- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.801
anladım canım sağlıkla dünyaya gelsinler de erkek kız fark etmez ama dimi ben de türk perinatoloji derneğine yapılmış bir sunum buldum bu yılın şubat ayında yapılmış,serklaj mı progesteron mu diye konusu (rahimağzı yetmezliği ve erken doğumda) bir baktım adam izmirde,dokuz eylül üniversitesinde namık demirin öğrencisiymiş ama adam şimdi prof olmuş ve izmirde özel bir hastaneden çalışıyor adamın bölümü kadın doğum olarak bile geçmiyor "perinatoloji" diye geçiyor geri kalanlar kadın doğum,bakalım ondan da randevu alıcam da asıl merak ettiğim ben şimdi 2 dr den randevu aldım bundan da alırsam 3 olacak,aynı hafta içinde 3 kere vajinal ulrtson zararlı olur mu o beni korkutmaya başladı..
Canım sunumu buraya koyabilir misin? Kimmiş bu dr? sUNUMDA NE GÖRÜŞ BİLDİRMİŞ? bENCE BİR HAFTA SONRAYA AL RANDEVUYU...
Yaşadıklarını anlat CNm bence
Eğer operasyonu Arda bey yaparsa karsilayamazisiiz?
Olmadı sana başka birini önersin, yönlendirsin
Cmt. Si de benim randevum var, ayrıntılı ultrasona gidicem.
Topikte herkes bu hafta gidiyor sanırım Metalin yarın, benim ve Jorjetin çarşamba, senin cumartesi....:))
Allahin izniyle bir sekilde ayarlarız. Fakat kozyatagi Center diye bir hastaneen fiyat verdi Dr sekreteri. Açıkcası ben hep Arda beyin yapmasını istedim. Esime direk sigorta varken oraya para verelim diyemedim gerçi o herseyi bana bıraktı ama keske bırakmasa bazı kararları o düşünüp taşınsa yorulsa etraflica düşünse beni bu yük eden kurtarsa dediğin anlardan.
Fadikin de o hastanede yapmıştı serklajını...
kızlar merhaba,pek hareket yokmuş topicte bugun gordugum kadarıyla,umarım hersey herkes iyidir.
ben iyiyim,deniz kenarındaydık bugun,guzel ama yorucu bir gundu.Bugun bayag bir yogun ve yapışkan sarımtrak bir akıntım oldu,nişan geldi sandım ama devamı gelmedi,bakalım neyin nesi salı gunu kontrolde danışırım ama sanırım su andan itibaren de pek onemseyeceklerdir.Neyse benden kısaca boyle,iyi geceler.
Maşallah güzel geçmiş günün artık yakındır doğum:))
allaha çok şükür ben çok iyiyim inşallah sonuna kadar böle sürer sende iyisindir inşalaah sen sürekli yatıyomusun ben nerdeyse hiç yatmıyorum sadece yorulduğumda uzanıyorum :)
Maşallah canım ben hep yatıyorum yemeğimi yan yatıp yiyorum oturunca alta baskı oluyor çünkü wc ye kalkıyorum su alıyorum mutfaktan bir şeyler alıp dönüyorum bence çok da hareket etme...
Benim de eşim ve oğlum akşam Koşuyoluna geçti sabah 5 gibi uçakla dönüyorlar Hatay'a. Dün gece çok kötü rüyalar gördüm ben de Hataya dönmüşüm. Suyum gelmiş hastanede dr yok hemşire var hastanede yoğun bakım yokmuş yoğun bakımı olan hastane arıyoruz gerçek gibiydi. Sinemden etkilendim ... Hastane konusu kafama takıldı...