- 29 Ekim 2008
- 370
- 3
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.221
Ben unutamadım canım icimde hep bı burukluk var ama eskisinden cok cok iyiyim ağlayan yüzümü oğlum güldürdü Rabb'ime şükürler olsun sende evladını kucagna aldığında acın cok hafifleyecek
Ben bebeğimi gormedim bacaklarımın arasında hissettim ama dokunmayada bakmayada korktum,bı kere ruyamda gormuştum ben bı yere gitcekmisim annem otobüsü kaçırmasın diye otobüsün pesinden koşuyordu bende onun pesinden kostüm kostüm ama yakalayamadim yüzünüze göremedim ama hep merak etcem
haklısın, bu acının tek ilacı yeniden evlat sahibi olmak. Allah yüzünü oğlundan yana güldürsün. Bebeklerimizin yüzlerini ahirette göreceğiz inşallah.
Canım tamamen yaşadıklarınla bağdaştırıyorsun çünkü..Değişik bir duygu ben ilk hamileliğimde inanki içimden ne kız geçti ne erkek..Hiç ayırım yapmadım..Şimdide yapmıyorum ama sanki içimden kızım olsa dediğimi yakalıyorum..Rüyamda gördüm mesela kız bebek oda çok etkiledi beni..Yerleri dolmaz elbet..Mümkün değil..Hakkımızda hayırlısı..Sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş..Senin kayıbın daha yeni hatırladığım kadarıyla..İyi olacaksın arkadaşım.Zaman herşeyi küllendiriyor..Ama unutulmuyor..Mümkün değil.
evet canım 17 mart ta kaybettim oğullarımı. sizleri okudukça umutlanıyorum. bazen hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor; özellikle de insanlar takılmış plak gibi gene olur, gençsiniz dedikçe...
canım seni cok iyi anlıyorum...
benimde ikiz hayalimdi gençligimde ama sonra baktım tekini bulamıyorum ikiz neyime dedim..
2yıldan sonra hamile kalabilmiştim..
hamilelikte kızım olsun cok istedim annemden bacımdan ayrıyım bana bir yoldas olur kızım dedim.
olmustu..kızdı..ama kaybettim işte.
şimdi tüm kız bebeklerde içim acıyor.erkek bebek görünce pek öle olmuyor.
ama artık ne kız diyorum ne erkek..saglıklı olsun beni kimselerin çocuguna imrendirmesin de
canımmm benmde 6aylık korunmam nisanda bitiyordu.gecen gün Arda beyin muayenesinde rahim toplamıs dedi.
hiçbir sey yok olması gerektigi gibi dedi.seninde toparlamıstır sanırım.
o kasık agrıları dogumdan sonra cok vardı bende.bu ay da yumurtalarım büyüdükçe oldu.
mmery 6 ay oldukça uzun bir süre. Doktorun niçin böyle istemişti. Sakıncası yoksa söyler misin? Doktorum rahmime bakıp 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsin demişti bana. Gerçi ne olacağını Allah bilir de 6 ay çok uzun geldi bana. umarım yakında senin güzel haberini de alırız.
Doktor amcaya gittim sağolsun regretenin sayesinde. prof dr kılıç aydınlı acaip içimi rahatlattı sen her şeyi yapmışsın dedi artık yok öyle birşey dedi 35 yıllık doktorum ben bu durumda tedavi olupta sonra kanser olanı görmedim dedi korkuların yersiz dedi.Kolposkopiyle baktı gayet temiz sağlıklı her şey normal dedi.oooooh be dedim valla eşimde rahatladı benim pimpirikliğimden kurtuldu.Kızlar ne zaman ölecez Allah bilir ama inanın kanser korkusu o kadar ağırmışki Allah kimseye yaşatmasın.Sonra dediki bebek için durmak yok yola devam mümkün olduğunca çok aşılama ve tüp bebek deneyin dedi..Umudunuzu kaybetmeyin ama bebek konusunuda çok oluruna bırakmayın dedi...Ben den bukadar.Sağlıklıyım çok şükür Allahım beni birdaha sağlık sorunlarıyla sınamasın inşallah .Tabiki kimseyide...
Gurbetcim başın sağolsun kusura bakma kaçırıyorum gözden bazen bazı şeyleriii...
Bu arada YILMAZ GÜNEYİN bir sözünü söylemek istiyorum..HER ŞEYE RAĞMEN HER ŞEY GÜZEL OLACAK!!!
HER SEYE RAĞMEN HERŞEY GÜZEL OLACAK SEVGİLİ TOPİK ARKADAŞLARIM UMUT SAĞLIK BİZİMLE OLSUN...iyi geceler hadi bakıyım herkes girsin kocasının koynuna:)
saftunc maşallah, iyi olmana çok sevindim. inşallah hamilelik haberini de alırız.
Merhaba canim
Bende tup benekle hamile kaldigim bebeklerimi kaybettim 1.5 yil once.
oglumu ve kizimi
Hic gormedigim birkez dokunamadigim canlarimi
Bazen keske bir mucize olsa diyorum sonra dr larin dedigi aklima geliyor.
rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize
Tek veya ikiz hangisini saglikla kucagimiza alabileceksek.
benim bebeklerinde birisi pek göstermemişti, doğuma kadar acaba birisi kız diğeri oğlan olabilir mi diye düşünüyorduk. Ama doğumda ikisininde erkek olduğunu gördüm. tek, ikiz, kız, erkek kucağına alınca pek önemi kalmıyor sanırım. hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar, yaşasınlar da...