-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.321
Bade,canım aklıma şuan şu kitap çok iyi gelir diyebileceğim bir kitap gelmiyor ama ben kişisel gelişim olmasa da bir çok kitap okumuştum kafamı dağıtıyordu..Eğer spor yapmıyorsan mutlaka tavsiye ederim..Ben plates yoga gibi sporlar yaptım arada çıkıp kendi kendime yürüdüm ..Spor benim psikolojime çok iyi geldi bazen zorla gidiyordum ama döndüğüm zaman ruh halim cok ciddi değişiyordu..İnşallah en kısa sürede sana iyi gelen şeyi bulur ve hızlıca toparlarsın cnm..
eşim korunmasına korunur da benim artık o konuda ona guvenim yok,takacak prezarvatifi başka turlu yok :)) pko nedeniyle uzun sure dogum kontrol hapı kullandım,aslında genel anlamda cok da memnundum,yani adetler kısa suruyor,guya kistleri yok ediyor,ilişki durumunda kafan rahat falan ama bu yaştan sonra da uzun sureli hormon istemiyorum,zaten emzime sırasında kullanılıyor mu bilmiyorum
!
Sinemcigim insallah kuzularini tez zamanda koynuna alirsin tez zamada cikarlar insallah hastaneden
Hamile arkadaslar insallah sizde saglikla kucaklarsiniz minislerinizi
Benim esim hala ikinci istemiyor istemeyecekte sanirim
Gecen hafta yatili misafirim vardi esimin yengesi de vardi esimle ikinci konusunu konusmus esim de karim cok ustume geliyor cocuk icin ama karimin gebeligi riskli geciyor karimi cok seviyorum nasil riske atayim karimi demis (gecen sene 23 agustosta ikinci oglumu rahim agzi yetmezliginden kaybettik tekrar gebe kalirsam uc aylikken dikis atilacak yatacam ayrica ilk oglum da 34+5 te dogdu rahim 9 cm acik doguma gittim) beni dusundugu icin coook sevindim ama oglumu yalniz birakmakta hic istemiyorum bir kardesi olsun cok istiyorum 35 yasindayim ama sanirim bebek sevdasindan vazgececem eger esim fikir degistirirse 37-38 yasimda dogururum bende yada ustune gitmeye devam mi etsem
chnb canim bu hamilelikte daha rahatim cok sukur digerinde wcye kalkicak halim olmutordu ama yururken falan rahatim kendimi bazen kasiyorum o rahatsiz ediyor ama devamli yatiyoruz ya sorun olmaz diye dusunuyorum inss..sen 28i atlatinca kendi evine gecicekmisin uzak galiba istanbula ben 30 olunca memlekete gecmeyi dusunuyorum acaba izin verirlermi en son olcum 38mm cikti hatirlarsan ordada riskli gebelik yok ama rahat edicegimi dusunuyorum..
birde sen sut iciyormusun ben hic icmiyorum yogurt ve peynir yiyorum sadece kendimi sucluyorum simdi bisey olmaz inss
Bende bundan korkuyorum iste, iyi gidiyor diyoruz demesine de pat diye kisalirsa ne yaparım ben
Allah im sen koru yarabbim
Bugün gittim kızıma ciciler aldım dayanamadım
Allah giydirmeyi nasip eder inşallah
Cnm berenimin ciğERLERİ TAM GELİŞMEDİĞİNDEN KENDİ NEFES ALMAKTA ZORLANIYORMUŞ O YÜZDEN MAKİNEYE BAĞLIYORLAR BU SABAH EN AZ SEVİYE YE İNDİRMİŞLER AMA YİNE ÇIKARMAMIŞLAR BU ARADA TEYZESİ NAZLI KIZMIZ 1.64GR OLMUŞ:)ARDAMIZ İYİ MAŞALLAH ODA 982GR 10ML ÇIKARMIŞLAR ANNE SÜTÜNÜ
BU ARADA SİZİN FISTIĞINIZ ŞİMDİDEN KİLO KONTROLÜ YAPIYOR GALİBA İLERDE TOMBİŞ OLMAMAK İÇİN:)SAĞLIKLI OLSUNDA KİLOSU ÖNEMLİ DEĞİL... ŞAFAK SAYIYORSUNUZ ARTIK ÇOK AZ KALDI RABBİM Bİ NEFESTE KURTARSIN İNŞ.....
