-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.501
Gunum gunumu tutmuyor cnm ya yok da cnm 24+4 oldum bu gun itibariyle..
Sen nasilsin hasan basri emiyormu artik fotofunu fese at bi gorim..
Eny cnm vajinal progestan aliyorsan normal cnm ..
Bide sanci demisiniz nasil bi seyki sanci..
canım bende kullanmıyorum...kullandığımda ben orsını hep nemli hissediyorum bana kuruluk hissi vermiyor..mrb kızlar.umarım herkes çok çok iyidir.Enyy canını sıkma olumlu düşün bitanem.İnşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın.
Bir şey soracağım.Ben günlük ped kullanıyorum.Her gün iki üç kez değiştiriyorum.Aceba doğru mu yapıyorum?Kullanan var mı içinizde?merak ettim.Korunalım derken yanlş bir şey yapmayayım.
Kizlr bendeki sorunu anladm galiba butun skinti idrar yolu enfeksiyonu ben bu kadar ciddi oldugunu bilmiyrdm dusuge sebep olan baska enfeksiyn saniyordm arastrdm butun sebep bu enfeksiyn bu kullandigm 3.antibiyotk kizlr ya gecmiyo napacm ben gecmzse goz gore gore erken dogm yapacm varmi benm gibi enfeksiyndn yana skintili
Bugün işe gidemedim arkadaşlar..hasta gibiyim..Boğazım,başım ağrıyor..Alahım inşallah grip falan olmam..Evde olduğum için bu kadar çabuk okuyabildim..Yoksa mümkün değil bitiremezdim.İş yerinde fırsat bulamıyorum malesef..akşam 9 da ancak evde oluyorum..Bundan sonrası için bana 100 tefriciye yazarsanız sevinirim..Fazlasınıda okuyabilirsem yazarım.
dün gece kötü bir haber aldım
daha bir kaç ay önce babasını kaybeden arkadasım
dünde kendini büyüten,aynı evde yasadıgı ananesini kaybetmiş.
bugün istanbula gdip geldim öle yorgun ve üzgünüm ki,,
şimdi biraz gecmıse bakayım ii haberler alırım inş.
Aksam banyo yaptım akıntımı kontrol icinvajinama baktım butun vajina girişim akıntıyla kapanmıştı baktığında beyaz ama bembeyaz degil kırık . Peceteye almaya calistigimdada sarıydi ama tam temizliyedim cok moralim bozuldu ya sizinde akıntınız oldugunda vajinaniz bu akıntıyla kapalımı oluyordu . Of ya enfeksiyon olduysam antibiotik kullanıcam dun başladım ama ya gec kaldıysam offf:....(
mrb kızlar.umarım herkes çok çok iyidir.Enyy canını sıkma olumlu düşün bitanem.İnşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın.
Bir şey soracağım.Ben günlük ped kullanıyorum.Her gün iki üç kez değiştiriyorum.Aceba doğru mu yapıyorum?Kullanan var mı içinizde?merak ettim.Korunalım derken yanlş bir şey yapmayayım.
,Benim ilk göreve başladığım yer altınözünün bir köyüydü, iskenderunda oturuyordum. 2000 yılından beri İstanbuldayım. İskenderun güzel bir yerdi, ama çok sıcağa gelemediğimden bana çok hitap etmiyor. Ama yemekleri güzeldi. Bir de oğlumun doğum yeridir İskenderun.
Beni okuduğum kaynaklara göre sayı kesinlikle aynı olacak 1 eksik, 1 fazla olmamalı. Ama daha önce de belirttiğim gibi din adamlarının çoğu sayı konusuna takılmanın doğru olmadığını söylüyor. Ben de onlara katılıyorum.
