- 6 Ekim 2011
- 1.793
- 16
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.501
Metal 41 ismin tanıdık geldi geçmiş mesajlarına baktım ilk serklajını benim dr m Arda Lembet yapmış yine bu serklajını da o mu yapacak? Kime gidiyorsun sanırım sağlık sigortan var... Belki sana da benim serklajdan yapılır.
Yani şu an sen Arda beye de gidiyorsun izmitteki dr ne de. Serklajını Arda Bey izmitte mi yaptır dedi. bu kısalık için normal serklaj önerdi? Ücretini sordun mu?Arda bey gidiyorum fakat ben izmitte oturuyorum özel sigortamda Acibadem fakat Arda beyin bulunduğu. Kurumlarda geçmiyor.arda bey izmitlere yaptırabileceği
Söyledi buradaki doktorun sadece acil durumlarda baksın diye gidiyordum ama dikiş konusunda ona güvenmiyorum. Buradaki riskli gebelik uzmanına görüneceğim ama oda tatilde tüm doktorlarım tatilde.
Sofika fakülteye ne zaman gideceksin? Bu gittiğinde sor canım onların sistemleri neymiş ona göre de hazırlığını tamamlarsın... İlacı da al. Ben şimdiden rahatsız oldum snin normal o haftada...
Fadik keşke her şey farklı olsaydı ama zamanı geri getiremiyoruz işte(
Meleğim ve Aşkım senin akıntın durdu mu?
Merhaba arkadaslar benim ilk gebeliğim 24 hafta5gunlukken rahim ağzım açılmıştı karşılamaların vardı dikiş atıldı 32 haftaya kadar kasilmalarim devam etti bu süre icinde hastanede ayaklarım havada hiç kalmadan yattım oğlum 32 haftalık doğdu suan altı yasında bu sene okula başlayacak şimdi ben 12 haftalık hamileyim bayramdan önceki Dr kont. Rahim boyum 25 açıklıkta 0.25cikti ikili test sonucumu bekliyoruz yine dikiş atılacak.bu gebeliğimde daha 4haftadan beri ağrılarım var 5gundur kazılmam arttı zaten evdeydim şimdi yatıyorum Dr hepsi Bayram tatilinde Allah yardımcım olsunda Dr tatilden donene kadar daha fazla açılmam olmasa herkeze sevgiler Allah hepimize zamanında evlatlarını kucağımıza almak nasip etsin
ara ara oluyor canım ama su gını gelmıyor sukur cefaks dıye antıbıyotık kullanıyorum bugun cok fena oldum hem cıkardım bıde kabızlıktan hemoroıdım yırtıldı tabı ıkındım kızıyorum kendıme sımdı ınss bısey olmamıstır
canım tel yasak ama gizliden sokabilirsin gibi...
ben çok rahat sokarmışım ama iş işten geçmişti...eğer doğum uzarsa çok lazım oluyor tabi telde konuşacağın müsait bir yer varsa...
ben ilk 3 saat raha t konuşurdum çünkü özgürdüm ortalıkta dolaşıyordum lavaboda falan konuşabilirdim ama daha sonra nst bağladılar ve yatağa mahkum oldum ordada dr lar var hiç yanlız kalmadım...
bence kimseye birşey demeden sen götür yada geceliğinin arasına falan sar eyer konuşabilirsen işe yarar konuşamassanda şansını denemiş olursun...
evet canım senin poşette onlar olacak birde peçete veye havlu kağıt koy başka birşey aklıma gelmiyor ama lazım olursa istiyorsun hasta bakıcılar getiriyor...evet canım bebek içinde onlar birde bez tabiki...
odaya geçince istediğini getiriyorlar ondan sonra istediklerini giy ve giydir...
ben herşeyden önce yiyeyek ve içecek istemiştim çünkü uzun zaman aç bırakıyorlar allah korusun doğum 2 gün sürse yine yemek içmek yasak... haa ben acıktığımdan değil süt olsun diye öyle acele davrandım hatta kardeşimin hanımının doğumunda odaya geçmeden hemişreler yiyecek bir şeyler istemiş sırf süt için...kardeşim gönderincede içinden çok kızmış sanki benim hemen yemek yiyecek halim var diye...hale yiyecekleri görünce ne kadar sinirlendiğini anlatır...ama tabi süt en önemlisi...
gerçekten çok heyacanlı birşey heyecanlanmamak elde değil...inş. çok kolay bir doğum olur canım... allah yardımcın olsun..