canım ben önlem amaçlı istiyorumd esene bebem ya beni muayene edince hemen dedi dikiş :18::18::18:sende korkularını anlat parayla degilmi kardeşim bu iş bakalın ne dicek bak seni korkutmak gibi olmasın ama oglumda 18 haftalıktı herşey yolundayken birden kaybettim doktorum bile şaştı
canım işşallah o günler gelir degilmi
canım maşşallah iyi gidiyolar rabbim acılarını göstermesin işşallah bebemsana eşine bagışlasın chnb nerde gömrünmedi bugün :44::44::44:benbir arıyım bakıyım ne yapıyo
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Ben yaşadıklarımdan sonra olumsuz düşünmeye başladım.içim karardı desem yeridir..Hiç birşey beni mutlu etmiyor..Önceden çay içmekten bile mutlu olan ben artık çok karamsarım..Aklım sürekli bebeğimde..Birdaha hamile kalırsam gene aynı şeyler olacak korkusu...Sürekli olumsuzluklar..Buradada konusu geçiyor.Olumlu düşünelim olumlu olsun diye.Özellikle sofika arkadaşımız sürekli bizi bu konuda telkin etmeye çalşıyor.Bugün D&R a gittik.Kişisel gelişim kitaplarını inceledim.Bir çoğunun üzerinde bu kitabı okuduktan sonra hayatınız değişecek..olumlu düşünerek her şeyi kazanacaksınız,mutlu ve başarılı olacaksınız yazıyordu.Ama cesaret edip alamadım.Psikoloji kitapları sıkıcı olabiliyor..Varmı aranızda bu tür kitap okuyanlar?Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir an önce iyileşmem lazımBelki düşünce tarzımı değiştirebilirim..
Arkadaslar bugun annemın eve temızlıge geldım.ordanda yemege kardesıme
SU an yazdıklarımı notebook tan yazıyorum.
Ne kadar rahat bırseymıs
Aylardır el kadar tlf dan yazmaya calışıyorum. Gercı yarın yıne devam ya.
Neyse.
Yarın bır sebeple kısmetse yakın bır arkadasımla gorusucem.
Benım ıcın guzel bırgun olucak. ınsallah onun ıcınde oyle olucak.
:44::44::44::44:canım güvenmekten başka çaren yok bbem allaha emanet olun sıpamla işşallahDedim tatlım dedim
Atın sizde Kurtulun bende dedim ama yok atmam dedi adam
Sizlerin bu yazdıklarını görünce daha bir korkuyorum zaten
Senin 18 haftalık kaybında ölçüm yapılmış miydi?
Of ya bu ikilemle yasamak zor, ama Arda bey göz göre göre beni ve bebeği tehlikeye atmaz herhalde değil mı?
canım işşallah hep beraber halile kalırızda şafak sayarız:18::18::18:saglıklı bir şekildeArkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Ben yaşadıklarımdan sonra olumsuz düşünmeye başladım.içim karardı desem yeridir..Hiç birşey beni mutlu etmiyor..Önceden çay içmekten bile mutlu olan ben artık çok karamsarım..Aklım sürekli bebeğimde..Birdaha hamile kalırsam gene aynı şeyler olacak korkusu...Sürekli olumsuzluklar..Buradada konusu geçiyor.Olumlu düşünelim olumlu olsun diye.Özellikle sofika arkadaşımız sürekli bizi bu konuda telkin etmeye çalşıyor.Bugün D&R a gittik.Kişisel gelişim kitaplarını inceledim.Bir çoğunun üzerinde bu kitabı okuduktan sonra hayatınız değişecek..olumlu düşünerek her şeyi kazanacaksınız,mutlu ve başarılı olacaksınız yazıyordu.Ama cesaret edip alamadım.Psikoloji kitapları sıkıcı olabiliyor..Varmı aranızda bu tür kitap okuyanlar?Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir an önce iyileşmem lazımBelki düşünce tarzım
canım yasadıkların kolay degıl daha dogrusu hıcbırımızın yasadıgı kolay degıl.
zaman unutturur derler hep ama yalan.kabullenmeyı oğretıyor sadece ve acını kullendırıyor. ama ınankı kesınlıkle unutulmuyor.
bende ılk gunler hıc ıyıleşmıyecegım sanmıs kendımı aylarca eve kapatmıstım.
ama ınan daha kotu oldum zaman hızla gecıyor ve ben her gecen gun bıraz daha kotuye gıdıyordum.
ama bırgun tekrar baslamak tekrar denemek zorunda oldugumu anladım.
cunku pes edersem hıcbır zaman anne olamıyacaktım.
her zaman sunu soyluyorum eger bırgun bır bebegım olursa onlar asla kaybettıgım OMER ve AYSENUR umun yerını alamıycak.onlar her zaman ayrı ve ozel kalıcak benım ıcın.
