- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.261
canım yanlız degilsin bende ilk oglm öldügünde erkek olsnd edim ama oldu sonra kıza hamile kaldım aklımdan erkek geçti ama kız oldu bu sefer dedimki kızım olucak sevindim ama hevesim kursagımda kaldı kız olsn erke olsn saglıklı saatli olsn yeter yeterki eşimle bnenim parçam olsn ikiz olsn tek olsn oda önemli degil yeterki eşime ben bak başardım bu sefer demeyi o sratında gülücükleri görmeyi çok isterim inankızlar bade nin son yazdıkları üzerine düşünüyordum da size de sormak istedim. Ben hep ikizim olsun istedim ve normal yolla Rabbim nasip etmişti. Biliyorsunuz kaybettim ama o günden beri hep tekrar ikizlerim olması için dua ediyorum. Televizyonda veya dışarda gördüğüm her ikiz bebek de aklım kalıyor. Sizde benim gibi kaybedilen çocukların cinsiyetine veya tek-ikiz olmasına takılıp kaldığınız oldu mu? biliyorum Rabbim neyi nasip ederse o, sadece sağlıklı olmasını istiyoruz ama ikizlerimi taşırken öyle mutluydum ki sanki tekrar ikizlerim olsa o günlerim geri gelecek. Saçmaladığımın farkındayım ama elimde değil.
canım 2 oglumu dogrdm doktor bana 40 çıktıktan sobnra korunmayı bırak dedi beni kürtaj edende ocakta bırak dedi oglanı 22 eylülde dogurdum hesabını sen yap artık ocakta 1 kere evcilik oynadık kızıma hamile akldım doktor erken kalmışsın dedi bende hocam siz ocak dediniz dedim ben dedimde bu kadar erken beklemiyordum dedi hoş oda cennete gittisen doktorun dedigine bakma kalbin yürgin ne istyerse onu yapKizlar ben bu ay korunmayi biraktim biliyorsunuz ama sadece bir kere evcilik oynayabildik:)cunku benim kasigimin sol tarafinda bir agri var sanki yumurtaligimin orasi gibi bugun dahada artti sanki agri sizce doktora gitsemmi en son 2 ay oldu gideli bir sikinti yoktu ama sizdede boyle agri oldumu acaba diyorum rahim toparlayamadimi daha kendini cunku gecen goguslerimde agriyordu doktora gittim doktor daha goguslerin toparlanmamis sut kanallarin acik dedi acaba ben hatami yaptim diyorum korunmayida biraktim ama namik bey bana nisanda birak demisti kafam yine cok karisik (
hehe ankarayada amasayadan 3 saatmiş gidemedim malum sebeplerden dolayı bir bakmışsın gelmişimpaşam çık gel bana 8 saatmiş arası:))
işşallah kardeşim işşallah umud allahtan vesvese şeytandandır bunuda ben ekliyimDoktor amcaya gittim sağolsun regretenin sayesinde. prof dr kılıç aydınlı acaip içimi rahatlattı sen her şeyi yapmışsın dedi artık yok öyle birşey dedi 35 yıllık doktorum ben bu durumda tedavi olupta sonra kanser olanı görmedim dedi korkuların yersiz dedi.Kolposkopiyle baktı gayet temiz sağlıklı her şey normal dedi.oooooh be dedim valla eşimde rahatladı benim pimpirikliğimden kurtuldu.Kızlar ne zaman ölecez Allah bilir ama inanın kanser korkusu o kadar ağırmışki Allah kimseye yaşatmasın.Sonra dediki bebek için durmak yok yola devam mümkün olduğunca çok aşılama ve tüp bebek deneyin dedi..Umudunuzu kaybetmeyin ama bebek konusunuda çok oluruna bırakmayın dedi...Ben den bukadar.Sağlıklıyım çok şükür Allahım beni birdaha sağlık sorunlarıyla sınamasın inşallah .Tabiki kimseyide...
Gurbetcim başın sağolsun kusura bakma kaçırıyorum gözden bazen bazı şeyleriii...
Bu arada YILMAZ GÜNEYİN bir sözünü söylemek istiyorum..HER ŞEYE RAĞMEN HER ŞEY GÜZEL OLACAK!!!
HER SEYE RAĞMEN HERŞEY GÜZEL OLACAK SEVGİLİ TOPİK ARKADAŞLARIM UMUT SAĞLIK BİZİMLE OLSUN...iyi geceler hadi bakıyım herkes girsin kocasının koynuna:)
canım çok zordur inan ama evladın için dayan ablam babam öldügünde 4 aylıktı inan stresten kanaması old zor attık hasytaneye aglayamadı bile ogluna birşey olur diye allah sabır versinGunaydin canlar ..
Benim bu zor gunde yanimda olan olmayan herkese cok tesekkur ediyorum gercekten en buyuk sanslarimdan birisi burasi cok guzel insanlarla tanistim tekrar tesekkur ediyorum:))
Esimle yatmadan konustum sesi daha iyiydi onun yaninda olamadigim icin cok uzgunum ama bebegim herseyin onunde ..
Esim duvar kenarinda aglarken kalkip yanina gitim hic duramadim yaninda bebegime bisey olacak diye yatakta uzandim o da tek agliyordu
Ben bu hamileligimde ne dogru duzgun agladim nede guldum bebegim e bisey olucak diye herseyi erteledim..
Ranbim evlatlarimizi bize bagislasin ..
Mera cnm dun hadtaneye gitmisin iyimisin seni merak ettim cnm:)
geçmiş olsn kzm sıpama allah şifa versin işşalahkızlar Ahmet Arda gece çok kötüydü hapşırık öksürük ağlama huzursuzluk. sabah dr ye götürdük. Grip oldu. grip aşısı 6 ay korur demişti Arda bey. 6 aya yaklaştı grip oldu çocuk...
canım günde 1 tane içiyorsn arda bey bana dogum edene kadar kllanıcan dedi apikopal coraspirin diyaformin ve folbiol kullanıyorm şuan gelsin bebeler nisandaArkadaşlar aranızda vajinal progestan kullanan varmı?Doktorum vajinal kullan dedi..Bende daha iyi olur mantığıyla ve sofikanın tavsiyesiyle crinone jel aldım..Ucunda aplikatörü var içeri sokmak daha kolay oluyor..Kulanmaya başladım.Ama progestan hap olanı ileri itemem sanırım.Sİzler nasıl kullanıyorsunuz kullanıyorsunuz?
Chnb cim sen ne kullandın?Birde apikopali süreklimi kullanmıştın hamileliğinde?Gün aşırımı?