Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Yollayayim canm al eti senin kemigi benim olsun dov dov rahatla :))
buu erkekleri anlamıyorum ben ya sinir şeyler ne olucek vaallahi onu bir döverim birdaha töbe eder senin adını besmeleyle söyler:KK9::KK9:

kurban oluyum sizleri yaradana ben aglamaklı oldu gözlerim:KK43::KK43::KK43: kız zor yutkunuyorum rabbim yavrularımı ana babasına sevdikelrine bagışlasın işşallah 41 kere maşşallah yavrularıma ay ben çok kötü oldum ya mucizelerimiz bunlar rabbim ömürlerine ömrü katsın işşallahhhhhhhhh:nazar::nazar:

sinemcim

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok ama çok tatlılar
kocaman olmuşlar
inanmıyorum
gözyaşlarımı tutamadım

hele ki sonra ki haberi alınca havalara uçtum
harika çocuk onlar harikaaa :nazar:

KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TŞK EDİYORUM BU GECE OKADAR ZOR GEÇTİKİ BANA ANLATAMAM SİZE BUGÜN İLK DEFA MUTLULUK GÖZ YAŞI DÖKÜYORUM EVLAT böyLE BİŞEYMİŞ ONLAR BİZE GERÇEKTEN MUCİZE RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN EVLADINI KUCAĞINA ALMAYI

Canım sunumu buraya koyabilir misin? Kimmiş bu dr? sUNUMDA NE GÖRÜŞ BİLDİRMİŞ? bENCE BİR HAFTA SONRAYA AL RANDEVUYU...

Topikte herkes bu hafta gidiyor sanırım Metalin yarın, benim ve Jorjetin çarşamba, senin cumartesi....:))

Fadikin de o hastanede yapmıştı serklajını...

Maşallah güzel geçmiş günün artık yakındır doğum:))

Maşallah canım ben hep yatıyorum yemeğimi yan yatıp yiyorum oturunca alta baskı oluyor çünkü wc ye kalkıyorum su alıyorum mutfaktan bir şeyler alıp dönüyorum bence çok da hareket etme...

Benim de eşim ve oğlum akşam Koşuyoluna geçti sabah 5 gibi uçakla dönüyorlar Hatay'a. Dün gece çok kötü rüyalar gördüm ben de Hataya dönmüşüm. Suyum gelmiş hastanede dr yok hemşire var hastanede yoğun bakım yokmuş yoğun bakımı olan hastane arıyoruz gerçek gibiydi. Sinemden etkilendim ... Hastane konusu kafama takıldı...
tabikide canım hemen koyuyorum linkini atayım buraya ben pc ye indirmiştim,doktor dokuz eylül üniversitesinden prof dr serkan güçlü,deü 1 yıl süreyle şifa üniversitesi hastanesine göndermiş hocayı,şimdi randevu aldım keşke önce senin yazdığnı okusaymışım ben de daha geçe kalmayayım diye cuma günün aldım yalvar yakar:18:yoksa bu dr de çok dolu 3-4 hafta sonraya veriyorlar,hastanede sgk geçiyor ve neonatal yoğun bakım var,hem rapor konusunda da yardımcı olabilir diye düşündüm

inanmıyorum kızlar ne kadar muthiş doktorunuz varmış ARDA BEYDEN BAHSEDİYORUM

DÜN gece mail attım ve bugün beri bizzat kendileri aradılar bana moral olsun diye aramışlar gerçekten şaka gibi ve en kısa zamanda görüşmemiz gerektiğini uzun uzun konuşmamamız gerektiğini söyledi yaaa gerçekten böyle hekimler varsa herşey yolundadır RABBİMİN izniyle

şanslı arkadaşlarım inş hepiniz meleklerinin mis kokusunu sağlıcakla duyacaksınız inş
hayrettir ki arda bey bi beni sevmedi galiba :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:iki kere mail attım hiç cvp vermedi:KK50:

MAŞALLAH SÜPHANALLAH nasıl güzeller kıyamam ben onlara,herşey güzel olacak sonra da onları alıp eve gideceksin sinemcim:KK48:

Sinem8484
Canim kalp doktorunun verdigi habere çok sevindim. Göreceksin bak kilo alınca hersey düzelecek.

