- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.661
Merhabalar
Yazını okuyunca kendimi gördüm seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidem vefat etmiş annemde seker hastası. Gecen sefer 62 gün hastanede yattım herseyim yatakta yaptık kız kardes ablada olmayınca Allah razı olsun hep esim baktı prameture bebeğim oldu yine esim ve ben vardık gerçi annem bir bayan ayarlamıştı ama o sadece ev isleri yapıyordu ben destek alacağım sıkıştığında bu böyle doğru değilim diyeceğim maneviyat aradım simdi yine hamileyim ve yine aynı risklerim var annem hemen ben de iyi değilim birini bul dedi gücüme gitti. Artık tek sorun benim yatman da değil bu sene birinci sınıfa gidecek birde oğlum var. Ben evde yalnız yatıyorum oğlum mecburen yaz okuluna gidiyor. Eşimde bir ayda sekiz kilo verdi alışık değil ki simdi bütün yük onun üstünde Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
amin canım, sen yine bana öe daha iyisin, oğlun büyümüş bayağı kendi tuvaletini falan yapar, yemeğini önüne koysan yer, benim kızım daha 18 aylık altı bezli, yemeğini yiyemiyor, tuvaletini söyliyemiyor, yoruldum kızım desen seni anlamıyor, sürekli ilgi bekliyor, akşama kadar peşinde geziyorum, bir yere çarpıp düşecek, başına bir kaza gelir diye evin içinde bile önceki gebeliğimde ayda bir dışarı çıkıyordum, şimdi kızım durmuyor diye her gün dört kat aşağı inip çıkıyorum, parka götürüyorum, yemekti, evdi, çamaşırdı hep bana bakıyor sağolsun eşimde hiçbirşey beceremez, kızımla oynar, uyutur ama altını bile değişmeyi beceremez..işimiz zor yani, Allah yardımcımız olsun..geçen sefer annem altı ay bende kaldı her işimi yaptı evde yemeğimi benim şükür bakılacak gibi bir durumum yoktu evde gezinip istirahat ettim, elimi sıcak sudan soğuk suya koymadı Allah razı olsun hakkını ödiyemem ama hala şikayet ediyor o kadar şunu bunu yaptımda kaynananlar, kocan bir Allah razı olsun deyip teşekkür etmediler, yada birşey olsa onlar öncelikli oluyor bizi kimse birşey yerine koymuyor, bu sözler benim çok zoruma gidiyor, elden ne bekliyceksinki dimi ama kim kimin kıymetini bilir, onada desen derki kızına baktın banamı baktın diycek, kime ne diyceksin, söyleniyorsun ama kim duyuyor onun kulağına gitmiyor, umrunda da değil, söylenip kendini üzüyosun beni üzüyosun..