kızlar ben geldim artık aranızdayım annemler yeni gitti çok üzüldüm ya çok alışmıştım çünküoglm öptüm kokladım çok özlücem eymenimi ya ah dedim hep benim olsaydın keşke şimdi ben kimi alıp gögsümde sallıcam içine o mis kokusunu çekicem allahım sesimi dy bu annelik özlemimi dindir artık bende kardeşlerimin dogumna degilde kendi dogmum yapıp bebelerimi emzirmek istiyorum gene duygsala bagladım ben ya keşke herkez elindekilerin degerini bilseler gelin hep bagırıyor yeter kaç gündür uyutmadın diye içim aıyor diyorm içimden allahım benim olsa ben bagırımıyım dün uyttu nasıl oldysa yataktan düştü bir fırlamam varmış allahım içim acıdı kardeşimde kızdı ne yapıyorsn sen diye geçen kızdım ne bagırıyosn adı üstünde bebek uyumaz aglar çok mazlm bir bebek ah benim olsaydı gözümden sakınmazdım ya okadarda şekerki sormayın allahım paşa kulunun sesini duy ne olur benide mutlu et
Kizlr sayfalr bayagi ilerlems bana tefriciye baslamssinz allah razi olsn belkide dun saywnzde iyi oldm dun yine hastanede yattm gece boyu hic uyumadm kasilma yuzundn sabahta hastaneye gittm rahm boyu 2.5cikti yatis verdi cok sukur bukez erken kesildi idrar yolu enfeksiyonum bi turlu gecmiyo antibiyotigw cvp vermiyo bakteri olabilr bir antibiyotk daha yazdi gecmzse kultr alackms san ini o tetikliyo demekki dedi insaallah bu antibiyotk ise yarar kasilmalr vahvediyo beni nidilt hic ise yarmiyo tefriciyeye baslamamstik basligm hemen allah razi olsn okuyanlrdn
Tesbih matik aldırsanız çok rahat olur . Nt lerde var ama.
Chnb sen antwkyadamisin ? Ben gecen Bayram gezmeye geldim Antakya İskenderun . Hızır dede türbesi , meşhur cami , hıristiyanların hacı oldugu klise o bölgeyi komple gezdik . Ama yemekler cok agirdi midem bozuldu hep . Hatay'da meşhur bir kahve var orda bir tatlı yedik adını unuttum asla bici bici değildir diye yazılar vardı duvarında sonra harbiyede meşhur bir dönerek vardı orda doner yedik ipek sal aldık zeytinyağlı defneli sabun aldık eğer Hz hızırın türbesine gidersen duaersene bize yine sizle biraz moralim düzeliyor arkadasla rıhtımı varsınız bir an unutuyorum
geçmiş olsun canım...iyi misin şimdi?
Daha iyiyim Canım.Herkes grip burda..Salgın var sanırım..Aman iyi koruyun bebelerinizi..Toplu ortamlardan kaçının bence.
B Enimde hep degisken aksam5-10 arasinda cosuyor masallah kizceme..gurbetçi merhaba ben bişi sorcam aynı haftalarda olduğumuz için bebeğinin hareketleri her zaman aynımı benim bazı günler çok net ve çok hareketli bazende çok hafif ve az hareket ediyo sence normal mi seninki de öyle mi ?
B Enimde hep degisken aksam5-10 arasinda cosuyor masallah kizceme..
Enny cnm kesinlikle gunluk kullanma ben hastanedeyken kullandim ..mantar oldum hala cekiyorum bu arada mantar icin geri kreme basladim adi canestan
Efilum enfeksiyon belirtilerim var ama enfeksiyon cikmiyor ne idrarda ne kanda ne crp de ne wbc sadece vajinal kultur aldirtmadim ama fitil kullandim..
Hidenisko canim bademiz cadimiz nasil...
Yaren pek girmiyor kizi selin iyidir insallah..
Pasam hadi kardesim sabahlar olmasin yenide adetin bitti 4gun sonra gun asiri devam adet olana kadar :)))
başı sağ olsun arkadaşının canım. Adet oldun sanırım bir dahaki aya başlıyorsun di mi?.
canım arkadaşlarım geçmişi okuyamadım ama gönlü benimle olan bütün arkadaşlara dualarınız güzel dilekleriniz için sonsuz tşk ederim.Allah hepinizden razı olsun bebek bekleyenlere sağsaliim kucaklarına almayı bebek umuduyla bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin inş.o zor anlarımda sizler içinde dua ettim sizlerinde hep dualarınızla yanımda oldugunu biliyordum tşkler.ben çok şükür iyiyim bebeğimizde solunum cihazından cıktı 3. günü bugun kuvez içerisinde oksijen alıyor.1200 gr olmuş boyu 39 cm.henüz beslemeye başlamadılar göbek kordonundan serumla besliyolar bu yöntemi çok begendim eskiden damar yolu açarlardı şimdi direk göbek kordonunu kullanıyolarmış böylelikle bebege damar yolu açılıpta enfeksiyon riski artmıyor.inşallah bikaç güne kadar anne sütünede başlanacakama 15-20 cc olana kadar anneyi emzirmiyolarmış kendileri besleyecekmiş.bugün ögleden sonra babamız görecek bakalım inş. güzel haberlerle gelecek.chnb ablam sana çok tşk ederim Allah razı olsun senden Allahım gönlüne göre versin inş.merracım tefriciye başlatmışsın çok saoll kaç oldu bizde tamamlayalım sayısını ögrenelimde kusura bakmayın koşturmacadan giremiyodum
tekrar tekrar herkese çok tşk ederim Allah razı olsun buralardayım şimdilik haberleşiriz[/QUOT
kaç haftalık doğdu kuzunuz...çok gözünüz aydın rabbim bağışlasın?
