Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Rabbim sen ne büyüksün.Allah iyiliğini ve sabrını versin inşallah.Mulbery ve minitonun listenin ön sıralarına alınmasında bence bir sakınca yok.Arkadaşlar da müsade ederse neden olmasın.

bugün kontrolüm vardıı yeni geldim...

tam 32 haftalığız bugün.
kızım 1720 olmuş.biraz küçük bir kız olcak sanırım ablası gibi.1 hafta geride kilosu, 31 haftalık çıkıyor...
.doktor herşey yolunda dedi..suyu iyiymiş..başı aşağıda doğum pozisyonu inşallah dönmez...

nst ye girdim sancı falan çıkmadı...

2 hafta sonra tekrar gidicez..

sancın falan olmazsa 38.haftada dikişi alırız dedi..sancıyla gelirsen önce alınacak tabi...

inşallah kuzucuk biraz daha dayanır..34 ü geçseydim allahın izniyle...

EFULİM İN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 4 MART PAZARTESİ SAAT 21:00 A KADAR

efulim----------------- 185
minito .................185
enny----------------185
kargunesi------------------185
19asos03----------------185
mulbery .................... 185
gurbetçii--------------------185
melek18-------------------185
melek81----------------185
merra1.....................174
moonsherase84----------------185
mumudihaba------------------185
Sibel_duru------------185
svly88.............................185
bade81----------------------185
feryal37------------------185
mmery----------------------50
paşam3405-----------------------185
regrete--------------- 50
saftunc---------------------185
sutanesi 1982----------------185
umudum1981 ...........185

Chnb…………….. 185
Hidennisko……….. 100
Metal……….85
Hapykelebek ……………..185
eylülgülü ....... 100

Maşallah kuru kızına:)Allahın izniyle inşallah zamanında gelir.O haftaları görmediğim için bilemeyeceğim ama bana pek ufak gelmedi.Sağlığı yerinde olsun da biraz kuru olsun ne çıkar.Annesinin sütüyle daha sonra telafi eder.

mulbery maşallah kızına ...
bu arada ismi ne olacak kısmetse?

sağol chnb..

isim henüz net değil aslında..

Eslem düşündük şimdilik...ama kesin değil bazı yerlerde anlamıyla ilgili farklı şeyler okuduk kafamız karıştı...

Sevde yada Eslem olacak sanırım.eşim 2 isme sıcak bakmıyooo :26:

Sevde Melek yada Eslem Feray düşünmüştüm ben

birsürü şey atlattım canım sağlıklı olsunda zayıf olsun..takılmıyorum artık..bu halime şükürler olsun..
kızımda 3 kilo doğmuştu zaten..ben pek büyütemiyorum bebişleri

inşallahhh sende görürüsün 36-38 haftalarıı Allahın izniylee

İnşallah görürüm canım.Bebeğimi o haftalara kadar büyütüp sağlıkla kucağıma almayı çok arzu ediyorum.Dua eden dillerine sağlık.:)

kızlar bugün 25.haftaya girdim allahın izniyle.biyanım buruk,korkak bir yanımsa heyecanlı,içi içine sığmıyor.
bebeğime birşeyler almak istiyorum ama izin vermiyorlar.kızımızın adını Elif Beste düşündük.babası özdilekten bir havlu aldı üzerine isim yazdırdı.yatağımızın başına astık.
Allahım ne olur kucaklarımızı doldur.bizlere bir daha evlat acısı yaşatma.Rabbim sana emanet ediyoruz emanetini...

Ben Efulim için olan bana düşen 185 salatı tefriciyeyi okudum. Okumakta sıkıntı yaşayanlar varsa biraz daha okuyabilirim. Allah hepimizin duasını kabul etsin.

ekledim canım teşekkür ederim

19asos03 arkadasım doktorunu yazmamıssın.
doktor tavsiye listesi ya yazamadım oraya.

allah razı olsun arkadasım ugrasmıssın hakkını helal et okuyan herkes hakkını helal etsi rabbim kabul etsin dualarımızı sayı verilip okunması daha güzel olmus karışıklık olmaz hem sayı tam ve düzgün olur listede olmayan arkadasta bitme zamanı gelmeden okuyamayandan düşülür.. bende nasipse bugün bitiririm inşallah ezberledim okuya okuya

yarın doktora gidicem 12 de inşallah bebeğim iyidir ve rapor verir öyle stresliki raporun bitimine gelen vakitler ne yaparım diye düşünüyorum hep rabbim bunaltmasın kimseyi

Canım ya.Ağlayarak yazıyorum şimdi.Allahım lif Beste'yi size bağışlasın.

amin canım allah dualarımızı kabul etsin
yaa ben bugün gittim pzt. gel dediler kolay sanki.amaaaan yeterki versinlerde bir daha gidicem artık
inş. sen bir sıkıntı yaşamazsın ve hemencecik alırsın raporunu canım.bebeğinde çok iyi durumdadır inş.

çok güzel canım tek olsun belki evlenince baba soyadını da kullanmaya yer olsun di mi nüfus kağıdında...

elifi ben de severim. çok güzel canım telaffuzu da hoş ikisinin de...

canım alırsın inşallah hemen...

Listelerden gördüm İskenderundaymışsın. Benim de oğlum İskenderunda doğdu.

ben de antakyadayım...

Maşallah canım
Merak etme geçeceksin inşallah

Arkadaşlar listede bulunan herkes okuyor eminiz değil mi?

Sağolun kızlar

kızlar sayı diyorsunuz ya önemli... ben bazen unutuyorum iş yaparken...
o zaman 50 -50 okuyorum. o 50 yi yeniden okuyorum yani fazla oluyor soorun olur mu fazlalık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…