyosun,ikisinin avantaj dezavantaj kıyaslamasını yap araştırıp drundan onu iste.bana acil atıldı bana serklaj atıcaz dediğinde bön bön bakmıştım:)çatala yatarım ordan dikiş atar demiştim ameliyathanede olucagını duyunca şok oldum.genel anesteziyle yapılıyo sonra bıraz ağrın oluyo o kadar