- 2 Ocak 2013
- 133
- 0
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.521
Listelerden gördüm İskenderundaymışsın. Benim de oğlum İskenderunda doğdu.
aslen hataylıyım ama gümüşhanede yaşıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listelerden gördüm İskenderundaymışsın. Benim de oğlum İskenderunda doğdu.
canım eşine deki bak ben çooook özel bir kadınım benim gibisini mumla arasan bulamazsın:)))
şaka bir yana baya zorlu günler geçirdin ve geçiriyorsun aama inş. sonu çok güzel olacak herkesinkinde daha sevimli olacak senin bebişin.
allah evladına sağlık sıhhat versin
Hiim simdi anladim saolGunluk ped tir canim:)
28+5 te dogum yaptım 10 gün oldu 940 gr dı şimdi bebeğim1390 gr olmuş çok saolasın
41 keere masallah minik kuzuya
bugün alt tarafımdan bıçak saplanır gibi ağrı var normal mi?pazartesi kontrolüm var ama korktum ne biliyim lütfen cevap bekliyorummmm
minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981
arkadaşlardan haber bekliyoruz
Daha iyiyim Canım.Herkes grip burda..Salgın var sanırım..Aman iyi koruyun bebelerinizi..Toplu ortamlardan kaçının bence.
19asos canim cok sagol icim rahatladi cok lorkuyorm enfeksiyn erken doguma sebep oluyoms insaallah ablaninki kadar dayanr bebegm seninle haftalarimz ayni rabbim hepimzn yardmcisi olsn
merra ozeldn attm cvp allah razi olsn tefriciye icin dedign seyleri yaptm
chnb onern icin cok sagol hazir alacm herhalde simdi skintm enfeksiyn bi suru antibiyotk kullandm fayda etmedi bebegimi bu yuzdn kaybtmektn cok korkuyorm bide enfeksiyn bebegedw geciyorms zamaninda dogsn diyd canaliyorm bu kadar antibiyotk kullaniyorm insaallah saglikli dogar
saolasın canım cok zor cok...
10-15gün içinde olacagım adet canım.duphastona basladım dün.
sonra korunma bitiyor:)
ay bakalım bundan sonra ne olacak.digerine 2.5yılda zor hamile kalmıstım bakalım şimdi nasıl olacak
Allah yardımcım olsun
Herkese mutlu huzurlu hafta sonları her cumartesi elimden geldiğince girip haber vermeye çalşııyorum son durumunu özellikle chnb biliyorum beni düşünüyorsun bazen hissediyorum:)) kaşıntı oroblemim farklı boyutuyla geri geldiği için artık günler daha zor geçiyor... Her gece ilk doğum deneyimim kabus olduğu için her gece kabusla geçiyor uyumak iyice zor.. Kortizon hapları alıyorum kaşıntı için ama çok fatda etmiyor, dğer tüm ilaçlar kesildi iki haftadır sadece bebek için vitamin bide eski ilaçlardan magnezyum alıyorum..son iki gündür gece kasılmalarım çok oluyor... Pazartesi iki hafta olacak taburcu olalı o gin kontrolüm var 33. Haftadayım inşallah Aren iki kilo olmuşturda eve mutlu döneriz bakalım doktorum neler diyecek çok merak ediyorum zaten her sey yolunda giderse bu ay sonu 27 si gibi dikiş alınacak ardında sanırım doğum başlayacak... Umarım herkesin sağlığı huzuru sıhhati yerindedir..rabbim çocuklarımıza sağlık, bize sabır dayanma gücü , bu yolda ilerleyen herkese hamile haberi versin... Heoinizi öpüyorum allaha emanet olun...
Duyaydın metak inşallah sizlerde iyisinizdir metal inş bebişin bol bol emiyodur.. Duyaydın inşallah bebişte sende iyisinizdir... Takip edemiyorun ama burdaki herkesin niklerini hatırlayıp dualarımda geçiriyorum...
herkese selamlar arkadaşlar oğluşumun yanından geldim hemen güzel haberleri sizlerle paylaşayım dedim.bugün oglumla 40 dk geçirdik emme çalışmalarına başladık artık ama ememedi normal dediler ama kucagımda onunla 40 dk çok güzeldi 1390 gr olmuş baya bi bebeğe benzemiş maşallah bide zıbın giydirmişler pembe yarısı boş kalmış çok komikti.Allahım bu güzel duyguları herkese nasip etsin inşalah. arkadaşlar ben 185 okudum okuyamayan arkadaşlar varsa alabilirim.
Bu arada günde 4 inisülin iğnesi ve ölçümler sonucu şekerşm düşmüyor dozajı artırıyıruz gene düşmüyor:))) doktorum senşn gibi hamilelikte bütün komplikasyonları yaşayan görmedim ben diyor numuneymişim ben :)) pazartesi inş güzel haber everirim size alttan muayene spektrum vs açılma var mı bakacak :))) bu arada guatırımda çıktı , ama güzel haber taşi kardim azaldı :)))) veeeeee artık progestandan progynezten bence kurtuldummmmm tililililiiii vajinama girennnn 99505059484 progestandan kurtuldummmmmmmmmmmmmm darısı isteyen herkesin başınaaaa.... Ama antibiyotik yiklemesi (2 hafta boyunca serum artı hap geve gündüz) vajinamda kaşıntı yaptı şimdş 3 gündr bir ona fitil atıyom :)))) oda bu gece biter..... Karaciğerimde yağlanma var bide :!))))) ohhhh her günüm sorunlu ortadoğu gibiymişim ben eşim öyle diyor çok karmaşık insan üstü değişik bşr yaratıkmışım endokronoloji doc ta öyle diyor:))))) ben artık deliye bağladımmmmmm :)))) size bir şey soracam bu geceye kadar bakarım foruma .... Bebeğin hateketlerş iiyice azaldı ve aşağı baskı çok yapıyorr? Çıkacak gibi vajenden bu hep oluyodu ama arttı metal chnb bu normal mş????
minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981
bugün alt tarafımdan bıçak saplanır gibi ağrı var normal mi?pazartesi kontrolüm var ama korktum ne biliyim lütfen cevap bekliyorummmm
minito
melek81
moonsherase
paşam
regrete
saftunç
umudum1981
chnb sen nasılsın canım?
evet haftada 3 bile okunabilir demek..
sen minito tedaviye mi baslıcak demiştin.nasıl tedavi?
iyiyim bacım.:))
çocuklar uyudu biz de acuna bakıyoruz yardım kampanyası...
canım ilk gün konuştum konuşmadım daha iyidir inşallah. senin facen yok muydu bacım?
programda sil baştan şarkısı söyleniyor.
bu şarkı bana hep edamecrini hatırlatıyor. bu forumdaki idolümdü...
:))))ohhh keyif yapıosunuz demek enistemle:)
yok öle nasıl demedim tüp gibi bir tedavimi dedim:)
ben face den eksik kaldım bacım..sosyal medyaya uzagım nedense:)
sana da maasallah 2 cocuk ev işleri kk birde üstüne face a mı yetişiosun kız
negüzel dualara da yetişiosun Allah kabul etsin
ben o arkadasa gec kaldım sanırım.
aslında bizim gibi kayıpları olan suan benim durumuma da uyuyor...
edamecrinin hilkayesi nasıldı?şuan bebesi varmı