- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.441
sahba seker ..
hidenisko lakoroskobi gi serklaj icin olmadi perde vardi sanirim onda onun icin oldu sukur kaybi yok
efilum cnm sen elinden geleni yapiyorsun artik bu haftadan sonra tevekkul et belki 24-30 haftalar arasinda daha zordur tevekkul ama bak bu haftada tevekkulun tam sirasi sacmalamadim insallah????
umudum cnm proluton depot senin kullandigin progestan ila ayni ama ignesi bu igne 250-500 mglik olanlari var arda bey 250 lik veriyor ozgur beyse 500 luk veriyor haftalik tabi ..
Eve geldm sabah tekrar gidecm 3 gun ilacla serum tedavisi yapiliyo dedi doktr cok ic acici konusmadi once
Suanda allahtn sonra merra ve metalin destegne ihtiyacm var
Rahim boyi toparlanr sanci gecerse dedi dun cok i yiydm kasilmafa keslmsti erknde yapsm napim diyip tevekkl ediyrdm bugun rahm boyu ,
2 cikti kasilmam hala var eger erkn yprsan gonderirz dedi cok canm skildi doktormda ebelrde iyi kendimi daha guvende hissediyorm erkn yaparsm ne olack belli degl doktr gitmedn once tekrar yanina gittim ne zamn dogsa kuveze gormz dedim 34 te girmeyebilrdedi sezeryanmi yaparlr dedm norml de yapabilr dedi simdibunlaridusunp niye strese gitiyosn bu skintiyo sen 3 haftadr cekiyosn bak bu gunlete geldn dedi bende 2. Haftadn beri dedm guldu iyi seylr soyledide venm moralm cok bozuk metal ve merraya degl sadece hepinzn destegne ihtiyacm varda merranin benim gibi rahm boyu 2 ve kasilmasi cok metalde erkn dogm yapti onun destegnefe ondn ihtiyacm var rabbme siginiyorm o neylrsr guzel eulr
Defalarca girdim sayfaya ,ama yazamadim yazdim yazdım sildim .okuyorum haftalarınız ilerlemiş cogunuz artık riskli hft lari atlatmasıniz maasallah . Beni merak ettiginiz icin cok teşekkür ederim. Evet o Cumartesi bebegimi kaybettim. Hersey normaldi . Yemeğimi yedim .oglen uykuma yaticaktim. Biraz karnım agri di cok az ama cok az bir agri kesici ictim. Yattım yaklaşık yarımsaat sonra tak diye birsey oldu sanki çamaşırıma baktım ve kan vardı . Tabiiki onceki yaşadıklarımdan dolayı bir anda panik oldum esime öyle bir seslenmisimki . Sonra drumu aradık . Gittim ama anladım giderken çünku onceki gebeliklerim 16-18 ve ilkkez dikisli 21 hft ya gelmiştim. Muayene oldum açılma yok baskı var dikis sağlam . Ama kanama var .yatisim yapıldı . Birkaç saat sonra öyle bir kanama yasadımı anlatamaam ardından Dr tekrar geldi artık suyumum gelmesini bekleniyordu . Ve dikişlerin alınmasının daha iyi olacağını söyledi ddogumhanede dikisim alındı .tekrar buyuk kanamalar tabi geceyarısı derken sabah karsi artık açılmam iyice oldu ve bebegimi birkez daha ne yazıkki erken cansız . O an kendimi ya birlik hafta daha doğsaydı sakat kalsaydı diye avutmaya çalıştım . Ve bebegimi ilkkez gormek istedim . Allahım küçük eller kulaklar okadar müntazam güzel burnu bu haftada bir bebegin güzel olmasını beklemiyordum . Ayrıntılı ultrason ve ilkkez yüzünü gorucem derken birebir gormek nasip oldu . . Kızımı . Simdi nasılmıyim ? Hic iyi değilim busefer kolay olmadı . Dayanamıyorum . Artık sabahları kalkmanın . Disari çıkmanın hiçbir anlamı yok . Hic mutlu değilim . Dikişe cok umut bağlamıştım ama son ana kadar dikiş sağlam uzunlugum 18 di sorunum bu değilmiş . . Hersey yapıldı ama ise yaramadı iste yattım dikkat ettim ama sonum aynı oldu . Bu 4 . Bebeğimdii. 