- 25 Temmuz 2012
- 453
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.421
merracım ellerine sağlık. ben paşam ve minitoya dedim okuyacaklar.
bir de arkadaşlar hamilelik isteyen gurupta minito arkadaşımız var. kısaca hikayesini hatırlatayım yeni gelenler için. evde netleri bozuk giremiyormuş...
pko hastası aşılama ile yediz hamile kalmıştı. 7 kese(
sonra 4 tanesinin kalp atışı duyuldu dördüzdü.
12. haftada redüksiyon yapılıp ikize indirilecekti.
o gün mevlamın hikmeti, 2 sinin kalp atışı kendiliğnden durmuş.
ikiz hamileyken dr si serklaj yaptı.
16. haftada ikizlerden birinin suyu geldi.
o şekilde 2 bebek 25 hafta devam etti.
suyu gelmeyen bebeğin ayağı çıkınca mecbur sezaryen oldu 25 te.
çok az yaşadı bebişler(
bugün tüp bebek için iğnelere başlamış.
şayet hamile haberi bekleyenler uygun görürse ona başlayalım mı yakın bir zamanda?
bir de haftada 3 e çıkarsak sanki daha iyi olur değil mi?
merram çok müdahale ettim biliyorum ne olur kusuruma bakma canım arkadaşım...
bugün kontrolüm vardıı yeni geldim...
tam 32 haftalığız bugün.
kızım 1720 olmuş.biraz küçük bir kız olcak sanırım ablası gibi.1 hafta geride kilosu, 31 haftalık çıkıyor...
.doktor herşey yolunda dedi..suyu iyiymiş..başı aşağıda doğum pozisyonu inşallah dönmez...
nst ye girdim sancı falan çıkmadı...
2 hafta sonra tekrar gidicez..
sancın falan olmazsa 38.haftada dikişi alırız dedi..sancıyla gelirsen önce alınacak tabi...
inşallah kuzucuk biraz daha dayanır..34 ü geçseydim allahın izniyle...
mulbery maşallah kızına ...
bu arada ismi ne olacak kısmetse?
Maşallah kuru kızına:)Allahın izniyle inşallah zamanında gelir.O haftaları görmediğim için bilemeyeceğim ama bana pek ufak gelmedi.Sağlığı yerinde olsun da biraz kuru olsun ne çıkar.Annesinin sütüyle daha sonra telafi eder.
birsürü şey atlattım canım sağlıklı olsunda zayıf olsun..takılmıyorum artık..bu halime şükürler olsun..
kızımda 3 kilo doğmuştu zaten..ben pek büyütemiyorum bebişleri
inşallahhh sende görürüsün 36-38 haftalarıı Allahın izniylee
ekledim canım teşekkür ederim
19asos03 arkadasım doktorunu yazmamıssın.
doktor tavsiye listesi ya yazamadım oraya.
selam kızlar chnb arkadaşımız 3 grup şeklinde bir liste hazırlamış ben de o listeye göre düzenleme yaptım.ilk 4 kişi şuan çok sıkıntılı olanlar daha sonra svly88 e kadar hamile olanlar arasında alfabetik sıra yaptım.bade den itbaren hamilelik müjdesi beklediğimiz arkadaşlar arasında alfabetik sıra yaptım.son grupta da nur topu gibibebişleri olan arkadaşları yazdım.
umarım herkes memnun kalır.3 günde bir arkadaşa okursak toplamda 26 kişyiz inş. en kısa zamanda bitiririz.okuyan arkadaş bana okudum yazarsa kimlerin eksik kaldı biliriz ve ona göre tamamlarız gerekirse.bu duada sayı çok önemli benim bildiğim arkadaşlar onun için dikkat edelim inş. bu işin üstesinden geliriz:)
bu listede ismi olan ve okumak istemeyen veye başka bir sıkıntısı olan arkadaşlar bana burdan da özelden de yazabilir ona göre düzeltiriz.
memnuniyet ve şikayetlerinizi bekliyorum :)
kızlar bugün 25.haftaya girdim allahın izniyle.biyanım buruk,korkak bir yanımsa heyecanlı,içi içine sığmıyor.
bebeğime birşeyler almak istiyorum ama izin vermiyorlar.kızımızın adını Elif Beste düşündük.babası özdilekten bir havlu aldı üzerine isim yazdırdı.yatağımızın başına astık.
