Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım inşallah o günler yakındır sağlıkla gelsin Allah yazdıysa dr ler de bahane canım Allah yazmış olsun alnımıza...

bu arada memlekete gidicektim kaldı ya arabalar doluymuş artık eger gidersem bayramdan sonra gidicem kız chnbcim bu kan sulandırıcıyı 2 tne yanlışlıkla aldımya nasıl regli oluyorum bir bilsen artık ya giderim ya gitmem

Merhaba chnb cim
Ahmet Arda anneciğinin yüreğini hoplatip sonra iyi haber vermeyi seviyor, tombik pasa olmuş demekki
Cok sevindim güzel haberlerinize

Canım inşallah o günler yakındır sağlıkla gelsin Allah yazdıysa dr ler de bahane canım Allah yazmış olsun alnımıza...

işşallah o günlerde gelicek ama ne biliyim korkuyorum 3 kayıp yaşayınca önceleri diyorudmki dikiş yok ondan gittiler bu sefer kızımda rahimim diktirdik dedim durucak vallahi ölüegi aklım agelmedi hayaller kurdum korsagımda kaldı ya başaramazsam ya başaramazsam ben ne yaparım eşim okadar istiyorki baba olmayı ya gene hayall kırıklıgına ugratırsam diyede kafayı yemek üzereyim diyorum paşa bu sefer herşeyi oluruna bırak strese girme oldu bebek gene giderse ne yapıcaksın soruyorum sana dedim olduda teylike geçirisen ardaya gidememki anca sigortaya gidebilirim ne yapıcam ben ya düşüne düşüne vallahi kafayı yiyorum sonra panik atagım azıyo sonra hayde çarpıntı hayde halaya benim arda beyden başka daha bir doktor bulmam lazım ama kiminan biliyosun iş gebe kalmaya gelince yaradan istedikten sonra veriyoda ya devamımı nasıl getiricez ona aklım almıyo düşün düşün dur paşa sen yavrum daha çok düşünürsün

Bayram üzeri doludur.Nasip...

Merhaba chnb cim
Ahmet Arda anneciğinin yüreğini hoplatip sonra iyi haber vermeyi seviyor, tombik pasa olmuş demekki
Cok sevindim güzel haberlerinize

Evet çok tombik olmuş. Yüzünü gördüm sanki bana benziyor:))

Canım Çapanın ya da cerrahpaşanın riskli gebelik bölümüne de gidersin arada Arda Beye de ilaç dozu için başta sorarsın. Ali mi Yunus mu ne vardı . Ama dikiş şeklin farklı mı olacak bilmek lazım.

Hidennisko canım kayınvaliden nasıl senin kontrol ne zaman?

Sofika neredesin? Kayboldun yine...

canım çok gezme bence 28 den sonra belki arada nefes alırız. Gerçi ben de yarın akşam kaynımlara iftara gideceğiöm arabayla giderim hemen yatarım koltuklara...

doktor kontrolun guzel gecmis, o kabus gunler geride kaldi sukur.. Allah bizede nasip etsin ins.ariyacaktim seni nasildi randevun diye ama hamileligin belirtileri basladi bende uyuyp kalmisim ..regreteyle tlf da yazisiyoduk sonra uyumusum :)) mide bulantim yok ama uyku duzenim bozuldu..

jorjet iğneyi yazdırdın mı?

yok canim esim medipolu aradi, biz rapora baglayamayiz demisler ,devlete gitmem gerekicek onlarda eminim bu haftada ustten gebelik gormicekler ben alttan istemicem..bakalim noolucak simdilik tanidik eczaneden iki tane yazdirmak suretiyle aldik.cumada rapor isini halledelim istiyorum

Canım uyu bol bol... Büyüdükçe uyunmuyor...

Canım ben Hatayda özelde bağlattım rapora ne demek rapora bağlayamayız? Devlete de 182 den randevu al. kolay oluyor... İstersen zeynep kamile git bağlarlar bence... Bende çok var istersen 30 tane veririm sana sen sıkıştırma kendini yazdırınca verirsin bana... Ben Maltepedeyim şu an yakınım sana gel bu akşam çayımızı içersin... Ya da yarın gel gündüz otururz iğneyi veririm. Ciddiyim canım şaka değil... Cleksan 0.6 benimki...

kızlar ben geldım durumlar ıyı cok sukur oglum 998 gr olmus kızımız 968gr doktorumuz suanlık kotu bıdurum yok dedı beren makınede degıldı ıns. Baglanmaz bıdaha

CHNB
Kontrolunun iyi gecmesine sevindim.hergecen gun dahada iyi olucak insallah.
Gorumcene icim burkuldu keske bir caresi olsaydi.
Bebegin kilosu seni tedirgin etmis ancak benim eltimin kizi 4.5 ay once 4.200 gr dogum hapti.bizim kucuk tosun pasayi dunyaya getirdi.
insallah seninde hersey yolunda gidecek ve bi kucuk tosun pasada sen getireceksin dunyaya

