- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.481
Allah analı babalı sağlıkl büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım,41 kere maşallah burda bir çok arkadaşımızın oldu başlarda kanaması maşallah sonra sağlıkla aldılar bebeklerini kucaklarına seninde öyle olacak İnşallah
Kızlar gelelim bana,benim durumları biliyorsunuz geçen haftalarda dr gittim kanama oldu smear temiz çıktı vs o günden sonra günde 3-4 damla leke gibi pembe kırmızı kanamalarım oldu her gelmesine sinirim bozuldubugün ilk bebeğimi kaybettiğim de gittiğim prof randevu aldım neyse gittim hemen tanıdı beni kapıdan girince hamilemisin dedi hocam keşke olsa değilim dedim neyse sorunumu anlattım diğer doktoru da anlattım bir yorum yapmadı muayene etti ve ne dedi bilin bakalım senin yaran var ve arkasından ekledi geçen gelmene not etmişim zaten demez mi hocam dedim bana geçen gelişime böyle bir şey söylemediniz önemsiz bir şey gerek duymamışımdır arada yapabilir kanama ordan yapıyor dedi ya deli olacağım ben en sonunda burayada yazmıştım ilk evlendiğim zaman dediler böyle bir şey sonra başka doktora gittim yok sende yara diplomamı yırtarım dedi sonra bir sürü doktora gittim kimse yara mara demedi en son bu kanser vs diyen kadına gittim o başka şeylerden bahsetti yara demedi Arda Bey'e gittim oda yaradan bahsetmedi şimdi kanamam var diye yine doktora gidiyorum yara var ama önemsiz hafif bişey diyor bu yara arada çıkıp geçer mi acaba :26: neyse işte doktor hadi artık pozitif testle gel dedi bana İnşallah hocam dedim çıktım ...Ordan çıkınca saftunc la buluştuk sanki eski dostlar gibiydik kaynattık biraz dertleştik çok güzel oldu ..İşte bende karışık son durumlar böyle
bende 30.haftaya kadar kullandım canım.4gün ara veriyor 5.gün 500mg lık olandan tam doz vuruluyordum
progestan tabletten daha etkili.bir ara kısa süreliğine hapı bırakmıştım ama iğneyi bıraktırmadı
benim de 7.haftada olmuştu canım genelde oluyor sanırım içerdeki kanama kahverengi şekilde atılıyor.bebek yerleşirken kanatıyor sanırım, sen dr un dediği gib, hiç kalkma yat yardımcın da var nasılsa.akıntı,kanama,sancı,kasılma derken 38 leri görücez inş. hepbirlikte rabbmin yardımı ve izniyle...
Canım ben de hem 3 hap hem de leke geçene dek her gün proluton depot iğne oluyordum gerçi Arda bey değil buradaki dr m Hülya Hanım veriyordu. Sonra 3 gün sonra 5 gün sonra da haftada 1 e düştü proluton iğne...
İnşallah canım önce sağlık tabi ama renkli gözlü de başka bir şeymiş. Ben kızkenden severdim renkli gözlü olsun diye dua ederdim bebişleri...
Robotik cerrahi ile hangi ameliyatlar yapılıyor? sorusuna bir cevap da şu şekildedir; jinekolojide rahim ve rahim ağzı kanserlerinde robotik cerrahi sistemi kullanılmaktadır. Miyom ameliyatları da sistemin kullanıldığı başka bir alandır.
Canım bu yazıyor ama sanki önceden açık yapılan her ameliyat yapılır anladım telefon et sor istersen...