Ama denemek ve basarmak zorundayım.
sende ayaga tekrar kalkacak ve en kısa zamanda ınsallah keendınde tekrar aynı gucu bulacaksın.
rabbımın yardımıyla ılk once ve sonrada umutlarımızla basarıcaz.
sende pasamda bende ve tekrar hamıle kalmayı bekleyen herkeste.
canım işşallah güzel haberlerle gelirsin az kaldı yavrularına kavuşmanakızlar merhaba nasılsınız. Bizim nazlı kızın maşallahi var 1.116 olmuş ama yine makinede oğlumuzda 1.16 aradaki farkı açmış berenım...bu arada yarın dısarda ıslerım gıremem herhalde nete merak etmeyın dıe soylüyorum gercı onemlı bı gelısme olursa tlf dan yazarım...bayramın1. Gunu gıdıcem kısmetse meleklerıme ozaman yazarım sıze sımdıden herkese ıyı bayramlar...:)
ah canım ya anamızın zamanında gülen yüzmü vardıKızlar, 3 gündür okudum ama yazamadım..
Sofika canım,kızınla ilgili son gelişmeleri okudum sen zaten olumlu düşünen birisin bende kızının sağlıkla doğacağına tüm kalbimle inanıyorum cnm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek
Hidenisko,maşallah gayet güzel ilerliyorsun rahim boyu vs gayet güzel...Arda Bey,gerçekten iyi bir doktor ben gerçekten güveniyorum kendisine ama kafanda en ufak bir şüphe varsa bir doktordan daha fikir alabilirsin ..Gerçi fikir aldığın doktor farklı konuşursa bu seferde kafan çok karışır :26:..Cemil Bey de riskli gebelik konusunda gerçekten çok iyi bir doktor çok tereddütde kalırsan o zaman belki fikrini alırsın..
Gelelim bana ovülasyon testinde gülen yüzü hiç beklemediğim bir zamanda görmüştüm 11 gün adet düzenime göre çok erken bir tarihti neyse ben daha sonra testi yapmaya devam ettim 12 gün boş vuvarlak 13 gün boş yuvarlak 14 gün boş yuvarlak şeklinde devam etti bende tamam 11 gün yurtladım bitti diyerek eşimin yanından 3 günlüğüne yazlığa annemin yanına geçtim ..Geçtiğim gün testi meraktan ve kontrol amaçlı tekrar yaptım ki ne göreyimgülen surat eşimde yok chnb le telde konuştuk o hemen geri dön dedi ama ben yapamadım tabi içim içimi yedi bir taraftan 15.gün tekrar gülen suratı neyse daha önce yazıştığımız gibi belki tekrar yumurtlamışımdır diye düşündüm 16 gün yine yaptım yine gülen surat :26: ve son olarak bugün akşam üzeri tekrar yaptım yine gülen surat...Ya gerçekten aranızda bu clearblue kullanan ve fikri olan varsa yazsın bana ben bu testi diğer testlerden daha iyi diye aldım cizgilerde karışıklık olmasın anlayamam gülen surat çıkınca 12 48 saat arası yumurtlama olur yazıyor hadi 11 gün yumurtlama oldu sonra 3 gün geçti yine yumurtladım peki ondan sonraki günler ne oluyor ..Kullanan yada fikri olanınız var mı ?????? ben gülen yüz bilmem saldım çayıra mevlam kayıra bebem şansa bakalım korunmayı bırakınca ne olucem ekimde adet oluyum sonra başlıcaz yaramazlık yapmaya şansımıza o ay tutarsa dogumun ilk ölen oglum gibi temmusa geliyo birde kızım olucekmiş benim öle dedi kaç kişi allahım saglıklı versinde kız erkek farketmez hem erkek oglan olsun ben anlarım nedenmi ben 3 gebelik geçirirken tecrübeliyim yane rabbim işşallah bir daha yavrularımın acılarını göstermez amin
bu arada sana bol gülen yüzler diliyorum bebemrast gelsin
canım gerçektende çok gzüel bir rüyayadı allahım ayra yorsun işşallah kızlar hayırlı ramazanlar ramazan bugün gidiyor allah dualarımızı oruçlarımızı kabul etsin canlar şimdiden bayramınız mubarek olsunCanım hamileyken kullanılan haplar varmış haplar 2 grupmuş progesteron ve östrojen içerikli bazısı 2 sini bazısı tek birini içeriyormuş ama hapta da malesef döllenme engellenmiyor rahim duvarını kalınlaştırmıyor ince tutup bebeğin rahme tutunmasını engelliyor. kimyasal gebelikten ne farkı kaldı şimdi? Ra ndevun da hallolmuş neyse... Bu arada ölçümler aynı makinada aynı dr tarafından nasıl farklı çıkar ki?