Yani şu an sen Arda beye de gidiyorsun izmitteki dr ne de. Serklajını Arda Bey izmitte mi yaptır dedi. bu kısalık için normal serklaj önerdi? Ücretini sordun mu?
aCIBADEM geçmiyor mu? Sanki burada Hidenniskonun da Acıbadem o Femicale gidiyor, Ataşehirde geçmiyor mu?
Yani şu an sen Arda beye de gidiyorsun izmitteki dr ne de. Serklajını Arda Bey izmitte mi yaptır dedi. bu kısalık için normal serklaj önerdi? Ücretini sordun mu?
aCIBADEM geçmiyor mu? Sanki burada Hidenniskonun da Acıbadem o Femicale gidiyor, Ataşehirde geçmiyor mu?
Merhaba arkadaslar benim ilk gebeliğim 24 hafta5gunlukken rahim ağzım açılmıştı karşılamaların vardı dikiş atıldı 32 haftaya kadar kasilmalarim devam etti bu süre icinde hastanede ayaklarım havada hiç kalmadan yattım oğlum 32 haftalık doğdu suan altı yasında bu sene okula başlayacak şimdi ben 12 haftalık hamileyim bayramdan önceki Dr kont. Rahim boyum 25 açıklıkta 0.25cikti ikili test sonucumu bekliyoruz yine dikiş atılacak.bu gebeliğimde daha 4haftadan beri ağrılarım var 5gundur kazılmam arttı zaten evdeydim şimdi yatıyorum Dr hepsi Bayram tatilinde Allah yardımcım olsunda Dr tatilden donene kadar daha fazla açılmam olmasa herkeze sevgiler Allah hepimize zamanında evlatlarını kucağımıza almak nasip etsin
Arda bey evet izmitte yaptırabilirdin dedi bede Femical gidiyorum. Atasehirde Acibadem geçmiyor bana kozyatagi Center diye bı hastahaneden 2250 fiyat verdi Arda beyin sekreteri. Fiyat bir sekilde oderimde de sonrasını düşünüyorum dikişden sonra kaç gün kalmam gerekecek oğlumu bırakacak yer zor. Kusura bakma Yattığım yerden telefonla yazmakta zorlaniyorum
PRenslerim sana 2 li ve 4 lü test yapılmadı di mi?Ayrıntılın oldu di mi?
Kötü olmuş geçmemesi. Önceden Acıbademde çalışıyormuş o ve ekibi. Anneanne filan yok mu ya, zaten İzmittede olsan birine bırakman lazım. Ben dikişten sonraki gün çıktım genelde öyle oluyor. Canım benim de 2 sene önce 24 artı 3 te kanamam oldu(bugün de 24 artı 3 üm( ), 24 artı 5 te suyum gelmişti 25 te doğmuştu ve serklajı söylediğimde dr me bu hafta için çok geç demişti. Kısmet gerçi ama sen maşallah yavruna kavuşmuşsun...Tecrübe bu işlerde önemli. Orada riskli gebelik dr si yok mu? Arda beyin eski hastasısın sana bu konuda yardımcı olmaz mı ki?
Ya da İzmitte dr öneremiyor mu?
Prenslerim çok şükür iyi olmuş bu bebişlerinin böbreklerinde sorun yokmuş. Maşallah hep böyle gitsin. Atıl hoca da çok iyi Hataydaki dr m bana Arda bey,Atıl hoca,Hayri Ermiş diye prof ismi vermişti. Ben Arda Beye gittim ama Atıl Bey sanki 4 lüde hastayı daha mı rahatlatıyor okuduğum yorumlardan onu anladım. Arda bey garantici amniyo olmadan bana kesin yok bir şey içini ferah tut filann demiyor görünüşü sağlam. Atıl hocanın ulrtason görüntülerine daha önem verdiğini okudum kk dan. O da gebelik takibi yapmıyor yalnızca ultrasona bakıyormuş...
Canim benim benim ilk gebeliğimde sadece kasilmalarim vardı kanamamın olmayışını hep iyi dediler.ilk ngebeligimdede buradaki doktorum beni Arda beye yönlendirmişti yoksa biz nerden bulacaktım o panikle Allah yardımcımız oldu.simdi ben Arda beyden baskasına güvenmiyorum aslında buradaki acibademde semih bey var riskli gebelik uzmanı haftada bir geliyor ona gidecektim oda tatilde Muayehane sinı yarın arayacağım belki oraya geliyor dur.