2 kız 2 oğlan kaybettim cennete gönderdim . Son ana kadar dua ettim 3 tanesini aldın bir tanesini bana ver diye ama olmadı iste ben sizler gibi şanslı değilim . Olamicamda çünku net bir sorun bulunmadı . Bile bile tekrar nasıl hamile kalabilecem bebeklerimin hepsi sağlikliydi. Ama birsey var . İste benim hikayem böyle oldu . Vedalaşmam kızımızla . Simdi artık ağlamaktan yas kalmadı . Mutsuzum birdahada mutlu olabileceğimi sanmıyorum eğer esim olmasaydı Allah korkum olmasaydı hersey cok farklı olurdu . Çünku icim oyuldu 1,2 derken 4 bebek bedenimde icimde taşıdığım beslediğim ümit ettigimhayal kurduğum bebeklerim. Simdi insanların daha bebek yapmiyormusunuz soruları ( kimseye söyletmemiştim hamileligimi)eltilerimin bebeklerie attıkları havalara bana laf atmalarını arkamızdan edilen dedikodulara maruz kalicak hic bir zaman biri bana anne demicek . Buarada 1 aylıkken butun aileye hamilelikler hava atan akrabamız butun hamileliğinde gezen tozan akrabamız doğurdu . Simdi ben her o bebegi gördüğümde kendi kızımı hatirliccam . İste kızlar hepsi bu toplamda ömrümün 18 ayı bebek ümidiyle iğnelerle yatalak bir sekilde ve ellerim bomboş olarak gecti . Simdi gülmek bedenime ağır geliyor . Hic birşeyin anlamı yok artık hic birşeyin .
Gurbetci senin rahm boyun benmkindn kisa ama senin karinkasilmn cok yok beni kasilma mahvediyo acilmaya sebep oluyo dun biraz acilma var gibiydide bugun yok dedi kasilma olmasa benm dikis 40 a bile giderdide istekasilma cok skintiya sokuyo merrada benm haftamda 2.9 dn 2ye dusms buna ragmn 34 olu ins bende olurm
sahba seker ..
hidenisko lakoroskobi gi serklaj icin olmadi perde vardi sanirim onda onun icin oldu sukur kaybi yok
efilum cnm sen elinden geleni yapiyorsun artik bu haftadan sonra tevekkul et belki 24-30 haftalar arasinda daha zordur tevekkul ama bak bu haftada tevekkulun tam sirasi sacmalamadim insallah????
umudum cnm proluton depot senin kullandigin progestan ila ayni ama ignesi bu igne 250-500 mglik olanlari var arda bey 250 lik veriyor ozgur beyse 500 luk veriyor haftalik tabi ..
Benimki neden vermediki acaba aslinda iyi bir doktor ama birdahaki gidisimde sorucam muhakkak kullanmamin ne gibi faydalari var
Kizlar ben dondum doktordan bebegimin kalp atislarini duyduk ama kanama varmis ondan kahve akinti geliyormus cok siki yatak istiharati dedi sadece tuvalete kalk dedi 6+4 gunluk hamileymisim yalniz bebegimin kalp atislari bana biraz zayif geldi 118 atiyor doktor normal dedi birdahaki haftaya yukselcek kalp atislari dedi yani merak etme zayif degil dedi haberler simdilik bukadar insallah su kanamada kesilir azmis ama doktor hic olmamasi gerekiyor dedi busefer cok yakin davrandi sevgili doktorum
Canlar eşin yarın 12:00 gidiyor. Eline liste vereceğim. Bazı arkadaşların isimlerini bilmiyorum. Eğer özelden atarsanız isminizi yazacağım. Yoksa nikle rinizi yazarım.
CHNB canim bana progynex vermisti zaten gunde 3 tane iciyorum ama pruloton depot diye birsey vermedi o ne ise yariyor arayip sorsammi acaba insallah bende busefer bebegime kavusurum belki ahmet arda gibi renkli gozlu olur esimin gozleri renkli ben bayiliyorum ahmet ardaya gordum fotosunu uyumus kiyamam bende her turlu zorluga raziyim yeterki olsun
GERÇEKTEN ACI DURUM...kaderimiz aynı enyy ile...
robotik serklaj neymiş chnb??? ben ankarada aydan biriye gitcem...ÖZEL KORU HASTANELERİ ONUN...ve robotikmiş ..
da Vinci Robotik Cerrahi - Koru Hastanesi +90 312 287 97 97 bak adresi bu...BELKİ SENİN DEDİĞİNİ DE YAPIYOLARDIR...