Bursa maşallah istanbuldan pahalı yalçın kimya 600 tl...Niye öyle pahalı bir il. Gerçi memorialin normal ücretinin 4 te 1...
Canım bu bahsettiğin mikrobu erken doğum nedeni olabilir diye kk dr si bora bey yazmıştı kopyalarım birazdan...
Fakültede doğum yapanlar memnun mu? öğren... Zaten kaç kere doğum yapıyoruz eğer kötü anı oluşturacak bir ortam olacaksa beceriksiz asistanların eline kalacaksan bence özelde yap. doğum kontrolünü biliyorsundur gerçi kendi kendini yönlendirmen gerekebilir mi?
Sofika kilon da çok iyi ben abarttım canım dün 71 i gördüm tartıda toktum gerçi hadi 70 olsun... Yandım...
Ozey biliyorsun benim eşimde öyleydi şimdi diyor ki 2 sene sonra bir kız yaparız.ben de sen doğuracaksan neden olmasın diyorumççç
BU durumun seni daha da üzdüğünü anlat yaş geçtikçe bu sefer de gıcık testler sinir ediyor erteleme bence...
Canım ben de iyi hissediyorum bugünlerde. 24. hafta da yaşam sınırı bugün 24 oldum biraz rahatladım 25 i geçsem psikolojim düzelecek. Ben de hiç süt içemedim hamilelik boyunca ceviz badem kuru üzüm filan tükettim yoğurt ve peynir çok tükettim et yiyemedim yeni yemeye başladım ama azıcık. ben anlayamadım serumlardan mı yattım diye mi çerezlerden mi yoksa şeker mi var da bebeğim tombik görünüyor?
Güle güle kullan cicilerini canım benim... Arda bey ileri haftalarda da serklaj yapan bir dr. İnşallah gerek kalmayacak. Ama sen de kolla azıcık kendini...tedbiri elden bırakma...
Maşallah onlara canım sütlerini de poşetle sakla canım...
Canım sağ olasın rüyan da hayırlara gitsin...
Canım ben okumadım. Ben dua ettim çok bir de haftada bir mahallede sohbet gurubuna gittim manevi olarak epey rahatladım gelen kişiler de tevekkül boyutunda bana çok şey kazandırmıştı...
canım sen eve net al en iyisi rahat edersin... bu kadar eziyet çekme...
Sebze yiyemedim tatlıya düştüm ben de..chnb canim sofikada demisti sutle alakasi yok diye oyledir biyuk ihtimal peynirdede var zaten kalsiyum bende et yiyemiyorum tavuktan tiksindim kuru fasulyeden bile tiksiniyorum yiyemiyorum hic aklim hep tatlida cok zararli ama canim istiyor meyvada yemiyorum pek bakalim kilosu nekadar bebegin senin bebek cok hareketlimi bemim kizim cok nazli olucak galiba fazla harekt etmiyor gunduz degilde aksamlari biraz donuyor okadar sorun yoktur inss kilodan olabilirmi...
Sebze yiyemedim tatlıya düştüm ben de..
