Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
CHNB
Canim 12000 tane olacak besmeleyi serifi birkeredemi okumamiz gerekiyor.duruma gore bir iki gunde bitse olurmu.
5 Madde olarak okunacak kisim sadece bir defaya mahsusmu okunacak yoksa her 1000 den oncemi.

Simdiden tesekkurler.

Canım bir defada okunması gerekmiyor ben de başladım kendime ama hepsini birden okumuyorum sen de kendine oku ...

Her 1000 den önce maddeleri uyguluyormuşsun ... Ben namazı yatarak kılıyorum canım...

Canım tüp bebek yapanlardan meryem suresini çok duymuştum araştır istersen...

simdi iyi kasilma yok sukur ama ayaga kalkinca hemen sertlesiyor karnim akinti gibi kokuyor gelen sivi ama bilmiyorum beyaz iz birakiyor ya akinttidada oyle olur ya bakalim
deger dusuk ama icim rahat degil yinede temiz ciksin rahatliycam insallah camasir bende giymiyorum canim ama sanki dahami kotu oluyor ne gecelikmi pijamami giyiyorsun ben her hafya temizleniyorum dr gitmesem bile ama baya vakit aliyor artik gobus buyuyunce benim asagida durmazdi arada donerken dikisler aciyodu simdi hep asagi vuruyor korktum acikcasi bide 100grlik seker yuklemesi var 50lik sinirda cikmis yarin sonuclar cikar bakalim

Ben cumaya yaptıracaım şeker testi, hem de troide baktıracağım canım...

Ben gecelik giyiyorum kaynımlar gelirse pijama giyiyorum. canım bence dr den dr ye temizlik yap. ben de ani gitmem gerekirse diye korkuyorum da ama çok vakit alıyor diye dr den dr ye ilgileniyorum.

inşallah şekerin de iyi çıkar...

canım çok şükür gittiler sende maşallah 6 aylık olucan nice 9 aylıklara

hayırlı kandiller herkese arkadaşlar... dualarınız kabul günahlarımız affolunur inşALLAH....

ben calışıyorum ya, akşam gelince hiç vaktim olmuyor nete, cok şükür bir sıkıntım da yok, ara ara toplanmalar oluyor ama olur o kadar diyorum.... gecmişe bakamıyorum azcık ibadet yapıp hepimize dua edeyim diyorum....

tekrardan kandiliniz mubarek olsunnn.... burdaki herkes sağlıkla, mutlulukla bebişlerini doğurup kucaklasın inş.

günlük ecopirin içiyorum canım, vitamin olarak birgün elevit birgün gyno ferro sanol alıyorum, haftada bir pruloton depot, günlük tuvalete çıkamazsamda magnezyum toz var suya karıştırılan ondan kullanıyorum canım..

herkese hayırlı kandiller kızlar Allah bu gece tüm dualarımızı, dileklerimizi, niyetlerimizi kabul etsin inşallah..

kızlar iyi aksamlar ,hayirli kandiller,Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin...
Bende araniza katiliyorum artik , yaklasik bi saat once ogrendimki bende hamileyim :)))) dua edelim birbirimize beni de unutmayin siz hep aklimdasiniz benim ..

Canım,bu hayırlı gecede öğrendin Allah tamamına erdirsin inşallah

Jorjet,o kadar mutlu ve heycamlıyımki sanki kendim hamileyim ..Belkide prova yapıyorumdur ..Bir bakmışsın arkandan gelmişim aylarca yazdık burda beraber hamile kalırmışısız aynı zamanda doğururmuşuz diye ...Bak 40 kere söyledik belkide gerçekleşiyor....

. canim cok saol,insallah send arkamdan geliyosun ay bile gecmeyecek birlkkte doguracaz insallah

Hayırlı uğurlu olsun

Canımmmmmmm bu mübarek gecede ne güzel bir haber arayacağım birazdan seni:)

Hemen git dr ye iğneye başla hatta Arda beye gideceksen yarın ara hemen randevu olmazsa da iğne dozunu söyler...

Canımmmmmmm bu mübarek gecede ne güzel bir haber arayacağım birazdan seni:)

Hemen git dr ye iğneye başla hatta Arda beye gideceksen yarın ara hemen randevu olmazsa da iğne dozunu söyler...

cok sagol canim gercektende bu gece ogrenmem hoş oldu,insallah Allahim 40 i gormeyide nasip eder,cumlemizin ..
evet ARda beye gidicem yarin igneyi arayip sorcam 0,6 diye hatirliyorum ama yinede ararim,, bi de kalp atislarini duyacagim zamana randevu alayim diyorum .. ben ariyim seni :))

cidden nerdeyse iki yil konustuk durduk birlikte hamile kalip diziliriz sirayla diye :)))))))

Malesef bebeklerimizi çok yakın kaybettik ( birbirimizi ve burayı ilk bulduğumuzda acımız yeniydi.. aradan uzun zaman geçti zamanla acılar küllendi tekrar umutlandık ..Bebek isteği tekrar sardı bizi Anne olma arzusu galip geldi hayeller kurduk bugün sen hayallerinin ilk adımındasın.. ben bu mübarek gecede kalben inanıyorum bebeğini kucağına alacağınaa..Allah bebeğini sana bağışlasın 38 haftaları görmeyi nasip etsin inşallah..Ardından bende geleyim sonra Paşam sonra hamilelik haberi beklediğimiz tüm arkadaşlar.. önce hamileyim sonra doğum yaptım bebeğim kucağımda diyen yazılar yazsınlar İnşallah Aminnn

cnm toparlamaya calısıyoruz 644tane kaldı ıns sabaha kadar bıtırmeye ugrasıcaz sanada cok fazla yuk olmak ıstemıyorum vaktin olursa bana yazarsın cnm

cnm toparlamaya calısıyoruz 644tane kaldı ıns sabaha kadar bıtırmeye ugrasıcaz sanada cok fazla yuk olmak ıstemıyorum vaktin olursa bana yazarsın cnm

Sinemmmmmmmm 200 tane okurum şimdi başlarım sen okudum say... Şimdi başlıyorum canım... Allah kabul etsin...

Sinemmmmmmmm 200 tane okurum şimdi başlarım sen okudum say... Şimdi başlıyorum canım... Allah kabul etsin...

allah bin kere razı olsun cnm rabbim yavrularına sana ve eşine uzun ömür kalbinde nekadar dilek varsa hepsini yerine getirsin inşallah bizde okuduk biraz sende 200 okuyorsan 150 tane falan kaldı dayımın kızıda okumuş onlarıda saydık allah razı olsun ozaman birazdan bitiririz yavrularıma derman olsun inşallah cümlesininkinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…