inan seni okadar iyi anlıyormki sorma erkek kardeşim ben evlendigimde 18 yaşındaydı baba old 29 yaşında oglanı verdiler kucagıma ne agladım sevindin allah var ama kendi adımada üzüldüm hep dedim allahım benden sonra evlenenlerin bebekleri var diyemedim ondan aglıyorm annem kıızm neden aglıyorsun dediginde babamda olsaydı keşke anne görseydi keşke dedim diyemedimki kaderime aglıyorum
bizi bizden başka kimse anlamaz canım bunu bil ablamdalarda dogurdum ben gittim 3 gebelik geçirdim kimse gelmedi
onun için hamile kalıyım kimseye demicem bu sefer ben savaşıcam saklıyabildigim yere kadar gidicem artık allah büyük ben inanıyormki bebegim olucak hemde erkek rüyasını gördüm
bak anlatıyımda dinle
rüyamda gene hamileyim 4 bebegime herşey çok güzel birden gene agrılarım tutuyor eşime diyorm budfa gidicek aglamaya başlıyorm eşimle hastaneye gidiyoruz
dogum odasınnın önünde yazıyor dogumhane bakıyorm kadınları sedyeye koyuyolar doguma götüüryolarlar sonra doktor bana paşa hanım hadi sıra sizde diyorlar eşime aglayan gözlerle diyorum buda gidicek sonra rüya kopuyor annemgilde görüyorum kendimi annemlerin yatak odasında petegin önünde beyaz mavi örtüye sarılı kundaga yani bir erkek bebegi yatıyor annem sözde yıkamış annem diyorki kızım emzir bebegi acıkmıştır allahım içimde bir sevinç anlatamam diyorm anne dışarı çıkıp haykırasım var benimde bebegim old diye diyorım arkadan bir ses diyorki bebegin adını ney koydunuz diyor bende babasıyla ben çok düşündük adını muhammet emin koydk diyoruz ne demekse:44::44:bu rüyayı 2 kere gördüm ismini sözlediler bana ben inanıyormki oglm olcak adınıda muhammed emin koycam işşallah
mud allahtan vesvese şeytandan canım bunu sakın unutma
ben inanıyormki herşey çok güzel olucak inanmak yeterli
bebek mevzsunada gelince malesef bu ay yaş misafirlerim var nasıl olr o iş
belli degil nezaman gidicekleri allah var iyide old canım sıkılmıyor en azından oglm eymenim yanımda öpüyorm on annelik özlemim azda olsa giidyor giderlerse üzülürüm kesin ama hepte brda kalıcak lar diye bir kuralda yok demin annesiuyuttu bir gülücükler yapıyor sormayın
rabbim herkeze öle evlatlar versin dilerim allahtan bir daha anne kalbimiz acımaz
bgün okdm facede kızın biri ünüversite ögrencisiymiş sen bebegi dogur 7.5 aylık at bebegi çöpe hastanede
ölsün oglan çocguymş biz bu kadar istiyoruz onlar ne yapıyorlar
frambazlı pasta olsn lütfen
siz bakmayım boş konşanları yaww
rabbim mükafatımızı vericek ben inanıyorm hep olumlu düşünmek istiyorm bndan sonra olumsz düşünce yok
bende 5 ayına kadar getiiryrum gene gidiyor otaraftada lazım şimdi bebek düşünmeyenler yapıyor boşverdim ,gitti ben kendim için önemliyim gerisi boş salla gitsin
biz bize yeteriz kardeşlerim benim benim sevgim hepinizede yeter
tefficiyeye bende katılırımda misafirler giidnce bebeler şimdi müsayit ortamım yok bebler anca b saat old girdim uyk gözümden akıyor yatıcem herkezin gzüel idlekleri için teşekkür ederim öpüyorm hepinizi