Doğru canım insan ne bilsin. 3 üz lerin birinin ayağı çıkmış onu itip dikiş atmış 25 haftaydı galiba. 5-6 hafta durmuşlar onlar da İzmit acıbademden oraya gitmiş. Bir de Acıbadem sanırım hizmet kalitesi açısından Memorialden daha iyi yorumlardan öyle okudum. Acıbademe gitmedim bilmiyorum tabi... İnşallah hayırlı karar verirsin...
Sofika evet bayağı var Arda Beye giden. İnşallah herkesin gebeliği sağlıkla devam eder. Sen de al ilacı eşine kavuşacaksın ne güzel... Benim de eşim pazartesi Hataya dönüyor malesef(
Benim de karnım sert wc den dolayı işallah. Böyle sertken memoriale gittim nst de kasılma çıkmadı. her yeri sert ama... Şu 25 i atlatsam...
Prenslerim çok şükür iyi olmuş bu bebişlerinin böbreklerinde sorun yokmuş. Maşallah hep böyle gitsin. Atıl hoca da çok iyi Hataydaki dr m bana Arda bey,Atıl hoca,Hayri Ermiş diye prof ismi vermişti. Ben Arda Beye gittim ama Atıl Bey sanki 4 lüde hastayı daha mı rahatlatıyor okuduğum yorumlardan onu anladım. Arda bey garantici amniyo olmadan bana kesin yok bir şey içini ferah tut filann demiyor görünüşü sağlam. Atıl hocanın ulrtason görüntülerine daha önem verdiğini okudum kk dan. O da gebelik takibi yapmıyor yalnızca ultrasona bakıyormuş...
Doğru canım insan ne bilsin. 3 üz lerin birinin ayağı çıkmış onu itip dikiş atmış 25 haftaydı galiba. 5-6 hafta durmuşlar onlar da İzmit acıbademden oraya gitmiş. Bir de Acıbadem sanırım hizmet kalitesi açısından Memorialden daha iyi yorumlardan öyle okudum. Acıbademe gitmedim bilmiyorum tabi... İnşallah hayırlı karar verirsin...
Oglumdada ayağı dogum kanalına girmişti itip öyle dikti Arda bey. Kürüm hizmet hepsi aynıdır önemli olan isin ehli doktor altı yıl önce burda Acibadem yoktu buradaki bir Dr beni yönlendirdi ben zaten zorlandığı konularda başka doktora yönlendiren doktoru gercek Dr diyorum mesela burdaku Dr Acıbadem'de bana demiyordu sen riskli gebesin burda Prof Semih bey var ona görün demiyor ben Arda. Bey olamasa onun elinde ne olurum acaba.
Canim iyi duşun bu haftada diğer haftalarda hayirlisiyla geçecek .
Oglumdada ayağı dogum Öncelikle Arda Bey cesur bir dr. Kendine de güveni tam bu güven başta bende tedirginlik yaratmıştı ama ilk görüşmemizde ilerleyen dakikalarda eşimin genetik sonucunda sorun olduğunu görünce arkadaşı prof. dr volkan baltacıya telefon etti yanımızda. bu hoşuma gitti kendi alanında olmayan bir konuda başka dr ye danışıyor zaman zaman da Cem beye sorduğuna şahit oldum görümcemin ileri yaşı var çocuğu olmuyor cem beyi aradı bir iki soru sordu. Sen de oradaki riskli gebelik dr sine en azından devam et...
Herkes sınırını bilmeli sana demesi lazımdı...
Atıl hocanın maşallah ultrasondan göremediği tek şey bebeğin göz rengi, öyle diyim sana:) efe zamanında ondan önce 1-2 doktora daha böbrekler için gitmiştik, kendisinin hem tekniği cok farkli hem de hastaya yaklaşımı...gebelik takibi yapmıyor ama bebekte sorun varsa onun takibini yapıyor. Biz ilk muayenehanesine gitmiştik, böbrekler sorunlu çıkınca bizi çapaya çağırdı her ay kontrol için. Efenin sorunu benden genetik olarak geçiyor (banada babamdan gecmis) bende aynı sorundan capa'da ameliyat olmuştum 2007de dolayısıyla urolojiyle beraber her ay farkli ogrencilerin karşısında vaka olarak derslerde yapılıyordu kontrolumuz...anne 26 yasında ameliyat olmuş, bebeğe anne karnında 26. Haftada teşhisi kondu, tip niyetlere gidiyor yani diye dersi bitiriyodu hep:) benzer sekilde beyin ve kalbinde sorun olan bebekleri de takip ettigini duymuştum...