PASAM
Yapma boyle.
Sen daha baslamadigin bir savasta bastan malubiyeti kabul ediyorsun.
Hele bir kez gidip bir dr gorus.durumun netlessin.
Dikis ve tedavisini sigorta hastenelerinde devam ettiren nice insan var.
Arda beye durumunu anlatir belirli araliklarla onada gidersin.
Ben artik suna gonulden inaniyorumki ilk once rabbim vericem desin.
Sonrada biz elimizden geleni yapalim.

kızlar ben geldım durumlar ıyı cok sukur oglum 998 gr olmus kızımız 968gr doktorumuz suanlık kotu bıdurum yok dedı beren makınede degıldı ıns. Baglanmaz bıdaha

Kocaman bir masallah onlara.
Hergecen gun guclenerek devam edicekler insallah.
onlardan haber bekleyen teyzelerinin yuzlerini guldurekler miniklerimiz.

canimm cok tesekkur ederim ,dusunmen bile beni cok mutlu etti..mesajini yeni gordum maalesef biz cuma gunu halletmeye calisalim olmassa senden isterim.. benimde clexane 0.6 hayirlisyla bi cuma olsun keseyi gorelim Allah in izniyle

chnb canim burdayim,evin işiyle ugrası hasret giderdik,sabah sadece onunla ilgilendim
sonra da carşıya cıktım,aksam anca geldim yemekti suydu buydu derken gun bitti sukur yine kazasız belasız
cok sukur Allah´ıma bu gunlerim icin

bu arada guzel haberlerine sevindim,şu kilo da ne olursa olsun can sıkıyor :) az olsa sıkıntı cok olsa sıkıntı,hic aklına kotu bir sey getirme,aslan gibi bir tosuncuk doguracaksın inşallah
seker falan olacagını da hic sanmıyorum,inşallah guzel haberlerle donersin yukleme testinden de

jorjet uyu canım,simdi en tatlı uykulaırn zamanı,insan başını yastıktan kaldıramıyor hatta ben hamileligimden oyle suphelenmiştim

sinem guzel haberlerin beni cok mutlu ediyor,cok sukur

Maşallah canım inşallah bağlanmaz nazlı kızımız bir daha...

Canım çok sağ ol darısı sizlere inşallah sağlıkla gelsin tosuncuk:))

canimm cok tesekkur ederim ,dusunmen bile beni cok mutlu etti..mesajini yeni gordum maalesef biz cuma gunu halletmeye calisalim olmassa senden isterim.. benimde clexane 0.6 hayirlisyla bi cuma olsun keseyi gorelim Allah in izniyle

Canım yarın otururduk hem iyi olurdu iğne de vesilesi olurdu:)) Gelirsen sevinirim canım...

Maşallah sana:))

Bugün ayağa kalkınca çok baskı oluyor ama uzunluk iyi büyüdüğü için dedei dr... Test iyi çıksa bari...

sagol bebem desteginiz için inanın siizn desteginiz olmasa ben ayaga bile kalkamam bir hamile kalıyım ardayı çekicem karşım aanlatıcam bakalım neler olucek ama testlerim için benim evimin burda bir yer var oraya yaptrıyım diyorum testleride parası az mesela 2 test 80 tl di yavrum iyi olsunda gerisi boş bebem ya chnb sagol sende destek çok verdin işşallah bu savaşı alnımızın akıyla geçirirz bebelerim ya korkuyorum canım ya bir daha teylikeye atmaktan korkuyorum benim rahimimi diken doktor tüp bebek doktoruymuşokadar simtene yalvardım hocam siz yapın dedim oda ordaydı ama yapmadı allah var geldi gitti ama isterdimki o yapsın ban yasak dedi ogün hangi arkadaş var o yapar ama ne vardı o yapsaydı riskli gebelik doktoruydu o anlıcagın bu sefer dedim devlatin kollarına atıyım kendimi gene olmadı korkuyorum bu korkumu nasıl yenicem ben bilemiyorum :18::18::18:bir eylül gelsin adet oluyumbitiyim bri düşünüyüm eşimle bugün konuşucaz işşallah herşeyi ona göre netleştiricez bazı şeyleri canım işşallah yarın söylerim sizlere sag olun beni düşünüpte yazdıgın ziçin çok sag olun rabbim bir seneryo vermiş elimize oynayıp duruyorz işşallah güzelle sonuçlanır senaryamız bu sefer umud allahtan vesvese şeytandandır allahım umud ver vesveseden uzak tut beni amin

Kızlar azönce acele bı sekılde yazdım oglumuzdan yıne sıkayet var teyzelerı napıcaz bu oglanı bız cok yaramaz annesı dıyorlar yandık bız galıba aman saglıklı olsunda yaramaz olsunlar...sofıkacım aradı yıne saolsun yoldaydık tam o hıssettı herhalde gıttıgımızı tsk edıyoruz teyzesı berenım ve ardam sıze kocaman slm söyledı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…