bugün çok güldüm...
son zamanlarda çok şikayetçiyim herşeyi unutmaktan..
1gün önce tanıstıgım insanın adını,markete giderken cüzdanımı yanıma almayı,yakında bir arkadasıma giderken anahtarı almayı,eve dönerken mantomu giymeyi v.b inanamayacagınız bir cok seyi unutuyorum...
bugünde doktoruma gittim oturdum randevu saatiimi beklıyorum derken benim saatimde başka bir bayana seslendi hemşire hanım.
o bayandan sonra da baska bir bayana..nurhan hemşireye sordum benim randevu saatim geçti ama die
dedi giriş yaptırdınmı ekranımda ismin görünmüyor ay dedim ben giriş yapmadan geldim burda beklıyorum unuttum.
sonra girdim doktoruma ilk dedigim sey unutmadan ben herseyi unutuyorum ne olcak böle kendimden korkuyorum:18:
sanırım geçmişte yaşadığım kaybımı,acılarımı unutmaya düşünmemeye çalıstıkça herseyi unutmaya başladım...
tamam sana b12 içeren bir vitamin vereyim hemen dedi.
neyse muayeneden sonra doktorum reçetemi uzattı ben de aaaaa hani e reçeteye geçmiştik okadar yaygara yaptılar dedim.
doktorum ne dese begenirsin sen unutma diye yazdım:))))))
işte adetin 5.günü başlanıp 5 gün 12saatte bir içilecegi falan aklında tutamassın ay öle güldümki ama birden aklıma geldi dedim unutmamanız gereken bir sey de siz unuttunuz unutmama ilacım eksik:)))
sonra doktorumla güldük yeni reçete verdi bana..bu da böle bir anımdır