- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.721
Kızlar ya ben oğlanın kilosunu yanlış yazmışım 1180 olcak uçmuşum iyice kendi kendime gülüyorum bende 1800 olsa şimdi eve gelmeye günler sayıyor olmamız lazım :)neyse hepinize tşk ediyorum herzaman yanımda oldunuz halada desteğinizi esirgemiyorsunuz insan kendi yakınlarına anlatamadığı şeyleri burda rahatlıkla anlatabiliyor çünkü hepimiz bi kanadı kırık çünkü birbirimizi en iyi biz anlıyoruz rabbim cümlemizin yavrularına sağlık versin....
Metal41 cnm sanırım damarında kaynaklanan bi sorun dediğin gibi pazartesi doktor gelicek bakalım sonuç ne olucak inşallah dediğin gibi kasıktan yapılır açık ameliyat olucak diye çok korkuyorum zaten çok dirençsizler nasıl dayanır prensesim.kızlar bi görseniz nasıl güzelleştiler kilo almaya başlayınca nasıl değiştiler 350 gr falan aldılar doğumdan itibaren o bile çok değiştirdi.. Bu arada sütüm çok azaldı hipp in anne sütü arttırıcı çayını aldım ama pek faydası olmadı onunda çok korkuyorum kesilecek diye...
.sofikacım ben seni arıcaktım bugün baktım buralarda yoksun işin vardır diye aramadım inşallah bi nefeste kurtulursun...nerde doğum yapıcaksın cnm karar verdinmi?
amin canim .Allah kismet ederse fakultede dogum yapicam
canim gorusme imkanimiz varsa sana bira mayasi verebilirim bir kutu-esime daha yeni getirttim memleketten dogum sonrasi lazim olur diye sutu guzel arttiriyor,sutunu arttiracak diger yontemleri de yuz yuze konusmus oluruz.siz ne zaman geleceksiniz bebisleri gormeye bir daha