Paşam arkadasn icin 200 tefriciye okudm soylrmisn
allah razı olsn canım rabbim ne muradın varsa versin işşallah
1500 ben topladım malesef 1000 aradıms agı sol topladım 444 tanede ben verdim eylül gülüne okudgm selatı tefficiye deryaya gitti helal olsn namazdan sonra eylül gülüne niyet edicem ona okucam işallah
bu arada
efülüm regrete ve chnpkızlar allah razı olsun kırmayıpta arkadaşıma yardım ettigini için allah hepinizden razı olsun bebegi oalana ömür karnındaki olanada 40 hafta olmayanada tez zamanda versin işşallah
Mlkyyy cnm hos geldin inan cok sanslisin iki defa serlaj ..
Bende ozgur derene gidiyorum hakkimizda hayirlisi...
Efilum cnm benim de ist noktasi kasiliyor benim bazende tamami bazende ozellikle ayagi kalkinca kasiklarimin orasi kasiliyor..
Yani anlayacagin hep kasiliyorum bi hafta sonra 32 olucam insallah 34 u gorurum nidilat icmezsem hic duramam boyle ama ozgur derenin haberi yok burdaki dr kullanmazsan seni cikarmam dedi..
gelelim sana gurbet hanım
sen dediginde haklısın canım birşey dedigim yok amma velakin telefonumu aradıgım halde neden açmadın
beni aramışsın sen görmemişim geçe telefonn sesini kısıyorum eşim kızıyor diye sonradan farkettim
sonrada seni ararım dedim eşim kaza geçirdi evde az kalsın gözünden oluyordu
aklım çıktı birşey olcak diye gözüne çelik kapının kilidi çarptı gözünün altı kanadı yarılmış nasıl hızlı açtıysa kapıyı onada canım sıkkın sonradan seni aradım açmadın sen açmadın 3sebep olabilir
1- sebep
ben açmadım diye tiribe girip açmamış olabilrisin
2-sebep
görmemişindir yada işin olmuş olabilir
3sebep
uyuyor olabilirsin
yazdıgına neden kızdıgıma gelince canım çok sııkın bugün herşey üst üste geldi birde en sevdigim arkadaşlarımın bebekelri riske girdi burda siz nasılsanız onlarda öle
bende hata düşünemedim dogruya dogru sizleri düşünemedim hakkınızı helal edin sizleri strese soktorysam üzdüysem affola hata yaptım birdaha ne olumsz birşey yazıcam buruya nede üzücü birşey bu böyle biline
annem hep derdiki bir dogum bir ölüm beklemez kızım kadın haklıydı korkunun ecele faydası yok malesef strese giripte sıpaları üzmeyin beni örnek alın o kahrolası yataktan kalkmadım etlerim acıya acıya korktgum başıma geldi sizlerde kötüyü çagırmayım siz şimdi diceksinizki sen nerden biliceksin sen bizim haftalarımıza gel görürüsün diceksiniz ama ben 3 kayıp yaşamış biri olaraktan artık herşeyin kötüsünü düşünmekten yoruldum hep bana dediler hep kötüyü düşünüyorsun hiçmi iyi düşünmüceksin dedim hiç başıma iyi birşey gelemdiki iyiyi düşünüyüm kızlar relaks olun tek istedigim bu biliyorum çok zor şey istiyorm ama mecbursunz allahıma şükürler olsn aylarınız geçti heleki riskli haftalarınız arkadaşlar bugün 2 arkadaşımda agladıya o bana yetti inanın bana bir arkadaşımın dedigi şeyi sizlere aynen aktarıyorm aynen şnu dediaglayaraktan
paşam kurban oluyum sen 3 kayıp yaşadın masıl dayandın paşam çok zormuş paşam canım acıyor ne olr dua et dedi drdu agladı bende dedimki ben bilmemmi 3 kayıp yaşadım sabır edicez kardeşim sabır dedim inanın bu saat oldu ne yedim ne içtim birşey erken kahvaltı yapmam ragmen canım hiç birşey istemedi öyleni kıldım oturdum selatı tefficiyenin başına çek allah çek
yetekki şifa bulsunlar birinizin bebegine birşey olsa inanmazsınzı ama hepinizden çok aglayan benim