Allahım ne olur kucaklarımızı doldur.bizlere bir daha evlat acısı yaşatma.Rabbim sana emanet ediyoruz emanetini...
Canım ya.Ağlayarak yazıyorum şimdi.Allahım lif Beste'yi size bağışlasın.
allah razı olsun arkadasım ugrasmıssın hakkını helal et okuyan herkes hakkını helal etsi rabbim kabul etsin dualarımızı sayı verilip okunması daha güzel olmus karışıklık olmaz hem sayı tam ve düzgün olur listede olmayan arkadasta bitme zamanı gelmeden okuyamayandan düşülür.. bende nasipse bugün bitiririm inşallah ezberledim okuya okuya
yarın doktora gidicem 12 de inşallah bebeğim iyidir ve rapor verir öyle stresliki raporun bitimine gelen vakitler ne yaparım diye düşünüyorum hep rabbim bunaltmasın kimseyi
Ben Efulim için olan bana düşen 185 salatı tefriciyeyi okudum. Okumakta sıkıntı yaşayanlar varsa biraz daha okuyabilirim. Allah hepimizin duasını kabul etsin.
sağol chnb..
isim henüz net değil aslında..
Eslem düşündük şimdilik...ama kesin değil bazı yerlerde anlamıyla ilgili farklı şeyler okuduk kafamız karıştı...
Sevde yada Eslem olacak sanırım.eşim 2 isme sıcak bakmıyooo :26:
Sevde Melek yada Eslem Feray düşünmüştüm ben
kızlar bugün 25.haftaya girdim allahın izniyle.biyanım buruk,korkak bir yanımsa heyecanlı,içi içine sığmıyor.
bebeğime birşeyler almak istiyorum ama izin vermiyorlar.kızımızın adını Elif Beste düşündük.babası özdilekten bir havlu aldı üzerine isim yazdırdı.yatağımızın başına astık.
Allahım ne olur kucaklarımızı doldur.bizlere bir daha evlat acısı yaşatma.Rabbim sana emanet ediyoruz emanetini...
allah razı olsun arkadasım ugrasmıssın hakkını helal et okuyan herkes hakkını helal etsi rabbim kabul etsin dualarımızı sayı verilip okunması daha güzel olmus karışıklık olmaz hem sayı tam ve düzgün olur listede olmayan arkadasta bitme zamanı gelmeden okuyamayandan düşülür.. bende nasipse bugün bitiririm inşallah ezberledim okuya okuya
yarın doktora gidicem 12 de inşallah bebeğim iyidir ve rapor verir öyle stresliki raporun bitimine gelen vakitler ne yaparım diye düşünüyorum hep rabbim bunaltmasın kimseyi
Listelerden gördüm İskenderundaymışsın. Benim de oğlum İskenderunda doğdu.
bugün kontrolüm vardıı yeni geldim...
tam 32 haftalığız bugün.
kızım 1720 olmuş.biraz küçük bir kız olcak sanırım ablası gibi.1 hafta geride kilosu, 31 haftalık çıkıyor...
.doktor herşey yolunda dedi..suyu iyiymiş..başı aşağıda doğum pozisyonu inşallah dönmez...
nst ye girdim sancı falan çıkmadı...
2 hafta sonra tekrar gidicez..
sancın falan olmazsa 38.haftada dikişi alırız dedi..sancıyla gelirsen önce alınacak tabi...
inşallah kuzucuk biraz daha dayanır..34 ü geçseydim allahın izniyle...
Arkadaşlar listede bulunan herkes okuyor eminiz değil mi?
canım güvenilir bir kaynakta okudum şöyle yazıyor;
istek ve hacetlerin acilen kabulü için,
bir oturuşta sakin bir yerde 313 defa Kevser suresi okunur veya
hergün 100 defa Kadir suresi okunur veya
500 defa salaten tüncina okunur dua edilir...
Allah kuzenine ve isteyen tüm arkadaşlara anne-baba olmayı nasip etsin.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olsun inş.
hidennisko yasini hangi niyet için okursan olurmuş. 2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuş... ben yasin için şöyle yapıyorum.
3 kere estağfirullah
3 kere elhamdülillah
bir kere selavat(Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala aşi seyyidina muhammed)
niyetimi söylüyorum
yasin okuyorum
sonra yine selavat getiriyorum...
hapy canım çok mutlu oluyorum güzel haberlerine...