Umudum benimde ilk hamilleigimde kahve rengi akıntım oluyordu bana önmeli olmadigni söylüyorlardı bende pek ciddiye almamıştım çalışamayacak devam etmiştim birbhafta sonra pihti seklinde kanamam olmustu doktora gittim kesenin altında kanamalı bölge var demişti sıkınızdan istirahati verdi kanamalı bölge kahve rengi seklinde kaubolcak demişti 2 hafta sonra kaybolmustu ama 16. Hafta r.a.y yüzünden kaybettim
Kızlar gelelim bana,benim durumları biliyorsunuz geçen haftalarda dr gittim kanama oldu smear temiz çıktı vs o günden sonra günde 3-4 damla leke gibi pembe kırmızı kanamalarım oldu her gelmesine sinirim bozuldubugün ilk bebeğimi kaybettiğim de gittiğim prof randevu aldım neyse gittim hemen tanıdı beni kapıdan girince hamilemisin dedi hocam keşke olsa değilim dedim neyse sorunumu anlattım diğer doktoru da anlattım bir yorum yapmadı muayene etti ve ne dedi bilin bakalım senin yaran var ve arkasından ekledi geçen gelmene not etmişim zaten demez mi hocam dedim bana geçen gelişime böyle bir şey söylemediniz önemsiz bir şey gerek duymamışımdır arada yapabilir kanama ordan yapıyor dedi ya deli olacağım ben en sonunda burayada yazmıştım ilk evlendiğim zaman dediler böyle bir şey sonra başka doktora gittim yok sende yara diplomamı yırtarım dedi sonra bir sürü doktora gittim kimse yara mara demedi en son bu kanser vs diyen kadına gittim o başka şeylerden bahsetti yara demedi Arda Bey'e gittim oda yaradan bahsetmedi şimdi kanamam var diye yine doktora gidiyorum yara var ama önemsiz hafif bişey diyor bu yara arada çıkıp geçer mi acaba :26: neyse işte doktor hadi artık pozitif testle gel dedi bana İnşallah hocam dedim çıktım ...Ordan çıkınca saftunc la buluştuk sanki eski dostlar gibiydik kaynattık biraz dertleştik çok güzel oldu ..İşte bende karışık son durumlar böyle
Ozeyy ca basn sagolsn seni en iyi boz anlarz cok zor bir durum sen istiyrsn butun skintiya katlanirm diyosn bence esinin istememesi yanls ki oncedn sorunu bilmedign icin erkn dogm ve dusuk yapmssn bundn sobra dikis atilnca bir sorn olmz ins.ki dikise ragmn kaybednlr bile pes etmiyo sen neden edesn bence esini dikis konusnda bilgilndirp iyi bir doktrla gorusrsen ici rahtlr diye dusunuyorm simdi benimde sana bir soruum var 34 haftalk bebegn kuveze girdimi kachun kaldi kac kilo dogmstu inmems testis sorunu nasil halledildi bebegne testisi gormedkleriii icin hic kiz demslrmiydi cok soru sordm kusura bakma benmde bebegme erkek dedilr simdi testisi goremeyp kiz diyoolr acaba benmkidemi erkekts testisi inmedi ondnmi kiz diyolr
canım ben birkez gittim korunma sürem bittikten sonra genel bir muayene,doğustan kısalık varmı gibi bakıldı.
hamile kalınca yine gidecegim.eylülde 22haftalık kayıbım oldu.
bende seni cok öpüyorum canımmmmmmmmm ne güzel dualar etmişsin gönülden Aminn diyorum.
bende hepimiz için dua ediyorum.gönlü güzel arkadasım benm
hoşgeldiniz canım ne cok duygulandım.
ikinze de maaşallah
benmde kaybettigim melegimin adı Duru olacaktı..bu ismi cok severim Allah senin Duru na uzun ömür,sağlık versin...
umudum gözün aydın canımmm...pıt pıtları duymussun
İçim öyle yanıyorki bir yanım hep eksik gibi
İnşallah ikna olur eşimde elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum duadan başka
34+5 te doğdu büyük oğlum hiç küvöze girmedi ciğer geliştirici iğne bile olmadım
Çok şükür canavar gibi 2370 gr ve 47 cm doğdu daha 12+3 te erkek dendi öyle de gitti
Doğunca farkedildi teki yoktu testisinin 3 kere ameliyat oldu tek ameliyatta halledilebilecek birşeymiş biz doktoruna denk gelemedik o yüzden 3 ameliyat oldu
Burda arda beyi duydum hamile kalırsam ona gitmek istiyorum eşim benimle doktora gelmez ki
dikiş atılırken genel anestezi oluyor ama 15 dk lık bir işlem olduğundan çok düşük dozda yapılıyor bebeğe zararı yok.
