Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Amin....Bitirdim canım 200 tane. Allah yavrularına şifa versin ikindi sonrası yasin de okudum duanın açamadığı kapı yoktur derler canım benim suyum geldiğinde bana da tefriciye okundu çok dualar ettik Rabbim kabul etti inşallah bu duamızı da bu mübarek gecenin hürmetine çevirmeyecektir. Amin...

boyle mubarek bir gecede ne de guzel bir haber bu,hayırlı olsun,Allah saglıcakla vakitlice kucagına almayı da kısmet detsin inşallah,tebrikler

sadece guzel seyler olsun bundan sonra
bir seyi ne kadar cok soylersen gercek olma ihtimali o kadar artar
hep guzel şeyler soyleyelim olsun
jorjet hamile
regrete,feryal,bade,paşam ve isteyen herkes de ardından ve arda arda hamile
herkes yavrusunu saglıcakla vakitlice kucagına aldı
bebekler buyudu hınzırlıklara başladı
cocuklar okula başladı,odevler cok zor
şimdi universiteli oldular,azcık ozlem var
kuzularımız gelin damat oluyor,ne mutlu bize
torun torbaya da karıştık,ne tuhaf kendimiz doguracak gibi heyecan korku-bu duygu bize cok tanıdık
kandil bu gece,mubarek olsun!Butun dileklerimiz,agzımızdan dokulenler,kalbimizden gecenler Allah´ın izniyle gercek olsun!

amin!

JORJET

Bebegin hayirli olsun.rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.

SINEM ve diger tum arkadaslar bu gece dualarimdaydiniz. Ve tanimadigim herkim varsa.
Hamilelere hayirlisiyla vaktinde dogum yapmayi,isteyen herkese en kisa zamanda hamile kalmayi.
BEREN ve Ardamizada en kisa zamanda sagliklarjna kavusmayi bu gecenin hatrina nasip etsin rabbim.

Insallah ona acilan elleri yalvaran gonulleri geri cevirmesin rabbim.

Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, hayırlı bir evlat olsun, tebrikler:)

jorter gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin, darısı regrete, paşam ve diğer hamiş haberi bekleyenlerin başına inşallah..

Bu mubarek gecede ne kadar güzel bir haber..Allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin.Bizlerede nasip olur inşallah..

cnm çok tşk ederim senin ve diğER OKUYANLARIN SAYesinde bitirdik çok şüKÜR Yavrularımda iyimiş MAKİNEYE BAĞlamamışlar bu sabah doktORUMUZ GAYET İYİLER DEDİ ALLAHIMA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN.....KIZLAR BOL BOL OKUYUN DUA EDİn hiç ummadığınız anda hiç ummadığınız şeylerle karşılaşıyorsunuz tıpkı benim yAVRULARIMA HAMİLEKALDIĞIM :GÜN GİBİ OKADAR UMUTsuz anımda geldilerki inş. bundan sonrada bırakmazlar.... bu arada teyzeleri bugün görmeye gidicem kuzucuklarımı sizden kocamannnnn slmlar götürücemmm:79:

sinemcim seni takip ediyor ve dua ediyorum ayrıca ilgileniyorum durumunla çünkü saki benim bebişlerim gibi geliy benimkiler de 26+4 de doğmuştu 3 gün dayanabildi senin bebişlerin kurtulacak yürekten inanıyorum maşallah kaç günü geride bırakmışlar rabbim yardımcınız olsu..

Sinemmmm yerim ben onları... Sen anlattıkça gözümün önüne geliyorlar... Yaramazlık yapıyorlarmış ya...

Bol bol bak canım... İnsanın hiç oradan çıkası gelmiyor di mi? Ücret almayacaklar di mi? Orada normalde sgk geçiyor muydu?

Sinemmmm yerim ben onları... Sen anlattıkça gözümün önüne geliyorlar... Yaramazlık yapıyorlarmış ya...

