- 28 Eylül 2012
- 375
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.281
Zaten 1senedir korunuyorum gecen ay klomenle kimyasal gebelik oldu, bu ay normal takip yapilirken 12.gunu yumurtlama olmadigini soyledi doktorum ve o gun ondan sonraki 4 gun pembe kahverengi akinti geldi gecince doktora gitmedim bugun 24.gunu yine.kanama lekelenme tarzinda var internette polip,yara,enfeksiyon,kanser falan yaziyor canim cok sikildi birde birliktelikten 1gun sonra oluyor onumuzdeki ay bebek istiyorum coook endiseliyim 1 yil korundum suandada basima hep birsey geliyor biktim artik... Hamile bile kalamiyorum
canım internetteki şeyleri çok da okuma,orda iyisi de yazıyo en kötüsü de. dr.a gidince için rahatlar ancak.eminim bir kaç ay içinde hamile de kalırsın.
benim de rahim ağzı yarası geçmişti ama şimdi kasık ağrım var hafif.off yine ya..yoksa enfeksiyondan mı anlamadım.fitillerin bitmesine de 4 gün kaldı ama hala tam iyi değilmişim gibi geliyor.dr.a gidiyorum bebek yap diyor.ben de anlamadım bu işten bişi.geçen hafta da idrar yolu enfeksiyonu olmuşum üsütünce,hafif bi ilaçla geçti.
p.tesi günü 4 saat temizlik yaptım,ondan beridir kasık ağrısı başladı.kendimi o kadar yordum ki yara tekrarladı mı diye korkuyorum ben de.oysaki mayıs sonuna doğru bebiş çalışmalarına başlayacaktım ama niye hala düzelemiyorum.ben de yoruldum bıktım artık.benden çok sonra evlenenler bile evlatlarını kocaman etti,ben de hala yok yaraydı enfeksiyondu valla çıldırcam artık yaa