Canim yanlis anlamazsan sana Kucuk bir tavdiyem olacak . Benim oğlum yogun bakimdayken bende senin gibi kendimi yedim bitirdim. Oğlumun doktoru beni psikolojik yardım almak İcin dr yönlendirdi. Ben iki kere gittim sonra oğlum eve gelince o önemli deyip kendimi ikinci Plana attım.
Çok pişmanım devam etmediğime. Çünkü oların hem Ruhen hem de bedenin eve gelince bizlere daha çok ihtiyacları oluyor. Benim sana Nacizane tavsiyem onlar eve gelmeden yardım almaya başlaman. Yogun bakım süreci insanı çok yıpratıyor. Eve gelince de en ufak terslik olunca daha panik oluyor insan.

Son düzenleme:

M

Merhaba arkadaslar

Benimbugun Arda bey e randevum vardı. Gectigimiz günlerde basıma gelenleri anlattım. Bir daha beni baskasina yönlendirsenizde gitmem dedim. Hele izmitte birprof a gittim dedim. Hemen Semih bey mı dedi. Bastı kahkahayı. Ona giden koşarak geri geliyor dedi,
Neyse rahim uzunlugum3 olmuş şimdilik takiptekalacgiz dikiş için bekleyeceğiz dedi.

Çok duygulandım,gözlerim doldu....İkizlerimin küvezdeki hallerini hatırladım....

Dün ikizlerimizle mezara gittik......Abla ve abilerinin mezarına...ikisi kucağımızda ikisi kara toprağın altında.....Hüzün ve şükür bir aradaydı.............:KK14: :KK14:

Allah tüm hamilelere sağlıkla kavuşmak nasib etsin...

Âmin. Allah evlatlarına uzun ömürler versin.

Çok duygulandım,gözlerim doldu....İkizlerimin küvezdeki hallerini hatırladım....

Dün ikizlerimizle mezara gittik......Abla ve abilerinin mezarına...ikisi kucağımızda ikisi kara toprağın altında.....Hüzün ve şükür bir aradaydı.............:KK14: :KK14:

Yaşadıkların cok zor, Allah sana dayanma gücü, kuzularına da uzun ömür versin inşallah canım..

çok güzel bir haber inan ki..
hem güzel haberini alınca hemde bebişlerinin resmini görünce çokk sevindim inan..
rabbim tez zamanda onları kucağında seveceğin öpüp koklayacağın günleri de göstersin..

kızlar bende dün özel hastanede idrar kültürü verdim sonucunu çarşamba günü alıcaksın dediler bu kadar sürüyormu yaa ben ilk defa yaptırdım..

kızlar bende dün özel hastanede idrar kültürü verdim sonucunu çarşamba günü alıcaksın dediler bu kadar sürüyormu yaa ben ilk defa yaptırdım..

evet canım kultur baktırdıgında suruyor,cunku kulturun uremesi icin belli bir sure gerekiyor,guzel sonuclar alırsın inşallah

chnb yazmamış bugun,hayırdır kuzum nerdesin

allah meleklerine huzur versin, yanındakilere de uzuunn sağlıklı ömürler versin
Allahım bizlere ne doğmadan ne de doğduktan sonra evlat acısı yaşatmasın

evet canım kultur baktırdıgında suruyor,cunku kulturun uremesi icin belli bir sure gerekiyor,guzel sonuclar alırsın inşallah

chnb yazmamış bugun,hayırdır kuzum nerdesin

idrar tahlili ile kültürü arasındaki fark nedir?
eğer herhangi bir yanma kaşınma şikayeti olmasa da her ay yaptırmak gerekli mi sizce kızlar

chnb sen bir duadan bahsediyordun kızlara göndermişsin
onu bana da gönderir misin

birde benim burada bir arkadaşım var kızı 4 aylık
o kadar huzurlu, tatlı bir bebekki
dedim sen hamileleiğinde ne yaptın da böyle oldu bu çocuk
insan suresi okumuş her gün, bir de yusuf suresi
ben bilmiyordum bu sureleri
birde dinletmiş sesli olarak
paylaşmak istedim

X