Bol bol bak canım... İnsanın hiç oradan çıkası gelmiyor di mi? Ücret almayacaklar di mi? Orada normalde sgk geçiyor muydu?

kızlar hepinizden Allah razi olsun ,insallah bu sefer hayal kirikligim olmicak,,korkularimin endiselerimin ustesinden gelmeye calisiyorum..cuma gunu 15:45 e arda beye randevu aldim.sabah msj attim hemen aradi ve tebrik etti..iggnemi ilaclari vs soyledi.bakalim cuma ne diyecek.. benim sat 14 temmuz cuma gunu kalp atisi olmaz dimi sadece kese gozukur.6 . hamileligim ama unutuyorum hemen :)))

AYYY SORMA CNM OKADAR ZOR ÇIKIYORUMKİ ORDAN EŞİMİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKIYORUM O BEN GİRMİCEM DESİNDE SEN BİRAZ DAHA KAL DİYE AMA ONADA BİŞEY DEMİYORUMTABİ ONUNDA HAKKI ELLİYORUM OĞLANA BAŞINA FALAN Bİ GERİNİYO Bİ GÖR NAZLANIYO KIZIMIZ BİRAZ DAHA CİDDİ YÜZ VERMİYO BİZE OĞLAN ŞIMARIK HEMŞİREsi BİLE DİYOR ANLIYO BENİM GELDİĞİMİ HEMEN GÖZLERİNİ AÇIYO DİYOR ÇAPKIN OLCAK BENİM OĞLUM ŞİMDİDEN GÖZÜne kestİRİYOR HEMŞİRELERİ:))ÜCRET ALMICAKLAR CNM SGK GEÇİYormuş yOKSA GEceliği 2binlira altından kalkamayız cnm hastaneden çıkmadan daha evraklar verdiler yaptırdık sgk karşılasın die 100de 100nü sgk karşılıcakmış

Canım sanırım 5 haftalık oluyor o zaman bence kese görünür. Çok mutlu oldummmmm...

Canım ya demek çapkın olacak Ardamız. oLSUN KIZ AĞIRBAŞLI OLSUN VARSIN KIZLAR HANIM OLUR...

Canım normalde o hastanede sgk geçiyor mu? benim merak ettiğim şey sgk geçmeyen hastanelerde yoğun bakımdan para alınıyor mu?

evet cnm sgk geçiyor aslında sgk geçmeyen hastanelerdende alınmaması gerekiyormuş yeni doğan ünitileri ücretsizmiş bunları iyi araştırmak lazım ali tezelin konuşmasını dinlemiştim tvde kesinlikle ücret ödemeyin diyordu sgk geçmeyen özel hastanelerde kalp hastaları kanser hastaları ve yeni doğan üniteleri ücretsiz demişti bilmiyorum artık nekadar doğru ama doğum yaptığım hastanede geçiyor.... az kladı saat 5de minnoşların yanında olucam inş. çokkkkk özledim kuzularımı

jorjet,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

kızlar hepimizin duaları kabul olmuştur inşallah,ben de kendim için,ablam için, tüm forum için ve arda ile beren bebek için dua ettim

cnm merhaba chnb arkadaşımız dün senden bahsetmişti birazcık bana sizde erken doğum yapmışsınız galiba bende sizle tanışmak istedim bende erken doğum yaptım haftalarımızda aynı neler yaşadınız kaç gün kaldınız hastanede züerinden baya geçmiş ama çok az da olsa bilgilendirirseniz beni sevinirim benim bebklerim şuan küvezde 24 gün oldu oğlumuz iyi çok şükür ama kızmızın biraz solunum proglemi var cihaza bağlıyorlar ara ara

ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn--------------------------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
LIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren----------------------------------------var

HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
Ayer82-------------------kız--------------------------------------------------------yok
melikee--------------------------------------------------------------------------var
arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
sevdanehri54----------------------------------------------------------------------var
sinem8484-------------kız&erkek-----------------------------27.10.2012--------------------var
denizANASI------------------------------------------------07.11.2012-------------------
Prenslerim-------------erkek&erkek--------------------------09.12.2012---------------------yok
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
sezen_kayaalp-----------------------------------------30.12.2012---------------------var
hidennisko---------------kız------------------------------25.01.2013-------------------------yok
yaren58------------------kız-------------------------------22.01.2013----------------------------var
eylulgulu------------------?-------------------------------------?--------------------------------var
duyaydin------------------?---------------------------------03.03.2012---------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------
paşam3405------------------:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…