28+5 te dogum yaptım 10 gün oldu 940 gr dı şimdi bebeğim1390 gr olmuş çok saolasın
herkese selamlar arkadaşlar oğluşumun yanından geldim hemen güzel haberleri sizlerle paylaşayım dedim.bugün oglumla 40 dk geçirdik emme çalışmalarına başladık artık ama ememedi normal dediler ama kucagımda onunla 40 dk çok güzeldi 1390 gr olmuş baya bi bebeğe benzemiş maşallah bide zıbın giydirmişler pembe yarısı boş kalmış çok komikti.Allahım bu güzel duyguları herkese nasip etsin inşalah. arkadaşlar ben 185 okudum okuyamayan arkadaşlar varsa alabilirim.
Herkese mutlu huzurlu hafta sonları her cumartesi elimden geldiğince girip haber vermeye çalşııyorum son durumunu özellikle chnb biliyorum beni düşünüyorsun bazen hissediyorum:)) kaşıntı oroblemim farklı boyutuyla geri geldiği için artık günler daha zor geçiyor... Her gece ilk doğum deneyimim kabus olduğu için her gece kabusla geçiyor uyumak iyice zor.. Kortizon hapları alıyorum kaşıntı için ama çok fatda etmiyor, dğer tüm ilaçlar kesildi iki haftadır sadece bebek için vitamin bide eski ilaçlardan magnezyum alıyorum..son iki gündür gece kasılmalarım çok oluyor... Pazartesi iki hafta olacak taburcu olalı o gin kontrolüm var 33. Haftadayım inşallah Aren iki kilo olmuşturda eve mutlu döneriz bakalım doktorum neler diyecek çok merak ediyorum zaten her sey yolunda giderse bu ay sonu 27 si gibi dikiş alınacak ardında sanırım doğum başlayacak... Umarım herkesin sağlığı huzuru sıhhati yerindedir..rabbim çocuklarımıza sağlık, bize sabır dayanma gücü , bu yolda ilerleyen herkese hamile haberi versin... Heoinizi öpüyorum allaha emanet olun...
Duyaydın metak inşallah sizlerde iyisinizdir metal inş bebişin bol bol emiyodur.. Duyaydın inşallah bebişte sende iyisinizdir... Takip edemiyorun ama burdaki herkesin niklerini hatırlayıp dualarımda geçiriyorum...
28+5 te dogum yaptım 10 gün oldu 940 gr dı şimdi bebeğim1390 gr olmuş çok saolasın
Yüce rabbim nasıl güzel bir haber çook sevindimmmm rabbim hep yar ve yardımcınız olsunnnnn
Bu arada günde 4 inisülin iğnesi ve ölçümler sonucu şekerşm düşmüyor dozajı artırıyıruz gene düşmüyor:))) doktorum senşn gibi hamilelikte bütün komplikasyonları yaşayan görmedim ben diyor numuneymişim ben :)) pazartesi inş güzel haber everirim size alttan muayene spektrum vs açılma var mı bakacak :))) bu arada guatırımda çıktı , ama güzel haber taşi kardim azaldı :)))) veeeeee artık progestandan progynezten bence kurtuldummmmm tililililiiii vajinama girennnn 99505059484 progestandan kurtuldummmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa.... Ama antibiyotik yiklemesi (2 hafta boyunca serum artı hap geve gündüz) vajinamda kaşıntı yaptı şimdş 3 gündr bir ona fitil atıyom :)))) oda bu gece biter..... Karaciğerimde yağlanma var bide :!))))) ohhhh her günüm sorunlu ortadoğu gibiymişim ben eşim öyle diyor çok karmaşık insan üstü değişik bşr yaratıkmışım endokronoloji doc ta öyle diyor:))))) ben artık deliye bağladımmmmmm :)))) size bir şey soracam bu geceye kadar bakarım foruma .... Bebeğin hateketlerş iiyice azaldı ve aşağı baskı çok yapıyorr? Çıkacak gibi vajenden bu hep oluyodu ama arttı metal chnb bu normal mş????