[
Benim acil acilma olmus o anki durumla beraberinde acil serklaj yapildi Burcim , normalde herhangi bir olumsuzluk hissetmeden rutin kontrole gitmistim ,,, hic o ana kadar raporda kullanmamistim , benim arastirma hastanesnde yapildi ssk olarak gecti , o nedenle odeme yapmadim burcim , senin daha once onlem alman gerekecek tum takibinin tek bir noktadan yapilmasi iyi olur tabii ,
QUOTE=burcim;29315529]kızlar ben şimdi klomen kullanıyorum ama bu ay hamile kalırsam yine rapor sorunum olacak.
sizler bilirsiniz dikişten önce yatıyormusunuz.
ben öğretmenim çoğunuz öyle sanırım 40 gün rapor hakkım bitmişti geçen sene bebek düşmüştü heyet raporu alamamıştım sürekli kanamam olduğu halde...
şimdi
1.sorum... dikişten önce çalıştınızmı? yada yattınızmı sürekli diye sorayım...
bu ay hamile kalırsam 40gün rapor haakkı bile yetmiyor geçen sene 12.haftasına kadar çalışçaktım 9.hafta kanama başladı o yüzden çalışmak konusunda endişeliyim ama rapor hakkım yetsin diye10.haftaya kadar çalışam gerekiyor.
2.sorum.... heyet raporunu dikişten önce alan var mı?
birde dikişin maliyeti ne kadar tutuyor buda ayrı sorun
dikiş attıran herkese soruyorum kızlar..........
cemil beye yaptıran arkadaşın sigortası olduğu halde 4000 e yakın tuttmuş.
hamil kalmadan önce bunları öğreneyim dedim. hamile kalınca araştırırken strese giriyorum...[/QUOTE]
[Burcim , ben 22. Haftaya kadar calistim , sadece rahim kasilmasina karsilik proluton depota basladim , 22 . Haftada acil dikis sonrasi 56 gunluk rapor verildi ve yatmaya basladim .hepimizin ayri ayri verecegi bilgilerin fikir olmasi acisindan sana faydasi olacaktir.
İnsallah islerin ve gonlundeki rast gelsin bu surecte ...
eUOTE=burcim;29315529]
rahim kısalması vardı madem neden sen 13.haftalarda dikiş attırmadınki purlatonda kullanmışsın hem...
ben 22.haftada rahim açılması yüzünden ilk bebeğimi kaybetmiştim.
ikincisi 15.haftaya kadar kanma oldu iye dikiş atlamadı....
senin durumuna göre rapor dikişten sonra verilmiş sanırım canım...
bende bu sefer dikiş atılsın 12.haftaya kadar kanama olmasın diye çalışmak istemiyorum bu ay hamile kalırsam heyet raporuna ihtiyacım olacak...
peki dikişin nerde yapıldı ne kadar tuttu?