-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.261
merra cnm elif icin biseyler aldinmi cnm ben haftaya kuvetini ve cit citli badilerini ve yatagini alicam dr gidicem hem ..
sende yarin iyi haberlerle gel ve gelirkem biraz biseyler al.yolunuzun ustunde bebek magazasi varsa...
ha bide sut sagma da aldim chiconun ne olur ne olmaz diye sende al cnm hele kendi cantan hazir olsun ben sadece sik bi logusa geceligi alicam gerisi hepsi tamam...
umudum cnm yok devami gelmedi bence ya damar damar ustune geldi ya da kaslar sikisti ya da ustumu hic ortmuyorum yel girdide olabilir bilmiyorum ama cok korkuttu beni aman doguruyorum sandim...
Çok sağ olasın canım. Benim 2. hamileliğimden 9 yaşında oğlum var. Onda da düşük tehdidi ardından 29 artı 4 te 4 cm açılmayla yatarak tamamladım. Yani melek oğlumla 3 oğlum oldu. Yaşayan 2 oğlum var....
Senin dr n İstanbulda mı şu an? Hamilelikte İstanbulda mı olacaksın? Kaybettiğin bebeğindeki dr n kimdi?
Hastası olduktan sonra Arda beyin dönmesi kolay olur. Bizim şöyleydi: Acil durumsa ben femicali arardım hemşiresine dönerdim beni arardı yarım saat bir saat içinde. ufak şeylerde mesaj çekerdim cebine o da mesaj yazardı.
En iyi dr şu aşamada senn rahat ettiğin dr dir. Bu teknikle başarı varsa dr nle devam edebilirsin. Ama gerçekten r.a.yetmezliğinden mi kaybettin bunu da birkaç kişiden daha duy. Mesela PROF Cemil Akgül hoca da teşhis de çok iyidir bence. tr ye gelirsen bence Arda beye de cemil hocaya da uğra. Sonra kendi dr ne devam edersin.
Dönmedi demişsin. femicale mail mi attın? 2 günde dönmediyse ara femicali acaba görmediniz mi de mesajı. Çünkü hemşireler gösteriyor mesajı ve bazen gözden kaçıyor... Hatta bu forumdan arkadaşlar sizi tavsiye ettiler de...
Beni Memorialde takip etti. 33 e dek 2 haftada bir ve bundan sonra haftada 1. Ve her seferinde r.a.ölçümü yaptı vajinal yaptı. Diyaloğumuz çok güzeldi. İlk görüşmede donanımını farkediyorsun biraz yarı resmi olunuyor. Ama sonra biz aile gibi olduk...
Bana laparoskopik abdominal yaptığında 12. haftada 1.8 cm di...
kızlar yoğunum son 2 sayfaya bakabildim. Badenin yakını mı vefat etti başı sağ olsun...
Çok sağ olasın canım. Benim 2. hamileliğimden 9 yaşında oğlum var. Onda da düşük tehdidi ardından 29 artı 4 te 4 cm açılmayla yatarak tamamladım. Yani melek oğlumla 3 oğlum oldu. Yaşayan 2 oğlum var....
Senin dr n İstanbulda mı şu an? Hamilelikte İstanbulda mı olacaksın? Kaybettiğin bebeğindeki dr n kimdi?
Hastası olduktan sonra Arda beyin dönmesi kolay olur. Bizim şöyleydi: Acil durupmsa ben femicali arardım hemşiresine dönerdim beni arardı yarım saat bir saat içinde. ufak şeylerde mesaj çekerdim cebine o da mesaj yazardı.
En iyi dr şu aşamada senn rahat ettiğin dr dir. Bu teknikle başarı varsa dr nle devam edebilirsin. Ama gerçekten r.a.yetmezliğinden mi kaybettin bunu da birkaç kişiden daha duy. Mesela PROF Cemil Akgül hoca da teşhis de çok iyidir bence. tr ye gelirsen bence Arda beye de cemil hocaya da uğra. Sonra kendi dr ne devam edersin.
Dönmedi demişsin. femicale mail mi attın? 2 günde dönmediyse ara femicali acaba görmediniz mi de mesajı. Çünkü hemşireler gösteriyor mesajı ve bazen gözden kaçıyor... Hatta bu forumdan arkadaşlar sizi tavsiye ettiler de...
Beni Memorialde takip etti. 33 e dek 2 haftada bir ve bundan sonra haftada 1. Ve her seferinde r.a.ölçümü yaptı vajinal yaptı. Diyaloğumuz çok güzeldi. İlk görüşmede donanımını farkediyorsun biraz yarı resmi olunuyor. Ama sonra biz aile gibi olduk...
Bana laparoskopik abdominal yaptığında 12. haftada 1.8 cm di...
kızlar yoğunum son 2 sayfaya bakabildim. Badenin yakını mı vefat etti başı sağ olsun...
