- 7 Haziran 2010
- 1.372
- 3
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.241
Gunaydin canlar ..
Benim bu zor gunde yanimda olan olmayan herkese cok tesekkur ediyorum gercekten en buyuk sanslarimdan birisi burasi cok guzel insanlarla tanistim tekrar tesekkur ediyorum:))
Esimle yatmadan konustum sesi daha iyiydi onun yaninda olamadigim icin cok uzgunum ama bebegim herseyin onunde ..
Esim duvar kenarinda aglarken kalkip yanina gitim hic duramadim yaninda bebegime bisey olacak diye yatakta uzandim o da tek agliyordu
Ben bu hamileligimde ne dogru duzgun agladim nede guldum bebegim e bisey olucak diye herseyi erteledim..
Ranbim evlatlarimizi bize bagislasin ..
Mera cnm dun hadtaneye gitmisin iyimisin seni merak ettim cnm:)
canım dün sabahtan akşama kadar çok ağrım oldu kasılma da vardı.dr u aradım akşama doğru hemen gel dedi.nst ye bağladı ordada kasılma olmadı sen biraz abartıyorsun galiba dedi ama nst de çıkasa da anlattıkların daha önemli dedi.progestanı kesti,nidilatı da 6 saatte bir iç dedi
nidilattan da korkuyorum aslında ama el mahkum
sen nasılsın bir de kasılma,sertlik yoksa adet ağrısı gibi ağrılardan korkma dedi,karnıma bıçak batıyo gibi oluyor dedim o da kramp olabilir dedi içtiğim hapın kullanım şeklini değiştirdi
sen nidilat sürekli mi kullanıyordun yoksa kasılman olunca mı,kaç tane içiyorsun :)