- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #41.041
Canım çok sevindim iyi olmana. her gün yaz lütfen...iyiyim de yeter...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlr düne göre daha iyiyim hamdolsun ama kasılmalarım va ağrım devam ediyor şükür kanamam yok
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin.nete giremiyorum tel.dede konuşacak dermanım yk hepinizin iyi dileklerini hissediyorum.
allahım bizlere evlat acısı yaşatmasın kimsete hoşçakalın
Tamam canim okurum nezaman sondu yarin 21.00 galiba demi ben okudum diye haber veremesemde kesin okucam sen okuma 100 tanesi bende
mrb kızlr düne göre daha iyiyim hamdolsun ama kasılmalarım va ağrım devam ediyor şükür kanamam yok
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin.nete giremiyorum tel.dede konuşacak dermanım yk hepinizin iyi dileklerini hissediyorum.
allahım bizlere evlat acısı yaşatmasın kimsete hoşçakalın
Gunaydib kizlar.
Merracim iyi olmana sevindim ...
Bende seker yuklemesi yapicam insallah bisey cikmazz..
Hemsiree gelicek kan almaya ..
Allahima cok sukurki boyle kisilerle beni karsilastirdi..
Hersey icimdeki prenses icin:))
maşşallah canım şeker yüklemesinede geçtin bak korkyordn erken dogm edicen diye sen bana ışık olyorsun unutma bunu lütfengitmişken bir dblede benim yerime içGunaydib kizlar.
Merracim iyi olmana sevindim ...
Bende seker yuklemesi yapicam insallah bisey cikmazz..
Hemsiree gelicek kan almaya ..
Allahima cok sukurki boyle kisilerle beni karsilastirdi..
Hersey icimdeki prenses icin:))
Arkadaslar gunaydin.
Dua topigimize bir arkadas yardim etse ve duzenlesek.
ben tlf dan girdigim icin olmuyor.
Arkadaslar gunaydin.
Dua topigimize bir arkadas yardim etse ve duzenlesek.
ben tlf dan girdigim icin olmuyor.
kızlar ben şimdi klomen kullanıyorum ama bu ay hamile kalırsam yine rapor sorunum olacak.
sizler bilirsiniz dikişten önce yatıyormusunuz.
ben öğretmenim çoğunuz öyle sanırım 40 gün rapor hakkım bitmişti geçen sene bebek düşmüştü heyet raporu alamamıştım sürekli kanamam olduğu halde...
şimdi
1.sorum... dikişten önce çalıştınızmı? yada yattınızmı sürekli diye sorayım...
bu ay hamile kalırsam 40gün rapor haakkı bile yetmiyor geçen sene 12.haftasına kadar çalışçaktım 9.hafta kanama başladı o yüzden çalışmak konusunda endişeliyim ama rapor hakkım yetsin diye10.haftaya kadar çalışam gerekiyor.
2.sorum.... heyet raporunu dikişten önce alan var mı?
birde dikişin maliyeti ne kadar tutuyor buda ayrı sorun
dikiş attıran herkese soruyorum kızlar..........
cemil beye yaptıran arkadaşın sigortası olduğu halde 4000 e yakın tuttmuş.
hamil kalmadan önce bunları öğreneyim dedim. hamile kalınca araştırırken strese giriyorum...