- 6 Ekim 2011
- 1.793
- 16
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.641
Yaren, Metal canım Allah yardımcınız olsun benim de eşim ve görümceler bakıyor kendi annen de olsa bazen kırıyorlar bizi... İnşallah bu sefer daha rahat geçer...
Metal 1. sınıfta biz çok ama çok zorlandık herkes aralıkta okuma yazma işini çözdü benim oğlum çözemedi. Yaz bitti hala babası da ben de uğraşıyoruz artık sinirlerim çok bozuldu bu derdimin arasında43: İnan çok yıprandım artık... Desem ki akılla ilgili sorunu var değil niye hala tam kendi başına okuyamıyor valla yeni başlaysanlar çok küçükk olmasa 1 e tekrar göndereceğim çok canım sıkıldı(
Canim üzülme eninde sonuda başaracak. Ben ilkokul ucte bile hecelerdim sonra nasil duzeldi hatirliyoum okumayı hala çok sevmem konuşmayı daha çok severim
Latife bir yanabende bu seneden çekiniyorum oğlum Kucuk doğduğu İcin vede bazi saglık sorunlarıyla ugrasilica fazla korunmalı yetiştirildi doğal olarak boyu posu yerinde ama fiziksel olarak biraz zayıfdi koşması merdiven inip çıkması.
4+4+4 yasası çıkmasaydı bin bu senede anaokuluna verecektim hatta gecen sene ilk dönem yarım gün gitti iki sene üst üste sıkılmasın diye sonra yasa çıkınca tam güne dondü yaz okunmada aynı okula gidiyor öğretmenler çok değiştiğini söylüyorlar bakalım yaşayıp göreceğiz