Canım benim kilosundan dolayı ve erkek diye sanırım daha belirgin hareketi...Erkekler sanırım daha hareketli oluyor... ben hamilelikte hiç kuru fasülye yemedim:))
Paşam ekimi bekliyoruz:))
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Ben yaşadıklarımdan sonra olumsuz düşünmeye başladım.içim karardı desem yeridir..Hiç birşey beni mutlu etmiyor..Önceden çay içmekten bile mutlu olan ben artık çok karamsarım..Aklım sürekli bebeğimde..Birdaha hamile kalırsam gene aynı şeyler olacak korkusu...Sürekli olumsuzluklar..Buradada konusu geçiyor.Olumlu düşünelim olumlu olsun diye.Özellikle sofika arkadaşımız sürekli bizi bu konuda telkin etmeye çalşıyor.Bugün D&R a gittik.Kişisel gelişim kitaplarını inceledim.Bir çoğunun üzerinde bu kitabı okuduktan sonra hayatınız değişecek..olumlu düşünerek her şeyi kazanacaksınız,mutlu ve başarılı olacaksınız yazıyordu.Ama cesaret edip alamadım.Psikoloji kitapları sıkıcı olabiliyor..Varmı aranızda bu tür kitap okuyanlar?Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir an önce iyileşmem lazımBelki düşünce tarzımı değiştirebilirim..
Merhaba Bade;
Ben arada yazarım ama burayı hergün takip eden biriyim senide takipten bildiğim için cvp yazmak istedim.Ben işim gereği de çok kişisel gelişim kitabı okuyup eğitimini alan biriyim ama tüp bebek tedavi sürecimde bana pozitif düşünce katması adına nuray sayarının içindeki gücün sırrını keşfet kitabının çok faydasını gördüm .Okudum çünki tüp bebekte şansın %60 psikoloji den geçiyormuş.Sonuç pozitif ama tabi kitap sadece beni rahatlattı yoksa bu dünyada herşeye ol diyen yüce rabbim.Gelişim kitabı değil onlar genelde güncel hayattan uzak kopuk yazılar olabiliyor.Bu kitap sofikanın topikte yazdığı önerileri içeriyor evrene pozitif mesajlar yollamak tabi allahın takdiri ile pozitif sonuçlar yaşamak.Daha güncel içinde çocuk sahibi olmaktan baska bır çok olumlama yönlendirmeleri var sıkılmazsın bence tavsiye ederim.ama en iyi olumlama dua.Kişinin duyduğu manevi güven ve rahatlama bilimsel olarakta insan enerjisini negatif enerjiden pozitife çevirdiği ve pozitif olayları kendine çektiği kanıtlanmış.Bilim ve din de üstüne tanınmayan tek uygulama dua.Allahımıza binlerce şükür .allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ve duaların kabul olması dileği ile.
canım eşimle geçen konuştuk uzun uzun bana eylülde adet ol bakarız dedi bende ekim yapalım şunu dedim hem biraz toparlanrız dedim ekimde adet ol startı veririz dedicanım ben niyet ettim bebege vesile olmadan karı koca 3 gün oruç tutucez ve kurban kesicem en ucuzu 450 başlıyo kurbanı kesmeden bebege vesile olamam olurda dedim yanlış dua etmişimdir vs kan akıtalım dedik canım eşiminde işleri iyi gidiyor 18 daire var birde 4 katlı biryer eger olursa dedi eşim 10 milyardan fazla para alıcam dedi buda demek borçlarımın hepsini kapatmak bebegimede para atabilirim her namazımda dua ediyorum ne olur allahım olsunda sana 2 rekat şükür namazı kılıcam dedim ne olur dua edinde eşim şu ihaleyi kazansın bizim için çok önemli Kimseye muhtaç olmam borcuda sıfırlarsak bebegime para biriktirebilirz hem stresiz bir gebelik geçirirm ne güzelde olur allahım ne olur bu arife günü sesimi duy paş kulunun olsun eşim alsın o işi ne olur senden çok birşey istemiyorum borcum bitsin saglıklı gebe kalıyım allahım ne olur ihadede çok kişi var en az fiyatı veren kazanıyo malesef işçilik için bende eşime düşürebildigin kadar düşür dedim bakalım bayramdan sonra görüşmeye gidicek :18::18::18:bende o gidene kadar hatim indiriyorum vallahi sizler neler yaptını zbebeler bakalım chnbcim eşimi kandırabilirsem bebem bayramda san gemeyi düşünüyorum karşıya geçicem sanada gelirim ne dersin müsayit olurmusun bebem muhtemelen 3 günüde olur 2 günüde ama 3 galiba:26::26:yok 2 aman ne bilim bakıcez işte haber veirirm sana anca bayranda adamın izni var hep full çalışıyo biliyosun kışın benimkinin işi olmuyo Rabbim bol kazançlar versinde eşlerize
kimselere muhtaç olmadan alalım bebeklerimizi kucaklarımıza muhtaç olsakta kafamıza vurmayanlara denk gelelim işşallah amin
amin işşallah canım bende çok dua ediyorumpaşam inşallah işleriniz yolunda gider arkadaşım.hep dua ediyorum ve inanıyorumki buradaki bütün afrkadaşlarda dua ediyor.allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah.