dikiş alınırken hiçbişey yapılmıyor,makasla dikişler kesiliyor herhangibir uyuşturma işlemi olmuyor.benim ilk bebeğimde 2 dk sürmüştü ve canım acımamıştı inş. buseferde acımaz
Ben de 6+4 de duymuştum ve zayıf dedi doktor çok üzülmüştüm başka doktora gittim bikaç gün sonra daha yeni çok normal zamanla güçlenir dedi ki o gün 7+3 düm ve canavar gibi atıyodu kalbi maşallah. Sen de hiç kalkmadan yay sabret bebeğin büyüsün canım.Kizlar ben dondum doktordan bebegimin kalp atislarini duyduk ama kanama varmis ondan kahve akinti geliyormus cok siki yatak istiharati dedi sadece tuvalete kalk dedi 6+4 gunluk hamileymisim yalniz bebegimin kalp atislari bana biraz zayif geldi 118 atiyor doktor normal dedi birdahaki haftaya yukselcek kalp atislari dedi yani merak etme zayif degil dedi haberler simdilik bukadar insallah su kanamada kesilir azmis ama doktor hic olmamasi gerekiyor dedi busefer cok yakin davrandi sevgili doktorum
Benimde bir anda basladi yoktu sikinti vajinal demedi bana yut dedi iciyorum o yuzden
canım başın sağolsun rabbim sabır versin,bir daha evlat acısı yaşatmasın inş.
sana tavsiyem eşinin gönlünü yapmadan hamile kalma.çünkü r.a.y sorunun varsa 12.hafta gibi serklaj olacaksın belki duruma göre dr sıkı yatak istirahati verecek ki b,çoğumuz öyleyiz.çalışmıyor,evde işlenmiyor sürekli yatıyoruz.
bu süreci eşinin desteği olmadan atlatamazsın çok zor olur bir de oğlun var allah bağışlasın.
burda hemen hemen hepimizin bir veya birkaç kaybı var malesef.ama sonrasında 38-40 haftalarda evlatlarını kucaklayanlar da oldu hemde bisürü onlardan bahset
O zaman senin ikinci bebeğin bu ilkini sağlıkla kucağına almışsındır inşallah. Ben daha yolun çok başındayım ilk düşüğüm küçüktü 8 haftalık olmuştu hiç öyle 22 haftalık falan bir gebeliğe ilerleyemedim daha o yüzden başıma neler gelicek bilmiyorum yarım rahimliyim ama doktorum ısrarla rahim gebeliği taşıyabilecek boyutlarda gözüküyor diyor. Nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 8 haftaya kadar iğne kullandım kalçadan progestan şimdi fitile geçtik 12. Haftaya kadar kullanıcam coraspin içiyorum bir de tüp bebek olduğu için rahim kalınlaşsın diye bir hap umarım yeterli gelir. Bakalım rıza madazlı ya gidince biraz netleşir heralde herşey.
Ben de 6+4 de duymuştum ve zayıf dedi doktor çok üzülmüştüm başka doktora gittim bikaç gün sonra daha yeni çok normal zamanla güçlenir dedi ki o gün 7+3 düm ve canavar gibi atıyodu kalbi maşallah. Sen de hiç kalkmadan yay sabret bebeğin büyüsün canım.
Canım doktorun ne dediyse onu yap yutunca zaten uyku yapar bol bol yat uyu :) dinlenmenin en güzel yolu.
Banada normal kalp atislari korkma dedi 10 gun sonra guclenecek dedi valla canim ben hamileyken inan bana hicbirsey uyku yapmiyor sabahin 5 i 6 si bir uyaniyorum deliriyorum hicmi uyumaz insan