Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Arda bey gidiyorum fakat ben izmitte oturuyorum özel sigortamda Acibadem fakat Arda beyin bulunduğu. Kurumlarda geçmiyor.arda bey izmitlere yaptırabileceği
Söyledi buradaki doktorun sadece acil durumlarda baksın diye gidiyordum ama dikiş konusunda ona güvenmiyorum. Buradaki riskli gebelik uzmanına görüneceğim ama oda tatilde tüm doktorlarım tatilde.

Yani şu an sen Arda beye de gidiyorsun izmitteki dr ne de. Serklajını Arda Bey izmitte mi yaptır dedi. bu kısalık için normal serklaj önerdi? Ücretini sordun mu?

aCIBADEM geçmiyor mu? Sanki burada Hidenniskonun da Acıbadem o Femicale gidiyor, Ataşehirde geçmiyor mu?

canım fakulteye tam 1 hafta sonra 28 inde randevum,o zaman icin sorularımı yazmam lazım cunku yuksek ihtimal son kontrolum olur,dedigin gibi ona gore de hazırlıgı tamamlarım.

canım Allah bu sefer daha da buyuk bir haftada saglıcakla kucagına almayı kısmet etsin inşallah,anladıgım kadarıyla ilk serklajını arda bey yapmış,şanslıymışsın işinin ehli biri denk gelmiş,bu sefer kim yapacak serklaj ve takibini

benim de hemoroidim canlandı bana ilk dogumdan hatıra kaldı,şimdiki dogumda kimbilir ne hale gelecek

ben en iyisi cebi olan bir gecelik bakayım telefonumu da cebine sokarım iyi olur,cok sagol canım valla cok iyi oldu acıklamaların

Canım ben atasehirde oturuyorum, Arda beyin bağlı oldugu hastanenin hemen yanında Acıbadem Atasehir var, o yüzden Acıbadem sigorta orada geçmiyor...Acıbadem'in böyle bir politikası var, kendi hastanesinin oldugu yere yakin başka hastanelerde sigortası geçerli degil...

Arda bey evet izmitte yaptırabilirdin dedi bede Femical gidiyorum. Atasehirde Acibadem geçmiyor bana kozyatagi Center diye bı hastahaneden 2250 fiyat verdi Arda beyin sekreteri. Fiyat bir sekilde oderimde de sonrasını düşünüyorum dikişden sonra kaç gün kalmam gerekecek oğlumu bırakacak yer zor. Kusura bakma Yattığım yerden telefonla yazmakta zorlaniyorum

Cok gecmis olsun, sıkıntın bununla son bulur inşallah, bu bebeğini de zamaninda saglikla alırsın kucağına...

Kötü olmuş geçmemesi. Önceden Acıbademde çalışıyormuş o ve ekibi. Anneanne filan yok mu ya, zaten İzmittede olsan birine bırakman lazım. Ben dikişten sonraki gün çıktım genelde öyle oluyor. Canım benim de 2 sene önce 24 artı 3 te kanamam oldu(bugün de 24 artı 3 üm( ), 24 artı 5 te suyum gelmişti 25 te doğmuştu ve serklajı söylediğimde dr me bu hafta için çok geç demişti. Kısmet gerçi ama sen maşallah yavruna kavuşmuşsun...Tecrübe bu işlerde önemli. Orada riskli gebelik dr si yok mu? Arda beyin eski hastasısın sana bu konuda yardımcı olmaz mı ki?
Ya da İzmitte dr öneremiyor mu?

ay topicte arda beyin hastalrı artıyor :) milli doktorumuz olacak yakında

eşim aradı istanbula gelmişler ama trafik var diyo gec kalacaklar sanırım geceyi bulacak gelmeleri neyse sag saglim gelsinler de,cok şukur bayramda bir surpriz olmadı o yokken

ben şu ilacı alıp geleyim,uslu durun ben yokken :)

chnb canım bugun sıkıntı yapma kendine,gecmiş gecmişte kaldı,bu bambaşka bir gebelik ve bambaşka durumlar soz konusu,hersey guzel olacak canım

PRenslerim sana 2 li ve 4 lü test yapılmadı di mi?Ayrıntılın oldu di mi?

4lu yapıldı canım, ikiz olunca 2li ve 3lu testin hiç bir anlamı yokmuş, 4luyu de yine de görelim diyerek yaptırmıştı doktorum...ikizlerde sağlıklı sonuc olarak sadece ense kalınlığı dikkate alınıyor, oda her ikisi icinde cok şükür normal çıkmıştı...4lu testin ilginç tarafı benden alınan tek kan ornegi ile iki bebek için farkli sonucların çıkması, ama ikisi icinde oda normal degerlerdeydi. Ayrıntılı ultrasonda yapıldı, Efe'nin böbreklerini atıl Yüksel takip etmişti capa'da yine ona gittim ikizlerde de, durumumuzu yakından biliyo diye, şükür böbrekleri normal bisey çıkmadı ama dr'uma not yazdı doguma kadar her ultrasonda böbrek ve mesanenin yakın takibini istedi, şükür şimdilik bisey yok...heralde bunlarda olmiycak öle bisey çünkü efeye 26. haftada ameliyat kararı kesinleşmişti

Canim benim benim ilk gebeliğimde sadece kasilmalarim vardı kanamamın olmayışını hep iyi dediler.ilk ngebeligimdede buradaki doktorum beni Arda beye yönlendirmişti yoksa biz nerden bulacaktım o panikle Allah yardımcımız oldu.simdi ben Arda beyden baskasına güvenmiyorum aslında buradaki acibademde semih bey var riskli gebelik uzmanı haftada bir geliyor ona gidecektim oda tatilde Muayehane sinı yarın arayacağım belki oraya geliyor dur.

Sofika evet bayağı var Arda Beye giden. İnşallah herkesin gebeliği sağlıkla devam eder. Sen de al ilacı eşine kavuşacaksın ne güzel... Benim de eşim pazartesi Hataya dönüyor malesef(

Benim de karnım sert wc den dolayı işallah. Böyle sertken memoriale gittim nst de kasılma çıkmadı. her yeri sert ama... Şu 25 i atlatsam...

Canim iyi duşun bu haftada diğer haftalarda hayirlisiyla geçecek .

Canim iyi duşun bu haftada diğer haftalarda hayirlisiyla geçecek .

Amin canım inşallah hepimizin geçsin. Demişsin ya benim kasılmam vardı kanamam yoktu. Benim 8 yaşında oğlum var onda da 29 artı 4 te ishal oldum o da kasılma yaptı Haydarpaşada anlamadılar serum taktılar gönderdiler ama kasılmam geçmedi validebağda sancı çıktı nst de ertesi gün. zeynep kamile gittiğimde 4 cm açılma vardı su ve kanama yoktu. 35 dek yattım 38 de doğum yaptım. Demekki kasılma durduruluyor yeter kii kanama ve su gelmesin...

Benim de küçük görümceler geldi çoluk çocuk. Ben yatıyorum görümceler yemek yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…