- 11 Mayıs 2011
- 2.962
- 962
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.021
Kızlar bişeyi merek ediyorum.şimdi 13 haftada dikiş atıldıktan sonra su kesesinin patlama ihtimali varmı.ya yine su kesesi patlasa diye aklıma geliyor.bundan önceki gebeliğimde 20 haftada rahim açılmıştı acil dikiş attılar fakat 3 gün sonra su kesesi patlamıstı.erken dikiş atılınca su kesesine bişey olmuyormu.doktorlar ne diyor bu konu hakkında.bilgilerinize ihtiyacım var kafam çok karışık
Pasam cnm kendi baslasin okumaya bi hafta icinde bitiremezse bende yardimci olurum ..
Bu haftalar hayirli haytalar ben hep salavat cekiyorum dunden beri de kasilmalarim var daha hala eylul gulunun ablasina baslamadim bile
Pasam sende benden saplagi yiyeceksin ha yazma cnm buraya boyle kotu seyler rabbim yardimcisi olsun ama bizim uzulmemiz lazim sende kendini yavas yavas soyutla seninde uzulmemen lazim cnm benim..
Bu benim nacizane fikrim cnm :)
Kızlar bişeyi merek ediyorum.şimdi 13 haftada dikiş atıldıktan sonra su kesesinin patlama ihtimali varmı.ya yine su kesesi patlasa diye aklıma geliyor.bundan önceki gebeliğimde 20 haftada rahim açılmıştı acil dikiş attılar fakat 3 gün sonra su kesesi patlamıstı.erken dikiş atılınca su kesesine bişey olmuyormu.doktorlar ne diyor bu konu hakkında.bilgilerinize ihtiyacım var kafam çok karışık
canım Allah sabır versin,tez zamanda sana da yavrunu vakitlice dogurmayı nasip etsin inşallah!
12-15 hafta arası serklaj atıldıgında henuz rahim agzı kısalmamış oluyor ve haliyle dokotrun serklaj esnasında rahat çalışması ve uygun yere dikişi atması daha kolay oluyor,acil serklajda ise artık acıklık oldugundan ve calışılacak materyalş azaldıgından bazen serklajdan kaynaklı enfeksiyonlar kesenin su sızdırması gibi durumlar oluyor.Eger rahim agzı yetmezligi teşhisin kesinse bir dhaki gebeliginde 12-15 haftalar arası serklaj atılsın,inaşallah sorunsuz olarak vakitlice dogum edersin
ksura bakmayın düşünemedim bir daha yazmam böyle şeyleri üzüldügünüz hiç aklıma gelmemişti çok pardon
ben çekerim selatı tefficiyeyi kusra bakmayın mesajlarıda silemiyorm malesef bir daha yazmam böyle şeyler olur biter
ben bugün çok berbat bir gün geçiriyorm hadiimi aştıysam affola
size rahim ağzı yetmezliği tanısı nasıl kondu.benim bundan önceki gebeliğimde20. haftada 2 düzey ultroson çektirmeğe gittiğimde rahim açıklığı görüldü ve dikiş atıldı ama su kesesi patladığı için düşük yaptım o zaman rahim ağzı yetmezliği var dendi.tabi ben düşükten 3-4 ay sonra araştırma yaptım neden oldu die.rahim filmi çektirdim bi kaç doktor perde var alınması gerekli dedi nitekim perdeyi aldırdım ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldım.amaliyat eden doktora gittim hasan serdaroğuna hersey yolunda deyip perdeden düştü düşmeyecek die oyaladı durdu ben dikiş atılmalımı die sorup durmama rağmen yok gerek yok dedi veee geçen pazartesi gecesi iç çamaşırımın bi miktar ıslandığını gördüm sabah doktora gittiğimde rahim ağzı 4 cm açılmış su kesesi aşağı inmişti.çapaya gönderdi orda başka doktorlar muayene etti gelen suyu test ettiler su kesesinden sızdırdığı anlaşıldı ve suni sancı verilerek doğum yaptım.işte böle durumum
