- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.681
söyliycem canım, bugünde sabah 7.30dan beri ful ayaktaydım ama henüz bir ağrım olmadı ama yinede yarın gidicem, annem zaten kızı alayım diyor falan ama elimden geldiği kadar kendim bakayım son zamanlarda az bir dönem bırakırım diyorum, şimdi ayaktayım ya yapabilirim diye düşünüyor..ama arada laf sokmalarına dayanamıyorum bu dönemde zaten hassas oluyoruz öyle değilmi hiç farkınbda değiller, birde habire bu sene hamile olmasaydın tatile gitcektik senin yüzünden kaldık, artık hamile kalırsan yaza getirme kaç senedir her yaz senin bu sorunun var diyor, birde yeter artık daha doğurma falan diyor..off omu çok konuşuyor yoksa benimmi alınganlığım üzerimde anlamıyorum, annem kötü biri değil, beni değil kimseyi kırmak istemez bu güne kadar ama kendide farkında değil galiba yaptığının..
Yaren onların da tatile ihtiyacı oluyor tabi eminim kötü niyetli değildir ama dememesi lazım. Benim de kendi ailem eşim İstanbulda doktora yaptı 3.5 sene oğluma baktılar Edirnede. Askere gitti 8 ay durdular erken doğan bebeğimde de 4 ay yanımda durdular bulantım çoktu. Benim de babam yanımda değil de etrafta söyleniyormuş. Erken doğan için de gelip bakmayacaklarını demiştiler zaten. Ama erken doğunca pişman olmuşlar şimdi buna da bakarız diyorlar... Ben de hiç demiyorum gelin filan diye sonra söylenenler ağırımıza gidiyor. He bir de büyük oğlumun bir şeyini görseler görümceler annemlerin baktığını ima ediyorlar anneanneler şımarttı yok şöyle böyle diye...