Canım yazını okurken göz yaslarını tutamadım 2 gun once ruyamda 33 haftalik hamileyken bebeğimin dikişe rağmen kaybettigni gördüm kabusdu uyanincada sen geldin aklıma Rabbim sana cok cok sabır versin insallah 5. Bebeğini kucagna alırsın,simdi ne desek teselli olmaz ama bu ısı sakın bırakma pes etme burda dikişe rağmen kaybedip ikinci dikisle anne olanıda okuduk lütfen bunlar sana umut olsun 40 çıkınca ülkenin en iyi doktorunu bul ve git burda arda lambetten cok memnun herkes benim doktorum Cemil akgul dikişe atıp da başarılı olmadığım hasta yok demişti tavsiye ederim umudunu kaybetme sakınDefalarca girdim sayfaya ,ama yazamadim yazdim yazdım sildim .okuyorum haftalarınız ilerlemiş cogunuz artık riskli hft lari atlatmasıniz maasallah . Beni merak ettiginiz icin cok teşekkür ederim. Evet o Cumartesi bebegimi kaybettim. Hersey normaldi . Yemeğimi yedim .oglen uykuma yaticaktim. Biraz karnım agri di cok az ama cok az bir agri kesici ictim. Yattım yaklaşık yarımsaat sonra tak diye birsey oldu sanki çamaşırıma baktım ve kan vardı . Tabiiki onceki yaşadıklarımdan dolayı bir anda panik oldum esime öyle bir seslenmisimki . Sonra drumu aradık . Gittim ama anladım giderken çünku onceki gebeliklerim 16-18 ve ilkkez dikisli 21 hft ya gelmiştim. Muayene oldum açılma yok baskı var dikis sağlam . Ama kanama var .yatisim yapıldı . Birkaç saat sonra öyle bir kanama yasadımı anlatamaam ardından Dr tekrar geldi artık suyumum gelmesini bekleniyordu . Ve dikişlerin alınmasının daha iyi olacağını söyledi ddogumhanede dikisim alındı .tekrar buyuk kanamalar tabi geceyarısı derken sabah karsi artık açılmam iyice oldu ve bebegimi birkez daha ne yazıkki erken cansız . O an kendimi ya birlik hafta daha doğsaydı sakat kalsaydı diye avutmaya çalıştım . Ve bebegimi ilkkez gormek istedim . Allahım küçük eller kulaklar okadar müntazam güzel burnu bu haftada bir bebegin güzel olmasını beklemiyordum . Ayrıntılı ultrason ve ilkkez yüzünü gorucem derken birebir gormek nasip oldu . . Kızımı . Simdi nasılmıyim ? Hic iyi değilim busefer kolay olmadı . Dayanamıyorum . Artık sabahları kalkmanın . Disari çıkmanın hiçbir anlamı yok . Hic mutlu değilim . Dikişe cok umut bağlamıştım ama son ana kadar dikiş sağlam uzunlugum 18 di sorunum bu değilmiş . . Hersey yapıldı ama ise yaramadı iste yattım dikkat ettim ama sonum aynı oldu . Bu 4 . Bebeğimdii. 2 kız 2 oğlan kaybettim cennete gönderdim . Son ana kadar dua ettim 3 tanesini aldın bir tanesini bana ver diye ama olmadı iste ben sizler gibi şanslı değilim .
Olamicamda çünku net bir sorun bulunmadı . Bile bile tekrar nasıl hamile kalabilecem bebeklerimin hepsi sağlikliydi. Ama birsey var . İste benim hikayem böyle oldu . Vedalaşmam kızımızla . Simdi artık ağlamaktan yas kalmadı . Mutsuzum birdahada mutlu olabileceğimi sanmıyorum eğer esim olmasaydı Allah korkum olmasaydı hersey cok farklı olurdu . Çünku icim oyuldu 1,2 derken 4 bebek bedenimde icimde taşıdığım beslediğim ümit ettigimhayal kurduğum bebeklerim. Simdi insanların daha bebek yapmiyormusunuz soruları ( kimseye söyletmemiştim hamileligimi)eltilerimin bebeklerie attıkları havalara bana laf atmalarını arkamızdan edilen dedikodulara maruz kalicak hic bir zaman biri bana anne demicek . Buarada 1 aylıkken butun aileye hamilelikler hava atan akrabamız butun hamileliğinde gezen tozan akrabamız doğurdu . Simdi ben her o bebegi gördüğümde kendi kızımı hatirliccam . İste kızlar hepsi bu toplamda ömrümün 18 ayı bebek ümidiyle iğnelerle yatalak bir sekilde ve ellerim bomboş olarak gecti . Simdi gülmek bedenime ağır geliyor . Hic birşeyin anlamı yok artık hic birşeyin .