Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin canim ya insallah
bu konularda becerikli sayilirim
Yumusacik kircilli ipler vardi havlu gibi icim gitti

canım inşallah sen de öreceksin.
senin randevu ne zamandı artık tedaviye başlaman yakın di mi?

niye kaldırdın takvimini canım. kaldırmasayudın keşke takip ediiyorum sizi...

güle güle giysin canım ör ör. kafan dağılır hem...

melek18 canım kafanız dağılır iyi olur Allah kullandırmayı nasip etsin ördüklerinizi...

ben de birazdan yeni bebişi görmeye gideceğim...

bugün ufaktan diyete başlayacağım. 76 kiloyum...

bu arada ben geçen sene 03.03. 2012 de son adetimi olmuştum şimdi Ardam kollarımda....
:))

sabah eşim bebişle konuşuyor gözler mavi ya diyor ki ebenin göz rengini aldın....Arda beyi de ebe yaptı ya helal olsun...

SLM KIZLAR

sabah namazımı kıldıktan sonra içime bır huzursuzluk gırdı wc ye gıttığımde camaşırımda kan görünce çok telaşlandım

hemen dr gıttık bebek iyiymiş kesesının etrafında kanamalar da varmış pruluton iğne yaptılar

bol bol su içeçekmışım bol bol dınlenecekmısım aspirini içmeyecekmısım

yaaaaa anlatamıyorum kendımı mıde bulantılarım yuzunde su içemıyorummmmmm

zaten 7/24 yatıyorum baska ne yapayım

RABBIM SEN YARDIM ET HERKEZLERE

mumudihaba nasılsın canım bugün kaç oldun?

bir de sen niye bu nicki seçtin? böyle hindistanı filan hatırlatıyor bana:)) kötülüklerden arınma filan:))

canım geçmiş olsun... bende de çok oldu... hatta 9 artı 4 te foş diye kan geldi pıhtı geldi hastaneyi ayağa kaldırdım ağlamaktan(
3 gün arka arkaya proluton oldum o günden sonra coraspini kestik.

su önemli ben bu yüzden 20 gün yattım çıkmadım hastaneden hep serum yedim şükür bir daha olmadı bence hastaneye yat seruma hem ilaç koyuyorlardı çok iyi geliyordu...

Canım Allah şifa versin..İnşallah geçer kanaman..Hayırlısıyla bu sefer güzel olacak herşey..Sende gönülden inan..

Ebe mi :))))))))))

Ya chnb bende kilo vermek istiyorum
Doğumdan sonra gram vermedim
Hatta aldım galiba
İştahım çok açık
6 ay olsada başlasam bende

Ay canım ya ödüm koptu
Benim de baya kanamam oldu
Baya kıpkırmızı
Bol bol dinlen cnm

Chnb sizin bir arkadaşınız vardı Pgt topikteki bende sizdentanışmıştkm bebişi nasıl oldu

Geçmiş olsun!
Benim de ilk 11 haftadayken yoğun bir kanamam olmuştu. Sendeki gibi benim de mide bulantısı, ağrısı vs vardı. Seni çok iyi anlıyorum su içmek zorunluluğu daha da gıcık bir durum. Ben su olayını şöyle yapıyorum. 3 litre suyu uyanık olduğum zamanlara paylaştırıyorum akşam 8- 9 a kadar bitirecek şekilde böylece az az ama 3 litreye tamamlamış oluyorum midem de fazla etkilenmiyor hem de tuvalete çıkma durumu da dengelenmiş oluyor.
Allah hepimize yardımcı olsun...

Ben 190 adet okuyup bitirdim Allah kabul etsin.

canım çizelge neden koymadın ne kadarlık oldu sıpamız içini ferah tt strese girme ben girdimde ne oldurelaks ol hadi görüyüm seni:18::18:
baddaniyeyi gördüm dün baktım koymamıştım sabah ilk işim bakmak olduelin deymişken banada yap arkadaşım vardı aynı biizm gibi kadın otrdugu yerden dünyanın şeyini yaptıbizde öle olalım mesela ben dantel başladım yapıp duruyorm zevkli işsende iyi yaptın aferim riskli haftyaların geçsin öyle koy şimdi ne kadarlık oldu sıpam:18::18:aman diyim bak seni örnek alıyorm kızıma iyi bak söyle o sıpaya yerinde rahat dursun

rabbim yavrularınızı kucagına almanızı nasip etsin bende evi ayaga kaldırıdm temizlik yapıyorm olurda bebeg vesile olursak işler kalmasın ama bu ayda yaş artık eşim dedi dün ben zamanını biliyorm sen bana bırak ne zaman vesile olrum allah bilir
ebeni yesinler kız senin adamda haklı ebe degilmi doktor ha altan ha üsten çıkmış ne farkederchnbcim sana birşey danışıcem şimdi ben verdikelrini igneleri bazamın altına koydm birşey olurm bebem sogk yer olmasımı lazım :44::44:
rabbim yardımcın olsn canım benim dualarım seninle
kızlar ksra bakmayın dügün telaşemiz var 24 kadar fl dolym kaynanam gidip geliyorm tek gelin benim ya bebegim yokya her iş ban bakıyor yarında ordayım cumarteside gidicem çeyiz gelicekmiş vs işte dügün yemegide var ben kaç parçaya bölüneyim bilemedim bu arada evi temizlemeye başladım çok zormş kadın olmak allah razı olsun eşimden işe gitmedi bana yardım edicekeşimle dün konştk uzun uzun eve gelince anlıcagınız benim iş belli degil regreteylede konştuk borcum var diye oda bıorcunu öde öle vesile ol diyor sıkıntıya gelesin yok sabah ev işi bitsin hemen oturuyorm dantelimin başına gözlerim isyanlarda ama kurban paramı kendim kesmem lazım işşallah ta öle olucek şimdi benim evi temizlemem lazım hızımı alamazsam sizlere gelirim

kızlar
şu işlerim bitsin istediginiz kadar tefficiye çekerim söz ama bu aralar zor dayımın kızınında dügünü var anlıcagınız millete gidip gelicem ama arada fırsat bulrsam söz çeker söylerim sizklere

