Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Enyy cnm konntrolun iyi gectimi gecmedimi anlamadim ama eger iyi geçti ise pek kafana takma derim..
Burcim canım seni çok iyi anlıyorum benim kardesimin cocugu oldugunda sevinememistim hala daha oyleyim kimseye soyleyemiyorum sadece burda dile getiriyorum..
Tez zamanda senin de iyi haberlerini aliriz cnm tez zamanda bu gun hz.yusufu izledim biz elimizden geleni yapip gerisini allaha birakalim gercekten hakkimizda hayirlisini verecegine inaniyorum..
Eger bu dunyada evlatlarimizi sevemiyeceksek bunun icin sadece sabir dilemeliyiz simdi sen hamilesin diyeceksin sana gore kolay diyeceksin gercekten cok uzuluyorum hamile kalamayip zar zor kaldiktan sonra kaybedenleri kendimden once sizlere dua ediyorum agzimin ucuyla soylemiyorum icten soyluyorum..
Ilk sirada feryal ve saftunc var dua larimda insallah tez zamanda rabbim hikmetini gosterirde hamile kalirlar senin icinde dua edecem insallah rabbim hayirlisini verir..

gurbetcii slm öncelikle yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah sonrasında benim işim düştüğümde foruma yazdığımı sööylemişsin böyle bişi yok sürekli takip ediyorum yazıcak bişi bulamyorum kafama bişi takılıncada soruyorum buna işi düşmek demek hoş olmamış ayrıca leptopla çok haşırneşir olmuyorum radyasyon açısından o yüzden nete çok girmiyorum yazılan yorumlara sorulara eğer bilgim varsa yorum yapıyorum bu site gerçekten benide çok rahatlatıyo ama işi düşünce yazmışsın üzüldüm açıkçası ne diyim hepimiz stresliyiz her an bişi olacak korkusuyla yaşıyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin .

Insallah yarin cooookkk guzel haberlerle geliceksin
Minik kizini gormenin tadini cikar bol bol seyret
Iskli haftalarin bitmesine az kaldi sukur 28. Den sonra derin bir oh cekiceksin insallah
Bu arada iyi dileklerin icin cok sagol canim

aynen bende unutuyorum yaa..
kağıda yazmak iyi fikir..bende yazayım böylece unutmam bende

Allahım yardımcın olsun yarın inşallah güzel haberlerle geleceksin dualarımdasın ...

Allahım yardımcın olsun inşallah..
herşey nasip kısmet allahın elinde bizim yapacak pek bişeyimiz yok..
sabırla bekleyip dua etmek dışında...
Allah nasip ettiyse olur canım neden olmasın bi bakmışşın hamilesin allahın izniyle...
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

sen hamilesin çocuğun var söylemek kolay diye düşünme sakın....

her namazımdan sonra dua ediyorum allahım isteyen herkese haklarında hayırlıysa evlat nasip et diye sanada dua edicem allahım kabul etsin inşallah...

benim kaybım oldu..çok üzüldüm sanki sadece benim başıma geliyormuş gibi hissettim ..Allahım çok kötü günlerdi..
sonra tekrar hamile kaldım..rahimağzı kısalmaya başladı..
prof gittim anlatıyorum ağlıyorum..
kadın bana dediki
şükret hamile kalabiliyorsun..taşımak sorunlu oluyor..bi şekilde aşılır..
hamile kalamayan bir sürü hastam var demişti...

ozamn ne alaka dedim..şimdi düşünüyorumda gerçekten doğru.
Allahıma şükürler olsun..

Kontrolun insallah iyi gecmistir bende anliyamadim
Dr la sikayetlerini konustunmu onerisi ne oldu

Progestan konusunda ne dedi aorucaktin
Vajinalmi kullanicaksin

Selam arkadaşlar,

Bugün kontrolüm vardı..İşyerinden erken çıkıp, kreşten oğlumu da aldım götürdüm doktora.. pek ilgilenmedi bebekle gerçi..

Bebek 1150 gr olmuş. Ve aşağı dönmüş. Günde 3 kez nidilat başlatıyor. Ve haftaya Cuma sabah 2 doz akşam 2 doz celestone ciğer geliştirici iğne bir de bir sonra ki Cuma sabah 2 akşam 2 doz olmak üzere toplam 8 doz yazdı.
Prolutona haftada 1 devam.

