- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.901
paşam dogum gunun kutlu olsun,yeni yaşında butun acılarını unutturacak mutluluklar seni bulsun,karnın da kucagın da dolsun inşallah!
sagol canım benim kızlar demin eşim dediki mayısın 1 yolculuk varanTaLla işi galiba old haberini verdiler olduda düşünelim şöyle 1 giderse bu adam 1 ay orda eger hamilede kalırsam beni arda beye kim götürücekeşimede dedim şu anlatla işi olduktan sonra bebeg vesile olsaydık dedim oldda bebege hamile kaldım dedim kim ilgilenicek benimle dedim şimdiden allahıma dua ediyorm benim için ne hayırlıysa onu nasip etsin işşallah 20 gün sürer dedi eşim 1 ayda olabilirmiş en sevindigim borçlarım azda olsa biticek bize kalan 9 milyardan 4 milyar kalıcak adamın aksarayda oteli varmış 10 milyara anlaşmışlar dua edinde o işte olsn eger o iş olursa diger borçlarım biter dikiş parasıda olr kimseyede muhtaç olmayız rabbim sen bu cuma günü şu paşa kllnun yüzüne bakta kimseye beni muhtaç etmeolurda hamile kakırsam o gelene kadar bebek 2 aylık olcak ne ilaç ne ilaç kllanıcam ben arda bey hamile kalır kalmaz bana geliceksin dedi ben ne yaparım şimdiden sardı stresi
Son düzenleme: