- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.221
canım senin adına çok sevindim inan bugün eşimle seni konuştukuzun uuzn bende dedim eylüldemi olsa dedim ama korkuyorum maddi durum canımı sıkıyo canım ya yoksa ben istemezmiyim eylülde vesile oluyum bakıcez ne zamana nasip olucak okadar özledimki yavrularımın tekmelerini bir bilsem bugün eşimle yabancı bir filim seyrettik adamın ilk karısından bebegi olmamış boşanmış sonra 2 kişiyle evelnedi oglu oldu hemşire bebegi babaya verdi adam sarıldı kokladı ben senin babanım dedi sonra bende filim koptu eşimde ne oldu dedi dedim ben seni bir baba yapamadım dedim oda üüzlme bu sefer olucak işşallah ben inanıyorum dedi ben aglarken beni teselli etti o halimi bir düşün artık
ogullarım nasıl canım işşallah iyidirler tekmeler sermi yumuşakmı
Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz...Epey sohbet de ettik Arda bey'in eşi de Kastamonuluymuş bu arada:)) Hemşerimmiş:))
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...
48 yaşında geçen kasımda tüp denemiş bir görümcem vardı yazmıştım. Belki tüpleri açılır mı diye düşünmüştüm...Görümceme de malesef mucize bir ümit vermedi yumurta donasyonu olabileceğini söyledi. Cem Beye de sordu o da aynı fikirde...
..
Canım inşallah o günler yakındır sağlıkla gelsin Allah yazdıysa dr ler de bahane canım Allah yazmış olsun alnımıza...
bu arada memlekete gidicektim kaldı ya arabalar doluymuşartık eger gidersem bayramdan sonra gidicem kız chnbcim bu kan sulandırıcıyı 2 tne yanlışlıkla aldımya nasıl regli oluyorum bir bilsen artık ya giderim ya gitmem
Merhaba chnb cim
Ahmet Arda anneciğinin yüreğini hoplatip sonra iyi haber vermeyi seviyor, tombik pasa olmuş demekki
Cok sevindim güzel haberlerinize
işşallah o günlerde gelicek ama ne biliyim korkuyorum 3 kayıp yaşayınca önceleri diyorudmki dikiş yok ondan gittiler bu sefer kızımda rahimim diktirdik dedim durucak vallahi ölüegi aklım agelmedi hayaller kurdum korsagımda kaldıya başaramazsam ya başaramazsam ben ne yaparım eşim okadar istiyorki baba olmayı ya gene hayall kırıklıgına ugratırsam diyede kafayı yemek üzereyim diyorum paşa bu sefer herşeyi oluruna bırak strese girme oldu bebek gene giderse ne yapıcaksın soruyorum sana dedim olduda teylike geçirisen ardaya gidememki anca sigortaya gidebilirim ne yapıcam ben ya düşüne düşüne vallahi kafayı yiyorum sonra panik atagım azıyo sonra hayde çarpıntı hayde halaya benim arda beyden başka daha bir doktor bulmam lazım ama kim inan biliyosun iş gebe kalmaya gelince yaradan istedikten sonra veriyoda ya devamımı nasıl getiricez ona aklım almıyo düşün düşün dur paşa sen yavrum daha çok düşünürsün
canım çok gezme bence 28 den sonra belki arada nefes alırız. Gerçi ben de yarın akşam kaynımlara iftara gideceğiöm arabayla giderim hemen yatarım koltuklara...
jorjet iğneyi yazdırdın mı?
doktor kontrolun guzel gecmis, o kabus gunler geride kaldi sukur.. Allah bizede nasip etsin ins.ariyacaktim seni nasildi randevun diye ama hamileligin belirtileri basladi bende uyuyp kalmisim ..regreteyle tlf da yazisiyoduk sonra uyumusum :)) mide bulantim yok ama uyku duzenim bozuldu..
yok canim esim medipolu aradi, biz rapora baglayamayiz demisler ,devlete gitmem gerekicek onlarda eminim bu haftada ustten gebelik gormicekler ben alttan istemicem..bakalim noolucak simdilik tanidik eczaneden iki tane yazdirmak suretiyle aldik.cumada rapor isini halledelim istiyorum
kızlar ben geldım durumlar ıyı cok sukur oglum 998 gr olmus kızımız 968gr doktorumuz suanlık kotu bıdurum yok dedı beren makınede degıldı ıns. Baglanmaz bıdaha
Canım uyu bol bol...Büyüdükçe uyunmuyor...
