-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.821
icim hic raht olmasada kasilmalr kesildi gibi karnimn uzeri sertlesiyo ayaga kalknca cok zor bir gece atlattm simdi kafama takiln bisey var ben ciger gelistiri olmadm acil durumda yaparz demsti doktorm allah korusm apar topar dogm yapsm ciger gelistirici vurulamasa bebegm yasamz mi yoksa kuvezde uzun mu kalr cok korkuyorm canm cok skkin
sahbams canm 30.haftadaym riskli haftayi atlttm mi bende bilmiyorm rabbime signdm bugunleride gormk bir zamanlr hayaldi nankorluk etmiyim ama yinede bebegmi kuvezde gormk istemiyorm sanki caresz olackmista ben bisey yapamickmism gibi geliyo kasilmaya gelince cok kotu bisey karnin anidn sepsert oluyo raht harekt edemiyosn hatta arka arkaya gelince kalbin hizli hizli carpiyo nefesn kesiliyo sanki ben erken dogm disinda bir riskini bilmiyorm dogm sancisinin daha tam baslamams hali gibi dusun allah korusn olume dalan yol acmz herhalde
Kendi keyfime gore vurdurabiliyormuyum bilmiyorm canm igne icin gec degl doguma ne kadar yakin vurulursa okadr iyiyms bu haftalr iyi 28-30-32lrde vuruln cok canm
no panık sen rıslklı haftaları gectın sımdı dogarsa cıger ıgnesı olmasan bıle hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle sadece kuvezde solunum sıkıntısı cekecegı ıcın makınaya baglarlar,ama ınsallah oyle olmaz bence sen doktora gıt cıger ıgnenı ol ıcın rahat etsın bunu dusunmekten bence daha cok kasılıyorsun,ayrıca kasılmalar bebege zararı yok sadece dogumu yaklastırır kotu seyler dusunmeyınİcim hic raht olmasada kasilmalr kesildi gibi karnimn uzeri sertlesiyo ayaga kalknca cok zor bir gece atlattm simdi kafama takiln bisey var ben ciger gelistiri olmadm acil durumda yaparz demsti doktorm allah korusm apar topar dogm yapsm ciger gelistirici vurulamasa bebegm yasamz mi yoksa kuvezde uzun mu kalr cok korkuyorm canm cok skkin
Sagolun kizlr cok skintiliydmda simdi biraz iyiym
fuzuli canm inan bende gozardi etmk istemiyorm en yakin hastane 1saat15dk uzaklikta bugunde resmi tatil okadr yolu dolmsla gitmk benm icin riskli hemde duzenli olmayn kasilmalr yuzundn biraz daha beklicm nidilatimi alaym gwcmzse artk bir xaresine bakacz
eylulgulu sagol cvp icin ins solunm sorunu bile yasamz bebegm
merhaba...ben 25 haftalik hamileyim.bu ikinci bebegim.birincisi hic sorunsuz gecti..dun kontrole gittim .servikste biraz acilma var ama korkulacak bir durumda degil dedi..sikinti serviks 2cm ye dusunce oluyormus sanirim benimki 7cm imis...endiselenme sadece bil istedim dedi doktor..eger kanam siddetli akinti olursa gel hemen dedi...yurt disindayim suanhemde afriakda...ve ciddi korkuyorum suan...bilgisi olan varmi...
hafif bir acilma dedi...yani 2cm de sikintiya giriyormus sanirim..benimki 7cm ...suan birsey yapmaya gerek yok dedi o yuzden...turkiyedeki doktoruma msj attim ..suan ondan haber bekliyorum(
Sagolun kizlr cok skintiliydmda simdi biraz iyiym
fuzuli canm inan bende gozardi etmk istemiyorm en yakin hastane 1saat15dk uzaklikta bugunde resmi tatil okadr yolu dolmsla gitmk benm icin riskli hemde duzenli olmayn kasilmalr yuzundn biraz daha beklicm nidilatimi alaym gwcmzse artk bir xaresine bakacz
eylulgulu sagol cvp icin ins solunm sorunu bile yasamz bebegm
Merhaba...Ben 25 haftalik hamileyim.Bu ikinci bebegim.Birincisi hic sorunsuz gecti..Dun kontrole gittim .Servikste biraz acilma var ama korkulacak bir durumda degil dedi..Sikinti serviks 2cm ye dusunce oluyormus sanirim Benimki 7cm imis...Endiselenme sadece bil istedim dedi doktor..Eger kanam siddetli akinti olursa gel hemen dedi...Yurt disindayim suanhemde afriakda...ve ciddi korkuyorum suan...bilgisi olan varmi...