size rahim ağzı yetmezliği tanısı nasıl kondu.benim bundan önceki gebeliğimde20. haftada 2 düzey ultroson çektirmeğe gittiğimde rahim açıklığı görüldü ve dikiş atıldı ama su kesesi patladığı için düşük yaptım o zaman rahim ağzı yetmezliği var dendi.tabi ben düşükten 3-4 ay sonra araştırma yaptım neden oldu die.rahim filmi çektirdim bi kaç doktor perde var alınması gerekli dedi nitekim perdeyi aldırdım ve 5 ay sonra tekrar hamile kaldım.amaliyat eden doktora gittim hasan serdaroğuna hersey yolunda deyip perdeden düştü düşmeyecek die oyaladı durdu ben dikiş atılmalımı die sorup durmama rağmen yok gerek yok dedi veee geçen pazartesi gecesi iç çamaşırımın bi miktar ıslandığını gördüm sabah doktora gittiğimde rahim ağzı 4 cm açılmış su kesesi aşağı inmişti.çapaya gönderdi orda başka doktorlar muayene etti gelen suyu test ettiler su kesesinden sızdırdığı anlaşıldı ve suni sancı verilerek doğum yaptım.işte böle durumum
allah bidaha yaşatmasın arkadaşım daha öncede yazdım sana ama görmedin sanırım benimde 20. haftamda farkedildi 5cm açılma vardı ve acil dikiş atıldı ve bu günlere geldik bak dikişim alınalı 5 gün oldu daha bişey yok sen şimdi sorunuda bildiğin için hamile kaldığında erken haftada dikişle sonuna kadar götürecektir emin ol korunma süren bitmeden iyi bi doktor bulmaya çalış moralini yüksektutmaya çalış hep olumlu düşün allahın izniyle bu defa bebeğine kavuşacaksın
sağol arkadaşım inşallah bende senin gibi son haftaları görüpte kucağıma alırım yavrularımı.sen nerdeydin bu arada.iyi bi doktorda bulurum inşaallah.güya benm doktorda çapa nın kadın doğum ana bilim dalı başkanıydı proftu özelinede gittim parasınıda verdim ama bilemedi gitti bebeğim.belirtiyorumki doktor hasan serdaroğlu başkalarının canını yakmasın die
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz 1 ay önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim. Son zamanlarda kanamam oldukça azaldı ama adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Özellikle de çok yürüdüğümde...Siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra adet gördünüz? Kırkım çıktıktan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası doktor fobim var artık. Hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum. Keşke eskiler gibi doktorsuz doğurabilecek kadar sağlıklı olsaydım diyorum bazen
nasılsın bi değişiklik varmı sende ayy böyle beklemekte zormuş 5 gün oldu benim bugün. Sadece ayağa kalktığımda aşağıda baskı hissediyorum bide yatakta sağa sola dönerken acı var zorlanıyorum okadar
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Biliyorsunuz 1 ay önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim. Son zamanlarda kanamam oldukça azaldı ama adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Özellikle de çok yürüdüğümde...Siz doğum yaptıktan ne kadar süre sonra adet gördünüz? Kırkım çıktıktan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama açıkçası doktor fobim var artık. Hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum. Keşke eskiler gibi doktorsuz doğurabilecek kadar sağlıklı olsaydım diyorum bazen
arkadaşlar selammm bi sorum olacaktı sizlere bugün alt tarafıma ara ara batmalar oluyo normalmi sizce dün kontrolden geldim bi problem yoktu çok şükür ama batmalar var
Allahım hepinizin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsuun
hiçbir melek annesi bir daha evlat acısı cekmesin insallah
5haftadır binlerce sayfayı okudum..o günden beri hastanede yatıyorum.şeker yüklememi yaptırmaya gittiğimde tesadüfen servilste açılma olduğu farkedildi.24+2de acil serklaj atıldı.buna rağmen açılmam artmaya devam etti 25+2de ikinci defa serklaj yapıldı.ve ben o günden bu yana yatıyorum.çok şükür 28+5olduk çük savaşçı kızımla..yasadıgım üzüntü güvensizlik umutsuzluk anlatılmaz.günde 12 nidilat haftada 1 pruluton depot hergün cleksan0,4 kullanıyorum.burdaki başarıları okudukça ümidim artıyo ve ne kadar doğru dr sectıgımıde görüyorum.Allah yavrularımızı bize bağışlasın..32 34leri görmek tek dileğim...