Canım ben Hatayda özelde bağlattım rapora ne demek rapora bağlayamayız? Devlete de 182 den randevu al. kolay oluyor... İstersen zeynep kamile git bağlarlar bence... Bende çok var istersen 30 tane veririm sana sen sıkıştırma kendini yazdırınca verirsin bana... Ben Maltepedeyim şu an yakınım sana gel bu akşam çayımızı içersin... Ya da yarın gel gündüz otururz iğneyi veririm. Ciddiyim canım şaka değil... Cleksan 0.6 benimki...
kızlar ben geldım durumlar ıyı cok sukur oglum 998 gr olmus kızımız 968gr doktorumuz suanlık kotu bıdurum yok dedı beren makınede degıldı ıns. Baglanmaz bıdaha
CHNB
Kontrolunun iyi gecmesine sevindim.hergecen gun dahada iyi olucak insallah.
Gorumcene icim burkuldu keske bir caresi olsaydi.
Bebegin kilosu seni tedirgin etmis ancak benim eltimin kizi 4.5 ay once 4.200 gr dogum hapti.bizim kucuk tosun pasayi dunyaya getirdi.
insallah seninde hersey yolunda gidecek ve bi kucuk tosun pasada sen getireceksin dunyaya
Sonrada biz elimizden geleni yapalim.
canimm cok tesekkur ederim ,dusunmen bile beni cok mutlu etti..mesajini yeni gordum maalesefbiz cuma gunu halletmeye calisalim olmassa senden isterim.. benimde clexane 0.6 hayirlisyla bi cuma olsun keseyi gorelim Allah in izniyle
chnb canim burdayim,evin işiyle ugrasıhasret giderdik,sabah sadece onunla ilgilendim
sonra da carşıya cıktım,aksam anca geldim yemekti suydu buydu derken gun bitti sukur yine kazasız belasız
cok sukur Allah´ıma bu gunlerim icin
bu arada guzel haberlerine sevindim,şu kilo da ne olursa olsun can sıkıyor :) az olsa sıkıntı cok olsa sıkıntı,hic aklına kotu bir sey getirme,aslan gibi bir tosuncuk doguracaksın inşallah
seker falan olacagını da hic sanmıyorum,inşallah guzel haberlerle donersin yukleme testinden de
jorjet uyu canım,simdi en tatlı uykulaırn zamanı,insan başını yastıktan kaldıramıyor hatta ben hamileligimden oyle suphelenmiştim
sinem guzel haberlerin beni cok mutlu ediyor,cok sukur
CHNB
Kontrolunun iyi gecmesine sevindim.hergecen gun dahada iyi olucak insallah.
Gorumcene icim burkuldu keske bir caresi olsaydi.
Bebegin kilosu seni tedirgin etmis ancak benim eltimin kizi 4.5 ay once 4.200 gr dogum hapti.bizim kucuk tosun pasayi dunyaya getirdi.
insallah seninde hersey yolunda gidecek ve bi kucuk tosun pasada sen getireceksin dunyaya
PASAM
Yapma boyle.
Sen daha baslamadigin bir savasta bastan malubiyeti kabul ediyorsun.
Hele bir kez gidip bir dr gorus.durumun netlessin.
Dikis ve tedavisini sigorta hastenelerinde devam ettiren nice insan var.
Arda beye durumunu anlatir belirli araliklarla onada gidersin.
Ben artik suna gonulden inaniyorumki ilk once rabbim vericem desin.
Sonrada biz elimizden geleni yapalim.