uzun bir aradan sonra herkese merhaba....
topicte yapamadığım tek şey rumuzlarınızı ezberlemek...kim kimdi malesef aklımda kalmıyor...aklımda kalan 2-3 kişi...
diyeceğim o ki erken ve zamanında doğuranlar oldu.. ben zaman zaman yazılarınızı okudum...takip ettim sizleri...
küvöze konan bi bebiş vardı..kimindi o??? sağlığı nasıl onu çok merak ediyorum... hani tefriciye okudunuz ya 2 kişiye..sanıyorum biri bebişe diğeri hamileye..o hamiş kimdi..durumu nasıl kaç haftasında....
bende bu arada panik atak başlangıcı olmuş..tam panik atak değilmişte...kaygı endişe anksiyete bozukluğu çıkmış...üstüne üstlük bide ritm bozukluğu çıktı...EKG de çıktı...doktor dedi stres üzüntü yasak kahve çay yasak dedi..onlar tetikliyomuş önemli değilmiş felan...ama o kalbin değişik atışınını hissetmesini bide bana sorun..öyle huzursuz oluyorumki...bazen günde 5- sefer oluyo bazen akşamdan başlıyo sabaha kadar....arada fazladan atıyo kalbim... ilaç verdi ama nafile geçirmedi ilaç... tekrar antipepresana başlattı psikiyatri...lustral 100 mg içiyorum....
GELELİM ASIL KONUMA.... kıslar ben arda lembente gözükmek istiyorum...ASLINDA O BANA ZAMANINDA DEMİŞTİ...EN SON RAHİM FİLMİNİ GÖNDER VE ELİNDE TÜM KAN SONUÇLARINI GÖNDER BANA KARGOYLA DİYE.. film kaybolur felan diye göndermemiştim....ŞİMDİ BENİM O SONUÇLARIMI GÖNDERMEM NE DERECE ETKİLİ OLURKİ..ALTTAN DA MUAYENE ETMEK İSTEMEZMİ....diyorumki nisanda eşim 20 günlüğüne ankaraya gidiyor eğitime...bende o sürede istanbulamı gitsem..yol bilmem iz bilmem..nasıl gidilecekse...
yada İSTANBULA GİTMESEMDE SONUÇLARIMIMI KARGOYLA YOLLASAM..TELEFONDA KONUŞURUM SONRA...rahim ağzı açıklığını ölçmek isticektir eminim...ben hamileyken kızlar 13. 14. haftamda alttan ölçtürmüştüm..gayet güzel demişti doktorum..ona göre yolculuk yapıcaktım..hamileyken demekki rahim ağzı ölçümü normalse şimdide normaldir sanıyorum tahminimce...
2,5 aylıkken bebişin kalbi durduğu gebeliğimi saymazsak ve miyomlarımın olduğu rahmimde septum perde olduğu zaman 1 haftalık kendiliğinden düşen ilk gebeliğimide saymazsak eğer... diğer son 2 gebelik 20 haftaya kadar gidebildiğine göre..demekki bende ilk 4-5 ay problem olmuyor rahat geçiyor...kasılma felanda duymadımdı hiç olmadıydı bende...bu kanıya vardım kendimce.. hatta son gebeliğimde adet düzensizliğim başlamıştı tam 2,5 aylıkken haberim olmuştu..tabi bu arada antidepresan ilacımı kullanıyodum başka ilaçlarımı içiyodum...ya sağlıklı olmazsa diye korkmuştum 3lü 4lü tarama testlerim normal çıkmıştı gelişim güzel gidiyodu..işte kısmet olmayınca aniden kanamayla gittik...
ACABA BENDE ANİDEN RAHİM AĞZI AÇILMASI FELANMI VAR AĞRISIZ SIZISIZ BİRDEN KANAMA OLUNCA..BÖYLE BİŞEY OLUYOMUKİ..HİÇ YATMADIM ..DİYORUMKİ DEMEKKİ 20 HAFTALIĞA KADAR HAMİLELİĞİMİ AYAKT6A ÇALIŞARAK FELAN GEÇİREBİLİYORUM..O ZAMAN DEMEKKİ 4-5 AYDAN SONRA YATILACAK....NE BİLEYİM KENDİMCE BÖYLE SONUÇLAR ÇIKARDIM...
dicem o ki ben sonuçlarımı arda beye yollasam kargoyla telefonda görüşsek sonra tekrar bebek için çalışmalara başlasam olmazmı..gerçi bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu ama...hemen de tutmazki saten bebiş..belli olmaz ama..ne bileyim sabırsızlanıyorum artık.....atama bekliyorum mebden ağustosta o zaman uzak kalcam eşimin tayini çıkasıya yanıma..o zaman çocuk yapamıcam yani...o zamanda 1 sene geçer...32 oldum yaşım daha geçmesin.....ben değilde eşim yaşından şikayet eder oldu 35 yaşında...artık çocuk mocuk istemediğini sağlığımın bozulduğunu yaşının geçtiğini felan saçmalayıp duruyo...oda çok etkilendi tabi...... allahım yüzümüzü güldür artık... ooffffff