- Konu Sahibi hidennisko
- #40.481
Mumu... arkadaşımızın bahsettiği Meryem suresini okudum (türkçesini) çok etkileyici. Tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mumu... arkadaşımızın bahsettiği Meryem suresini okudum (türkçesini) çok etkileyici. Tavsiye ederim.
Aksam banyo yaptım akıntımı kontrol icinvajinama baktım butun vajina girişim akıntıyla kapanmıştı baktığında beyaz ama bembeyaz degil kırık . Peceteye almaya calistigimdada sarıydi ama tam temizliyedim cok moralim bozuldu ya sizinde akıntınız oldugunda vajinaniz bu akıntıyla kapalımı oluyordu . Of ya enfeksiyon olduysam antibiotik kullanıcam dun başladım ama ya gec kaldıysam offf:....(
mrb kızlar.umarım herkes çok çok iyidir.Enyy canını sıkma olumlu düşün bitanem.İnşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın.
Bir şey soracağım.Ben günlük ped kullanıyorum.Her gün iki üç kez değiştiriyorum.Aceba doğru mu yapıyorum?Kullanan var mı içinizde?merak ettim.Korunalım derken yanlş bir şey yapmayayım.
mrb kızlar.umarım herkes çok çok iyidir.Enyy canını sıkma olumlu düşün bitanem.İnşallah yavruna sağlıkla kavuşacaksın.
Bir şey soracağım.Ben günlük ped kullanıyorum.Her gün iki üç kez değiştiriyorum.Aceba doğru mu yapıyorum?Kullanan var mı içinizde?merak ettim.Korunalım derken yanlş bir şey yapmayayım.
Ben kanamadan beri banyo yapmaya korkuyorum,sancılarım hala devam ediyor çünkü. Olmazsa dr. vajinadan kültür alsın ama sanmıyorum enfeksiyon olduğunu kalbini ferah tut.
Benim ilk göreve başladığım yer altınözünün bir köyüydü, iskenderunda oturuyordum. 2000 yılından beri İstanbuldayım. İskenderun güzel bir yerdi, ama çok sıcağa gelemediğimden bana çok hitap etmiyor. Ama yemekleri güzeldi. Bir de oğlumun doğum yeridir İskenderun.
Beni okuduğum kaynaklara göre sayı kesinlikle aynı olacak 1 eksik, 1 fazla olmamalı. Ama daha önce de belirttiğim gibi din adamlarının çoğu sayı konusuna takılmanın doğru olmadığını söylüyor. Ben de onlara katılıyorum.
enny progestanı vajinal mi alıyorsun?eger oyleyse bu bahsettigin goruntu jelin kalıntılarıdır,ben de daha once bu durumdan şikayetimi bahsetmiştim burda,nerdeyse vajina agzı tıkalı durumda oluyordu ama ben bir sure sonra onun temizligini yapmaya alıştım ve o kadar rahatsız edici olmuyordu.antibiyotik başlamışsın korkma gec kaldıgını sanmam,3 gun icinde antibiyotik işinin onemli bir kısmını halletmiş olacak ve sıkıntın da azalacaktır ama tabii ki antibiyotik kullanımında tam turu tamamlamak gerek ,gecmiş olsun cnm
gunluk ped kullanmanızı tavsiye etmiyorum,vajinanın hava alması lazım kuru kalması lazım,pedle kuru kalmıyor sadece kuruluk hissi olusuyor,ben hamileyken gunde 10 tane camaşır degiştirdigim olurdu
Canım nasılsın?
Hamilelik Takvimi'de kaldırmışsın. Kaç oldun canım. 25 bitiyor değilmi?
Kizlr bendeki sorunu anladm galiba butun skinti idrar yolu enfeksiyonu ben bu kadar ciddi oldugunu bilmiyrdm dusuge sebep olan baska enfeksiyn saniyordm arastrdm butun sebep bu enfeksiyn bu kullandigm 3.antibiyotk kizlr ya gecmiyo napacm ben gecmzse goz gore gore erken dogm yapacm varmi benm gibi enfeksiyndn yana skintili
kızlar ben geldim artık aranızdayım annemler yeni gitti çok üzüldüm ya çok alışmıştım çünküoglm öptüm kokladım çok özlücem eymenimi yaah dedim hep benim olsaydın keşke şimdi ben kimi alıp gögsümde sallıcam içine o mis kokusunu çekicem allahım sesimi dy bu annelik özlemimi dindir artık bende kardeşlerimin dogumna degilde kendi dogmum yapıp bebelerimi emzirmek istiyorum gene duygsala bagladım ben yakeşke herkez elindekilerin degerini bilseler gelin hep bagırıyor yeter kaç gündür uyutmadın diye içim aıyor diyorm içimden allahım benim olsa ben bagırımıyım dün uyttu nasıl oldysa yataktan düştü bir fırlamam varmış allahım içim acıdı kardeşimde kızdı ne yapıyorsn sen diye geçen kızdım ne bagırıyosn adı üstünde bebek uyumaz aglar çok mazlm bir bebek ah benim olsaydı gözümden sakınmazdım yaokadarda şekerki sormayın allahım paşa kulunun sesini duy ne olur benide mutlu et
Aksam banyo yaptım akıntımı kontrol icinvajinama baktım butun vajina girişim akıntıyla kapanmıştı baktığında beyaz ama bembeyaz degil kırık . Peceteye almaya calistigimdada sarıydi ama tam temizliyedim cok moralim bozuldu ya sizinde akıntınız oldugunda vajinaniz bu akıntıyla kapalımı oluyordu . Of ya enfeksiyon olduysam antibiotik kullanıcam dun başladım ama ya gec kaldıysam offf:....(