gurbetçi bacım ne güzel yazmışsın. yeğenimin özgür amcası güzel şeyler de inşallah daha da sevinirsin.
olsun kayınbaban arıyormuş yine de adamlar ince düşünemiyor işte.
bade canım sen yazmıştın di mi 27 haftalık baş aşağı.. canım benim 25 haftalık bebeğim de baş pozisyonu doğdu. peki burada erken doğumu normal yapanlar ayak geliş mi doğum yaptılar? kızlar merak ettim...
canım temizlik detaylı yapğmıyorum hep yağmur oluyor balkon yıkamıyorum cam silmiyorum süpürüp silip toz alıyorum. alt komşum bazen bebeğe bakıyor sıkışırsam. canım biz buralı değiliz ama çok çevremiz oldu gelen çok oluyor hayırlı olsuna. 3 yıl oldu geleni hoş gelnine, bebek için baş sağlığına, ev aldık hayırlı olsuna, düşük yaptım geçmiş olsuna, hastanede yattım oraya geldiler 20 gün yattım ya, şimdi de hayırlı olsuna. yan komşumun eşi diyormuş eşim için maaşı misafir ağırlamaya yatırıyor...
Allah bereket veriyor. ben de özlemişim hazırlık yapmayı kaç ayın acını çıkarıyorum...
sen karar verdin mi hamilelik olursa kime gideceksin osman hocaya mı?
merra canım benim 16. haftaydı bir de 20 li haftalardaydı ayrıntılım...
mumudihaba canım bulantı çok zor benim kanamam kesildiği halde bulantı yüzünden epey yatmıştım hatayda...
evet canım ya karnımdaki hareketlerini özlüyorum....
enyy gerçekten mono mono talihsizlik olmuş. edamecrin vardı onun da öyleydi kaybetti bebişleri sonra tek serklajla 40 haftayı geçti doğum yaptı senin de öyle olsun inşallah...