- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.161
CHNB
Canim 12000 tane olacak besmeleyi serifi birkeredemi okumamiz gerekiyor.duruma gore bir iki gunde bitse olurmu.
5 Madde olarak okunacak kisim sadece bir defaya mahsusmu okunacak yoksa her 1000 den oncemi.
Simdiden tesekkurler.
simdi iyi kasilma yok sukur ama ayaga kalkinca hemen sertlesiyor karnim akinti gibi kokuyor gelen sivi ama bilmiyorum beyaz iz birakiyor ya akinttidada oyle olur ya bakalimcanım inşallah cok guzel haberlerle gelirsin yarın
amin!
feryalcim aynı telaşlar sana da butun isteyenlere de kısmet olsun inşallah
daha guzelleri sizin olsun arkadaşım inşallah
kandilin mubarek olsun canım,cumlemizin de
dualarımda hep varsınız
canım sıkma canını,su anda kasılma olmaması guzel,muayene tetiklemiş olabilir gercekten ama kendini suclama,serklajlı olmasan bile hamile bir bayana daha dikkaytli yapılmalı muayene.
akıntının idrar oldugunu sanmıyorum,beyaz iz bırakıyor demissin,ya ter ya da vajinal akıntı
bakalım kultur sonucu ne olacak akıntıyı onemsemek lazım
Allah´ım dualarımızı kabul etsin inşallah
deger dusuk ama icim rahat degil yinede temiz ciksin rahatliycam insallah camasir bende giymiyorum canim ama sanki dahami kotu oluyor ne gecelikmi pijamami giyiyorsun ben her hafya temizleniyorum dr gitmesem bile ama baya vakit aliyor artik gobus buyuyunceCanım değerin düştüğüne sevindim. Benim şükür akıntım olmuyor ben çoğunlukla iç çamaşırı giymeme bağlıyorum:)) Tabi sirkeli suya da. Az önce yarın kontrol var diye malum temizlik yaptım banyoda kaldım ayakta bayağı alta baskı yaptı. Benim göğüs altımda hafif bombelik başladı ama yine de aşağıda gibi. Sofikanın dediği gibi biraz büyüseler de çıksalar rahatlayacağız.Kızlardan akıntı için nerede ise tüm hamilelik boyunca fitil kullanan oldu dr ye gidince sor istersen...
Anladım canım Allah kabul etsin iftarını... Hadi az kaldı çalışmalara...
simdi iyi kasilma yok sukur ama ayaga kalkinca hemen sertlesiyor karnim akinti gibi kokuyor gelen sivi ama bilmiyorum beyaz iz birakiyor ya akinttidada oyle olur ya bakalim
deger dusuk ama icim rahat degil yinede temiz ciksin rahatliycam insallah camasir bende giymiyorum canim ama sanki dahami kotu oluyor ne gecelikmi pijamami giyiyorsun ben her hafya temizleniyorum dr gitmesem bile ama baya vakit aliyor artik gobus buyuyuncebenim asagida durmazdi arada donerken dikisler aciyodu simdi hep asagi vuruyor korktum acikcasi bide 100grlik seker yuklemesi var 50lik sinirda cikmis yarin sonuclar cikar bakalim
Canım değerin düştüğüne sevindim. Benim şükür akıntım olmuyor ben çoğunlukla iç çamaşırı giymeme bağlıyorum:)) Tabi sirkeli suya da. Az önce yarın kontrol var diye malum temizlik yaptım banyoda kaldım ayakta bayağı alta baskı yaptı. Benim göğüs altımda hafif bombelik başladı ama yine de aşağıda gibi. Sofikanın dediği gibi biraz büyüseler de çıksalar rahatlayacağız.Kızlardan akıntı için nerede ise tüm hamilelik boyunca fitil kullanan oldu dr ye gidince sor istersen...
Anladım canım Allah kabul etsin iftarını... Hadi az kaldı çalışmalara...
Sofika belli hedefler rahatlatıyor kısmen insanı. Kızın abla olacak odası ayrı ne güzel. Bebek yanınızda yatar herhalde bir süre...
Sen de dikkat et yine de çok da ağır kaldırma... Bizim de ebebeyn banyomuz yığıntı içinde...
Yaren nasılsın canım? Şu an ne ilaçları kullanıyorsun?
kızlar iyi aksamlar ,hayirli kandiller,Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin...
Bende araniza katiliyorum artik , yaklasik bi saat once ogrendimki bende hamileyim :)))) dua edelim birbirimize beni de unutmayin siz hep aklimdasiniz benim ..
. canim cok saol,insallah send arkamdan geliyosun ay bile gecmeyecek birlkkte doguracaz insallahJorjet,o kadar mutlu ve heycamlıyımki sanki kendim hamileyim..Belkide prova yapıyorumdur ..Bir bakmışsın arkandan gelmişim aylarca yazdık burda beraber hamile kalırmışısız aynı zamanda doğururmuşuz diye ...Bak 40 kere söyledik belkide gerçekleşiyor ....
kızlar iyi aksamlar ,hayirli kandiller,Allah bu mubarek gecede dualarimizi kabul etsin...
Bende araniza katiliyorum artik , yaklasik bi saat once ogrendimki bende hamileyim :)))) dua edelim birbirimize beni de unutmayin siz hep aklimdasiniz benim ..
bende suan cok heyecanli ve saskinim :) acikcasi bu ay hemen tutacagini tahmin etmiyodum ..ilk ay denebilir neredeyse :s. canim cok saol,insallah send arkamdan geliyosun ay bile gecmeyecek birlkkte doguracaz insallah
Canımmmmmmm bu mübarek gecede ne güzel bir haber arayacağım birazdan seni:)
Hemen git dr ye iğneye başla hatta Arda beye gideceksen yarın ara hemen randevu olmazsa da iğne dozunu söyler...
cidden nerdeyse iki yil konustuk durduk birlikte hamile kalip diziliriz sirayla diye :)))))))
cnm toparlamaya calısıyoruz 644tane kaldı ıns sabaha kadar bıtırmeye ugrasıcaz sanada cok fazla yuk olmak ıstemıyorum vaktin olursa bana yazarsın cnm
Sinemmmmmmmm 200 tane okurum şimdi başlarım sen okudum say... Şimdi başlıyorum canım... Allah kabul etsin...