Feryalciğim sağ olasın darısı senin ve her isteyenin başına. Haklısın önce zaruri ihtiyaç önemli..
Paşam eşimler 9 kardeş 6 sı evli 6 da eşler ve toplam 10 çocuk 3 bekar kız ve kayınvalidem koşuyolunda bayrama oraya geliyorlar sen özellikle geçmeyeceksen başka gün olsa daha uygun olur sanırım...
amin işşallah canım bende çok dua ediyorum
canımbayramın 3 günü geçicektimama sen bilirisin gelmem bende başka zaman gelirmiyim bilemiyorum yol iz bilmem ben eşim götürücek anca okadar zaten tek gelmemede izin vermez
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
ben bugün ilk defa 1,5yıl sonra kaybettiğim bebeğimin mezarına gittim ve çok kötü oldum kıvanç bu acıyı unutturdu diye düşünüyordum ama o acı içimde duruyormuş ve hiç çıkmayacak sanırım..
Allahıma oğlumu bana verdiği için binlerce kez şükrediyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun..
Kızlar, 3 gündür okudum ama yazamadım..
Sofika canım,kızınla ilgili son gelişmeleri okudum sen zaten olumlu düşünen birisin bende kızının sağlıkla doğacağına tüm kalbimle inanıyorum cnm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gidecek
Hidenisko,maşallah gayet güzel ilerliyorsun rahim boyu vs gayet güzel...Arda Bey,gerçekten iyi bir doktor ben gerçekten güveniyorum kendisine ama kafanda en ufak bir şüphe varsa bir doktordan daha fikir alabilirsin ..Gerçi fikir aldığın doktor farklı konuşursa bu seferde kafan çok karışır :26:..Cemil Bey de riskli gebelik konusunda gerçekten çok iyi bir doktor çok tereddütde kalırsan o zaman belki fikrini alırsın..
Gelelim bana ovülasyon testinde gülen yüzü hiç beklemediğim bir zamanda görmüştüm 11 gün adet düzenime göre çok erken bir tarihti neyse ben daha sonra testi yapmaya devam ettim 12 gün boş vuvarlak 13 gün boş yuvarlak 14 gün boş yuvarlak şeklinde devam etti bende tamam 11 gün yurtladım bitti diyerek eşimin yanından 3 günlüğüne yazlığa annemin yanına geçtim ..Geçtiğim gün testi meraktan ve kontrol amaçlı tekrar yaptım ki ne göreyimgülen surat eşimde yok chnb le telde konuştuk o hemen geri dön dedi ama ben yapamadım tabi içim içimi yedi bir taraftan 15.gün tekrar gülen suratı neyse daha önce yazıştığımız gibi belki tekrar yumurtlamışımdır diye düşündüm 16 gün yine yaptım yine gülen surat :26: ve son olarak bugün akşam üzeri tekrar yaptım yine gülen surat...Ya gerçekten aranızda bu clearblue kullanan ve fikri olan varsa yazsın bana ben bu testi diğer testlerden daha iyi diye aldım cizgilerde karışıklık olmasın anlayamam gülen surat çıkınca 12 48 saat arası yumurtlama olur yazıyor hadi 11 gün yumurtlama oldu sonra 3 gün geçti yine yumurtladım peki ondan sonraki günler ne oluyor ..Kullanan yada fikri olanınız var mı ??????
canım açlık 70-110 arası (açlık referans değerleri kimisinde sınır 120 olabiliyor)tokluksa 70-140 arası olmalıdırGünaydın kızlarrrr... Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...
sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...
Şimdi geçmişe bakayım...
seni bizden başka kim anlar ki tubacım ve evet amin kimse yaşamasın bu acıyı...merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
ben bugün ilk defa 1,5yıl sonra kaybettiğim bebeğimin mezarına gittim ve çok kötü oldum kıvanç bu acıyı unutturdu diye düşünüyordum ama o acı içimde duruyormuş ve hiç çıkmayacak sanırım..
Allahıma oğlumu bana verdiği için binlerce kez şükrediyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..
şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun..