Gunaydib kizlar.
Merracim iyi olmana sevindim ...
Bende seker yuklemesi yapicam insallah bisey cikmazz..
Hemsiree gelicek kan almaya ..
Allahima cok sukurki boyle kisilerle beni karsilastirdi..
Hersey icimdeki prenses icin:))
maşşallah canım şeker yüklemesinede geçtin bak korkyordn erken dogm edicen diye
sen bana ışık olyorsun unutma bunu lütfen
gitmişken bir dblede benim yerime iç
Arkadaslar gunaydin.
Dua topigimize bir arkadas yardim etse ve duzenlesek.
ben tlf dan girdigim icin olmuyor.
canım ben seve seve yaparım ama dügün telaşemiz var dün akşam kaynanamı aradımda dedim perşembe geliyimde evi temizliyelim sen dedi perşembe gelmede cuma gel cmartesi çeyiz gelicekya hazırlık yapıcazya yardım edersin dedi hemde evi temizleriz dedi
anlıcagın oraya gidicem kaynımın ne kadar kıyafeti varsa ütülenicek bizim çeyizlerimiz yerleşicez
anlıcagın anam aglıcek dügün yemegi var o yapılıcak git gel para ya paşayla köpügüde götüryüm diyorm ama nasıl orda dirlik vermezler çocklarıma kaynanam kombiyi açmaz üşürler
dügün yemegi muhtemelen perşembe yufka açılıcak 6 çeşit yemek yapılıcak okadar kişiya kara lahana dolması sarılıcak allahım şimdi saysam yapılıcakları canınız çeker
daha dügün olsn bitsin birde bunn temizligi var
anlıcagın gidicek kilolar
24 dügünümü zolucak 27 ablama gidicem annemi alamaya bende kalıcak hastane işleri var onları halledicem annemim bir yakın ahpabı var oraya götürücem anlıcagın ne kaynanamda ne annemden zaman bulamam inan selatı tefficiyeyi nasıl çektim desem anlatsam gülersin eşim dogalgazını yaptı bende kaynanamla eşimin yanına gittim hem namaz hem iş hemde tefficiye çektim allaha şükür kaynanam anlayışlı tefficiye bitince hayde işlere yoksa seve seve yaparım inan kardeşim biliyorsun bu arada ban tefficiye yazarsanız özelime yazın bu aralar geçmişi okuyamam anca 7 takıma mecbrm girmeye 5 mesaj hakkını krtarmam lazım oda en az hergün yediklerimi yazmam lazım yoksa orayada izin alıcamda dügünümüz yeni bitti telaşemiz vardı biliyorsnuz gene izin vermez kaptan :18::18::18:şu dügün telaşeleri bitse çok iyi olcek he ban şimdi kızıyorsnzu senin için çırpınmayanlara neden böyle iyisin eşimin hatrına katılıyorm yapmasam ilerde başıma kalkar laf olunca allah yardımcım olsn ne diyim
merracım senin adına çok sevindim maşşallah haftalarınada birşey kalmamış kanımca işşallah sıpam içerde kalırda bizi ugraştırmaz
günaydın kızlar yeni kalktım kahvaltı bille yapmadım beyazlıları attım makinaya yıkanıyor evi dip köşe temizlicem yemegim var allaha şükür otrp dantelimi yapıcam işallah sizlerden ne var ne yok rapor verin teker teker