Enny icin okudm 185rabbim kabul etsn insaallah biraz rahatlr
pasam canm iyi dusunmeye calisiyormda riskli haftalrdaym 23haftanin icindeym hayirlisyla 28olsk rahatlicz birazck bende kendimi teselli edemiyormda kizlari teselli ediyorm insaallah hersey guzel olsn seninde korunma siren bitti galoba biran once aramzda gormk istiyorz seni

Tefriciye 190 okudum Allah kabul etsin kardeşlerim diyorum benim kız kardeşim yok siz oldunuz .bana okuduğunuz her dua şifa olsun sizede banada

Kizlar saolun insallah kizimi saricam ona oyyyy kurban olurum :))
Chnb ablacim kaldirdim evet riskli haftalarim bakiyorum gunum gecmek bilmiyor o zaman 28 den sonra geri koyucam insallah..
Mumucum cnm benimde kese etrafinda kan pihtisi vardi yani hep yattigim icin kanamam olmus ama rahimden atilmamis atilsaydi bendede kanama olurdu ve o pihtilar kahverengi olarak atildi disari benimde ignem koraspinim kesilmisti bu haftaya geldim usgde dr pihtilar emilmis dedi korkma cnm ben bol bol su ictim gece bile kalkip ictim icemiyorsan evde serum taktir derim bide B vitamini al bu mide bulantisini azaltiyor ben hala bemiks c kullaniyorum mide bulantim olmadi rabbim sifa versin ..
Pasam kiz kendini harab ettin cocuk yapicaksin vucudunun guclu olmasi lazim cnm birak kendileri yapsin durumunu biliyorlar ..
Melek 18 cnm ben simdi de patige basladim cok guzel nette cok hos modeller var..
Pasam cnm senin bebeye patik oriyim kiz battaniyeyi yatigim yerden zar zor ordum kizcem dogunca orerim cnm:))

Diğer foruma yazdım buraya yazmadan edemedi. :)))

Kızlar fikrinize ihtiyacım var
Arkadaşımın köpeği golden cinsi 9 yavru yapmış
Birini alsam mı
Bakabilir miyiz acaba, ben hayvanları çoooook severim çocukluğumda da baktım hep
Ama şimdi bebek de var
Evimiz müsait bahçeli
Olmadı en alt katı kullanmıyoruz depo gibi ama 80 metrekare falan hem de kaloriferli
Soğuklarda orda kalır
Oğluma da iyi gelir belki
Siz ne dersiniz?

Kesinlikle tavsiye ederim bende hayvanlari cok seviyorum katiliyorum sana oglunda cok sever evinde musait bence kesinlikle firsati kacirma derim..

Eşim sevmiyor hiç daha doğrusu ben bakmam diyor
Birde tatile gidşyorsun nereye bırakacaksın diyor (

Canim cok gecmis olsun
Ben bu dr lara cok kiziyorum artik ama
durum ortada su icemediginide soyluyorsun neden birkac gun yatirip serum tedavisi uygulamiyorlarki
Bende 13. Haftada kanamayla hastaneye gitmistim.4 gun yattim.hem kanama takip edildi hemde surekli serum takildi.
bos serum rahim kaslarini gevsetiyormus dr israrla gerekli oldugunu soylemisti.
Bulundugun yerde ozel bir hastaneye gitsen ve serum taktirmak istedigini soylesen ne bileyim bir faydasi olur belki.

Gecen hafta carsamba gunuydu randevum.
Dr la gorusmeemiz cok iyi gecti.guleryuzlu ilgili ve sorulara acik bir dr.
serklaj nakil sayisi gibibircok konuyu detayli konustuk.tek nakil istedigimi ve korkularimi eger nakil sayisi ile ilgili zorunluluk olsaydi birakicaktim zaten.
Tek ve cogul gebeligin Arti ve eksilerini ve daha bircok konu
Ne bileyim ben dr u sevdim.

Eksik olan bazi hormon testlerini yaptirdi fsh vs.
Naaipse nisan 22 de randevum var basliycaz.

Bu sefer kismetse u.u de doc.dr baris ata yapicak.

merra canım enny için 190 tane okudum...şifa olur inşallah..
mumu canım feryalinde dediği gibi su içemiyorsan bence hastaneye birkaç gün yat boş serum versinler çok faydasını görürsün hem mide bulantınada iyi gelir..
hidenişko canım hayvan işi büyük sorumluluk benimde vardı....aynı çocuk gibi oluyor hele tatile felan giderken bıtrakacak yer sorun oluyor...iyi düşün derim ben canım...
gurbetçi canım hayırlı olsun bataniyen...ör canım hem kafan dağılır hemde motive olursun...ben inanıyorum kızın annesinin ördüğü bataniyeyi güzel günlerde kullanacak...
neyse çok öpt herkesi....

canım hakında hayırlısı olsun çoğul gebelik her zaman risk...nisanın 22 si senin için inşallah güzel bir başlangıç olur...bize güzel haberler verirsin herzaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…