- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.361
Adetin 14.günü bir drye gittim canım..Yumurta takibi için..baktı 17mm bir yumurta var dedi..Herşey normal dedi..Gün aşırı ilişkide bulunuyorsanız zaten yumurta takibine gerek yok dedi.Bizde tavsiyesine uymaya çalışıyoruz canım Bu aralar ailevi bazı durumlar var..Hastalık vs..Hastanelerde uğraşıyoruz..Çok zor Allah kimseyi düşürmesin..O yüzden psikolojim bozuk..Allahım sağlık versinde gerisi boş..Plan yapmakla olmuypr hiç bişey
Eleviti sormuşsun canım..12 ayrı vitamin içeriyor..Ve içinde b12 de var..İstersen bir gün b12 yi iç..Bir gün eleviti..
Canım inşallah olur hayırlısıysa bu ay. hastalıklar için de geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
içeyim madem ... diyet de yapıyorum ufaktan iyi olur...
hahahhahhaha sende de çok hikayeler varmıs bak hatırlayınca ne komik oluyor dimi:)))
bende ne heyecanlıyım bi bilsen
hahaha korunmadım mı diyeyim ay 3 günde farkedermi:)
zaten adetim 22.biter..26.da randevumuz ay o 4 gün ölece duralım ozaman
muayenemi rahat rahat yapsın
ama klomen de kullanmaya baslayacagımya yumişler için..ne yapsam bilemedim bak şimcik
ha hay... henüz Ardayı unutmadım bir yerde...üniversitede unutkan hocamız vardı çocuğu markette unutmuş...:))
canım dua ederiz tabi ama allaha sıgınmaktan çaremiz yok ben şunu biliyordum anans gebelikte kasılmayı engelliyo biliyordm meyerse kasılma yapıyormş bebegi rahimden aşagı atıyormş kan slandırı kllannalar kllanmasın demiş arkadaşım doktor allahım yardımın olsun sende dikiş varmıydı
işşallah bu hafta gülücem diyette bireysele girersem tabi:18::18:bgün kaynanam gittim ya sen dışarda yürürken panik atagım az otobüste devam etti selvat çeke çeke allahıma çok şükür geçti bugün berbat bir gün geçiridm dünyanın ütüsünü ütüledim belim koptu okadar olur birde eve geldim yemek temizlik çamaşır as uyuyacak yatak arıyorm anca bu saatte girebildim yarın hazırlık perşembe yemek var allahım yardım etsin ş 2 gün bitse gerisi gelir çok zorlanıcam dügün telaşesi bitse kaynanamda kalıcez temizlik yapılıcak evine dip köşe :18:anlıcagın gene paşa isyanlarda
manyak seni sesim evi inletti bendede var öle ntkanlık strese baglı dedi doktor
kızlar anca girebildim çok yorludum çok
canım evde bari yorma kendini o kadar...
her şeyi de üstlenme bence...
pasamcim bende dikis yok canim rahmim hem kalp seklinde hemde arada derin bir bolme var oncesinde 2 kaybim var hayirlisi rabbime emanetiz hepimiz
Allah zamanında doğurmayı nasip etsin canım...
Gunaydin canlar..
Sibelduru mulbery masallah sizlere bizlerde o haftalari goruruz insallah..
Mery cmm senin adina cok sevindim hadi hayirlisi..
Pasam kiz ilan ver lutfen nisan ayinda evlenenler bir ay erteleyin diye:))
Bizde suan kan verdm bi saat sonra bi daha,bi saat sonra bi daha,bi saat sonra bi daha toplamda uc saat ac kalacagim..
canım geçmiş olsun sonuç iyi çıkacak inşallah kaç oldun şimdi?
Merhaba canlar.Birkaç gündür giremiyordum.Maşallah topik kıpr kıpır.Asos canım geçmiş olsun.İnşallah sıkıntılı haftaları atlatmana az kaldı.Duaarımızdasın canım.Mmry senin adına çok sevindim.İnşallah en kısa zamanda hamilelik haberini alacağız.Bade ve paşam da korunmayı bırakıyor galiba.Hamileler listesine eklemeye az kaldı.Balım topikteki neşeden etkilendi.O da kıpır kıpır:)Unutkanlık hepimizde var galiba.Ben Zeynep'im gittikten sonra yemekleri hep yakar oldum.Eşim sen ne güzel yemek yapardın ne oldu sana diyor.Aklımdan hiç çıkaramıyorum ki onu.Eşim kızıyor bu kadar üzülme o bizim meleğimiz hep bizimle ve özel kalacak ama içindeki canı da unutma diyor.Aman neyse işte.Bu arada Chnb Arda'ya da maşallah.Buvv yapmayı da öğrenmiş.Daha neler öğrenecek neler:)Allah neşenizi daim etsin.Öpüldünüz.
sağ ol melekçiğim Allah size de nasip etsin... eşin haklı ama yüreğe söz geçmiyor... (