- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
- Konu Sahibi hidennisko
- #40.441
100 taneyi okudum arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chnb bende bazen şaşırıyorum
Parmakla tutuyorum hesabı
Genelde emzirirken okudugum için parmakları kapatıyorum, mesela 37 mi 32 mi kafam karışıyor ozaman 32 den tekrar başlıyorum
Sanırım fazla olması sorun yaratmaz eksik olmasında
Mesela 100 bitirdim fazladan da okudum üstüne garanti olsun
amin canım allah dualarımızı kabul etsin
yaa ben bugün gittim pzt. gel dediler kolay sanki.amaaaan yeterki versinlerde bir daha gidicem artık
inş. sen bir sıkıntı yaşamazsın ve hemencecik alırsın raporunu canım.bebeğinde çok iyi durumdadır inş.
çok güzel canım tek olsun belki evlenince baba soyadını da kullanmaya yer olsun di mi nüfus kağıdında...
elifi ben de severim. çok güzel canım telaffuzu da hoş ikisinin de...
canım alırsın inşallah hemen...
ben de antakyadayım...
Arkadaslar merhaba bugun Dr kontrolum vardı . Aksam i cok kötü geçirdim gece bir kalktım çamaşırımda kahverengi akinti bulaşmış sumuksu sonra silince bir Pelte geldi . Sonra butun gece uyuyamadim. Allahım kaybedicem diye odum kopuyor . Azıcık uyusam ruyamda hamile akrabamızı görüyorum Bayram olmuş ellerinde bebek bize gelmişler oda doğurmuş ben yine kaybetmişim sabahı sabah yaptım anlicagimiz . Ben napicam arkadaslar artık yüzüm gülsün hamileliğine sevinirim istiyorum . Her wc kalktığımda dua ettim kaybetmiyim kaldıramam artık bu sin ümidim yine aynı seyleri yasiyamam. Ben bebeklerimi kaybederken . Bebeklerini doğuran insanları gormek kalbime bıçağı sokmaktan farksız
Dr gelince . Bebeğimiz normal bugun kemiklerini çok net gördüm . Akıntımı söyledim . Serklaj biraz akinti yapar ama kolmamalı gerekirmiş benimki kokuyor . Antibiotik başladım . 7 gun icicem . Crp sordum hamilelerde bu test yanıltıcı olur dedi dr. Antibiyotikten sonra . Floram biraz duzelicekmis sonra azitroya başlıcam surekli Amerika'daki ortağı verirmiş hastalarına deneyelim dedi . İnsallah Rabb'imin izniyle şifa olur . Geçmişim dolayıda enfeksiyondan cok korktuğumu söyledim . Kultur almaya gerek görmedi benim Dr vajinaya cok müdahale etmeyi sevmiyor sanırım birsey kapmiyim diye . .
Burada iki hafta doğmuş bir yabancı bebek vardı .4 kg ay bir görseniz gözlerim dolu dolu onu sevdim . Bende istiyorum ya Rabbim duy beni artık . Simdi akıntım yok ama ağrım var bayağı agri kesici aldım insallah geçer . Cok korkuyorum arkadaslar cok daha okadar haftam varki ;(
Efulume 185 okicam amakismetse yarın bugun cok ağrım var
EFULİM İN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 4 MART PAZARTESİ SAAT 21:00 A KADAR
efulim----------------- 185
minito .................185
enny----------------185
kargunesi------------------185 okudu
19asos03----------------185 okudu
mulbery .................... 185
gurbetçii--------------------185 okudu
melek18-------------------185 okudu
melek81----------------185
merra1.....................174 okudu
moonsherase84----------------185
mumudihaba------------------185
Sibel_duru------------185
svly88.............................185
bade81----------------------185
feryal37------------------185
mmery----------------------50
paşam3405-----------------------185
regrete--------------- 50
saftunc---------------------185
sutanesi 1982----------------185
umudum1981 ...........185
Chnb…………….. 185
Hidennisko……….. 100 okudu
Metal……….85
Hapykelebek ……………..185
eylülgülü ....... 100 okudu
Arkadaslar merhaba bugun Dr kontrolum vardı . Aksam i cok kötü geçirdim gece bir kalktım çamaşırımda kahverengi akinti bulaşmış sumuksu sonra silince bir Pelte geldi . Sonra butun gece uyuyamadim. Allahım kaybedicem diye odum kopuyor . Azıcık uyusam ruyamda hamile akrabamızı görüyorum Bayram olmuş ellerinde bebek bize gelmişler oda doğurmuş ben yine kaybetmişim sabahı sabah yaptım anlicagimiz . Ben napicam arkadaslar artık yüzüm gülsün hamileliğine sevinirim istiyorum . Her wc kalktığımda dua ettim kaybetmiyim kaldıramam artık bu sin ümidim yine aynı seyleri yasiyamam. Ben bebeklerimi kaybederken . Bebeklerini doğuran insanları gormek kalbime bıçağı sokmaktan farksız
Dr gelince . Bebeğimiz normal bugun kemiklerini çok net gördüm . Akıntımı söyledim . Serklaj biraz akinti yapar ama kolmamalı gerekirmiş benimki kokuyor . Antibiotik başladım . 7 gun icicem . Crp sordum hamilelerde bu test yanıltıcı olur dedi dr. Antibiyotikten sonra . Floram biraz duzelicekmis sonra azitroya başlıcam surekli Amerika'daki ortağı verirmiş hastalarına deneyelim dedi . İnsallah Rabb'imin izniyle şifa olur . Geçmişim dolayıda enfeksiyondan cok korktuğumu söyledim . Kultur almaya gerek görmedi benim Dr vajinaya cok müdahale etmeyi sevmiyor sanırım birsey kapmiyim diye . .
Burada iki hafta doğmuş bir yabancı bebek vardı .4 kg ay bir görseniz gözlerim dolu dolu onu sevdim . Bende istiyorum ya Rabbim duy beni artık . Simdi akıntım yok ama ağrım var bayağı agri kesici aldım insallah geçer . Cok korkuyorum arkadaslar cok daha okadar haftam varki ;(
Efulume 185 okicam amakismetse yarın bugun cok ağrım var
Bir iki gün önce efulim yazmıştı...Gözden kaçmasın..Şuan kendisine okunduğunu bilmiyor...Ben hafta sonu giremiycem ama kime okunursa artık 500 düşün demişti !!!
Bu durumda merracım listenin yeniden düzenlenmesi gerekiyor...Birde nacizane önerim; tefriciye diye bir başlık atalım altına okuyan kişiler güncellesin...Yani alıntı yapalım..Böylece karışıklık olmaz gibime geliyor..Mesela ben 50 okudum diyelim bade 50 yazayım..diğer okuyan arkadaş mesela chnb 50 diye alıntı yapıp yazsın..ne dersiniz..Birde evde olan arkadaşlar,bebekleri olmayanlar ,hamile olanlar mutlaka daha çok okur..Rakamla sınırlandırmasak..Her akşam şu kadar okuduk diye yazsak..Sadece öneri..Çoğunluğa uyarım..