2 Hafta sonra göreceğim seni dedi.. tabii ki çalışmaya devam..

Boyle duygular hissetmen normal, gun gelecek bebegini kucagına aldıgında hepsini unutacaksın inşallah

Sorma ne tatlı ne tatlı, uyuyamadı gene kattı ortalığı birbirine, ben buraya yazarken o kıyameti koparıyor annemin kucağında :18: :18:

Dr kontrolun iyi gecmis ne guzel
Onlem amaclimi yapiliyor igneler calistigina gore acil bir durum yok
Insallah 38. Haftayida yazicaksin

Ha bu arada sana ve bebegine kocaman bir masallah

canım Allah yardımcın olsun çok zor ama biraz daha sabretsin minik Arencik.32 yide bi atlatsaydın inş. hiç sıkıntı çektirmeden kucagına alacaksın bebişini dualarım bu zor günleri yaşayan herkese

çok sevindim güzel bi sevgililer gnü haberi olmuş sağ salim kucagınada alacaksın inşallah

çok zor bi dönem atlatıyorsun ama biraz daha güçlü olmalısın Allah korusun agır bi depresyon yaşarsan bu tüm hayatını etkiler insan kendi kendinin doktorudur canım fazla kendinle kalmamaya çalış kendine meşgaleler edin Rabbim en güzel zamanı biliyor sende günü geldiginde çok güzel haberler vereceksin bize

ya bu durumda nasıl çalıştırıyor seni ya versin rapor canım sende ısrarcı ol tamam 28 oldun ama ne kadar kalsa o kadar iyidir.

melek81 canım bir sorun yok di mi? iğne önlem amaçlı mı? senin dr çok cesur hem çalış diyor hem de her an doğum yapacak gibi iğne ilaç kullandırıyor... bir ara yatacağım yazmıştın yanlış mı hatırlıyorum...

gurbetçi canım güzel haberlerle gel...ben de seni seviyorum canım kardeşim...

kızlar dualarımdasınız...

uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeeeeeee... ıhlamur içiyom belki sızarım sonra.Ben bugün öyle bi gün geçirdimki hala geçtimi acaba herşey diye düşünüyom akşam yemeginde arkadaşlar vardı yemegi yedik biz arkadaşla masa başı muhabbeti ediyoz eşim ellerini yıkadı geldi sana bişi dicem ama nolur üzelme dedi.bi yutkunmuşum önceki hamileleiğimde böyle dediğinde annem kalp krizi geçirmişti dedim yine bişi oldu.keşke bişi olsaymış biçok şey olmuş.amcam vefat etmiş dayım 5 gün önce kalp krizi geçirmişti taburcu olmuştu bu sabah tekrar gecirmiş yogun bakımdaymış ablam 15 gün önce ayagındaki kemik büyümesinden ameliyat olmuştu bugün alçılar açılmış ayagında morarmalar başlamış ya dedim durrrr tüm yemegi dizdin bogazımaa zor bi gündü anlayacagınız sanki hepsi bugünü bulmuş Allahım amcama rahmet diğerlerinede acil şifa veriri inş.bi gün telefon etmedim kimseye sanki deprem olmuş gibi

kızlar uyku mu tutmadı sizi de... bir sürü de ziyaretçi var... selam onlara da...

burcim inşallah en tez zamanda hamile kalırsın canım...AMİN...

BAŞINIZ SAĞ OLSUN HASTALARINIZA DA aLLAH ŞİFA VERSİN CANIM...

Ben de yan komşuda cuma duası varmış ona gittim ...

yarın akşam evlenme tebriğine gideceğiz ertesi gün misafir var yemeğe...

gurbetçi canım sende yarın güzel haberlerle gel inş. bende 29.haftayı gördüm ya şükürler olsun darısı 28 i bi atlatsam diyenler yeni hamile olanlara ve rabbim tüm kalbiyle anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.

BAŞINIZ SAĞ OLSUN HASTALARINIZA DA aLLAH ŞİFA VERSİN CANIM...

Ben de yan komşuda cuma duası varmış ona gittim ...

yarın akşam evlenme tebriğine gideceğiz ertesi gün misafir var yemeğe...

çok saol canım Allah razı olsun.çok yogunsun sende 2 çocuklada zor oluyodur kızım olduktan sonra çok misafir agırlamıştım bende bide döktürürdüm çeşit çeşit oglum olunca heralde pek ugraşamam zaten kızım o kadar ilgi istiyorki bazen çokmu erken düşündüm ikinciyi diye düşünüyorum kızıma üzülüyorum ya ilgilenemezsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…