Canim benim tam 20 haftalikti 21.haftanin icindeydim hersey bir anda oldu sonra bende cok kotu zamanlar gecirdim izmirdeyim ben burada cok iyi bir perinatolog var baya isim yapmis prof kendi namik demir sonra ona gittim ben 4ay korunman yeterli nisanda birak dedi sonra o ay hemen hamile kaldim suan 6haftalik hamileyim 12. Haftada dikis koyacagim kesin dedi simdi bekliyoruz bakalim allah sanada ve hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Canım oncelıkle bebegın ıcın sımdıden kutlarım çok az kalmış:) eşsinin pek destek olmamış olmasına üzüldüm ama su da bı gercek kı bızlerde onları bır kenarda unutuyoruz şanlı onların kaybı olmamış gıbı, herkes esıme gelıp bana destek olmasını söylüyor ve detaylı bılgılerı ondan alıyor halbukı o da etkılenıyo bundan ve ona yasını tutma şansı tanınmıyor. Tabı bu her es ıcın gecerlı değil bılıyorum bazıları da çok duyarlı olmayabılıyor. Psıkolog ve psıkıyatrıste gelınce su an düşünmüyorum ama beşik bellı zaman sonra su an mümkün değil katlanmama gıdıp alakasız bırıne yaşadıklarımı anlatmaya. Sen bu hamılelıgınde serklaj yaptırdın mı? Hıc sıkıntı çektın mı bu hamılelıkte sımdıye kadar?Buradaki birçok kişi gibi ben de 21+3 de bebeğimi kaybettim. Ben de senin gibi herkesle iletişimimi koparmak, normal yaşantıma dönmek istemedim. Sürekli ağlamalar, bebeğimin resmine bakmalar vs. Ailemin yoğun ısrarı üzerine psikoloğa da gittim. Psikolog benim yas sürecinde olduğumu bunun 2- 3 aya kadar sürmesinin normal olduğunu söyledi. Ama bizimkiler bununla da yetinmeyip psikiyatriste de götürdüler. Psikiyatr da normal yaşantıma dönmem gerektiğini söyledi ve buna ilaveten cipram denilen bir ilacı kullanırsam daha kolay atlatacağımı söyledi. Ben de 8 ay kadar bir süre ilacı kullandım yararını da gördüm. Bunların dışında eşinin desteği de çok güzel birşey. Ben bu desteği eşimden yeterince göremedim.Eşim benim durumuma 1 ay bile katlanamadı ve ben bunun üstüne bir de aile meseleri, boşanma vs. gibi şeylerle uğraşmak zorunda kaldım. Eşim yaptığı yanlışın ancak 2-3 ay sonra farkına varabildi. Sonrasında yalvarmalar, özürler vs. Bunlara rağmen evliliği bitirmek kolay olmuyor. Bazen düşünüyorum bana destek olmayan bu kişiyle hala nasıl yaşayabiliyorum ama...
Gelgelelim şu an ki durumuma; bebeğimi kaybettiğim o dönem benim acımı yalnızca yeni bir bebeğin dindireceğini düşünüyordum o da çok büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Bütün bunların yüzünden ben kesinlikle bebek defterini kapatmışken ve eşimle yeni biraraya gelmişken hamile olduğumu öğrendim. Hatta antidepresan da kullanıyordum. Ağlayarak doktora gittim ve kürtajı düşündüğümü söyledim. Doktor kürtaj için biraz daha düşünmemei istedi ve ben bebeğime kıyamadım. Şu an 32+4 haftalık hamileyim.
Sana tavsiyem eşinle tatile çık ve normal yaşantına dön. Bebek olayını biraz ertele. Çünkü hamilelik zor bir süreç ve psikolojin düzeldikten sonra yeni bir bebek daha doğru bence. Umarım doğru zamanda hamilelik ve ardından sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Allah sabır versin bende Ekim 2011 de 16 haftalik kızımı kaybettim ilk gunler cok zor zamanla hafifleyor 2. Bebek umudum güçlendiriyor seni ben çalıştım o donem cok yogunduk iyi geliyor fazla düşünme fırsatı olmuyordu 6 aylık korunma sûrem oldu her gun takvim elimdeydi gunleri sayıyordum birde dikişe rağmen durmayanlaro okuyunca morelim bozuluyor nasil bir hamilelik geçirecek diye korkuyordum ama bak simdi oğlum 3.5 aylık olacak hamileliğimde korktuğum gibi geçmedi kızımın acisida geçmedi ince biz sizi olarak kaldı icimde ama teselliyide Allah'ta buldum belki onlar sayesinde gireceğiz cennete çünkü meleklere annelerini babanlarini almadan girmezmiş cennete Allah'ta onlara kiyamazmis,hep dua ediyorum cennete kızıma kavuşayım diye
efilum cnm bencede artik bunlari dusun boyle hem kafani kasilmayada takmazsin telden bak istersen ....
bez insallah premature olmazlar ama olursada iki kilo sanirim en kucuk beden normal olursada sanirim 3 kilodan basliyor..