-
- Konu Sahibi hidennisko
- #29.121
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
mrb arkadaslar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.yarın serklajım var yaptıran arkadaslar kac saat aclıkla gitmek gerekiyo acaba dr sölemedi benimde sormak aklıma gelmedi aksamdan kesmelimiyiz yemeyi içmeyi.birde lütfen serklajdan sonraki günler için bilgilendirirmisiniz nasıl geciyor neler yasıyosunuz zormu sürekli yatıyomusunuz dr um bana 32.haftaya kadar yatıcaksın dedi sizlerede böle sölendimi hiç kalkmıycaksınız dendimi acaba :26:şimdiden tskürler
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
chnb cim yazdığını tam doktora giderken gördüm canım 1 buçuktaydı randevumuz,çok şükür herşey yolunda,yalnız ikili testi yapmadı 10 gün sonra bakalım dedi,hani kesin olurmuş ama genel olarak ense kalınlığını beğendi,burun kemiğini gördük,çok şükür her seferinde elim ayağım buz keserek gidiyorum,doktor fobisi oluştu valla :) alttan da baktı,44.90 mm rahim ağzı uzunluğu,böyle ellerimi yumruk yapıp kalçamın altına koydum öyle baktı alttan,sizin de mi öyle bakılıyordu kızlar ilk haftalarınızda rahim ağzına? bi de öksürttü açılıyor mu diye,çok şükür sabitiz şimdilik :) 16. haftada sonra her hafta gelcem ben dedim,tamam dedi doktor,20. haftamda kaybetmiştim ya o haftalara daha bi önem vermek istiyorum,gerekmedikçe dikmeyeceğim dedi yine,benden havadisler böyle..
mrb arkadaslar sizlere sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.yarın serklajım var yaptıran arkadaslar kac saat aclıkla gitmek gerekiyo acaba dr sölemedi benimde sormak aklıma gelmedi aksamdan kesmelimiyiz yemeyi içmeyi.birde lütfen serklajdan sonraki günler için bilgilendirirmisiniz nasıl geciyor neler yasıyosunuz zormu sürekli yatıyomusunuz dr um bana 32.haftaya kadar yatıcaksın dedi sizlerede böle sölendimi hiç kalkmıycaksınız dendimi acaba :26:şimdiden tskürler
birde benim akıntım var idrar tahlili yaptırdım temiz cıktı 3gün kullanmam için fitil verdi acıkcası yeterlimi degilmi tedirgin oldum sonucta enfeksiyon olması bu durmda riskli son rası için vaginal temizlik için enfeksiyondan korunmak için neler yapıosunuz
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
Çok sınır bozucu bı cevap oldu şimdi bu, hem ikiz doğur hem genc kız gibi dur, hiç olmadı yani:) 41 kere maşallah, kıskandım mı ne?! :)
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
:
bu arada kimse merak etmemiş beni aşk olsun kaç gündür girmiyorum yane
Enfeksiyon yapması kotu düşünüyorum tahlil yaptırmayı önce toparlanmam lazım hastaneden sonra hergun meyve kompostusu iciyorum bol bol kizilcigin faydası ne operasyondan önce görümcem yapmıştı bol bol içmiştim tadida güzeldiCanım evet ama sondasız yaşamayı tercih ederim:)) Sonda da bence enfeksiyon yapıyor ben suyumun gelmesini sondanın fazla kalmasına bağladım. İdrar tahlili ve kültürü de yaptır yakınlarda yine de. İmkan varsa kızılcık hoşafı yaptır burada nerede satılır bilemiyorum gerçi...
Hepinizin kandili mubarek olsun kader arkadaşlarım..allahım bu muberek günde bizlere şifa versin,dualarımızı kabul etsin inşallah..hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.sabırlar diliyorum...
Hepinizin kandili mubarek olsun kader arkadaşlarım..allahım bu muberek günde bizlere şifa versin,dualarımızı kabul etsin inşallah..hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.sabırlar diliyorum...
Enfeksiyon yapması kotu düşünüyorum tahlil yaptırmayı önce toparlanmam lazım hastaneden sonra hergun meyve kompostusu iciyorum bol bol kizilcigin faydası ne operasyondan önce görümcem yapmıştı bol bol içmiştim tadida güzeldi
lokositim yuksek cikinca dr idrar,serviks kulturu istedi ve idrar tahlili yeniden bugun esim alip gostericek insallah temiz cikar kulturden sonra asiri agri ve kasilmam oldu siz yaptirirkende olutormu acaba 3saat falan gecmedi kasilma. bide su seklindeki akinti devam ediyor vajinamin icinde cok agri hissediyorum bicak saplanir gibi sizdede oluyomu ara ara kizlar....
sözün bittigi yerdeyim şuan bogazımdaki yutkummam durdu sanki gözlerim doldu gerilere gittim güzel bacım allah sabır versin işşallah dualarıms eninle inan ne diyecegimi bilemedim ya çok zor senin şuan az çok nasıl bir psikolojidesin biliyorum ama kendine mukayet ol rabbim işşallah bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine saglıklı evlatlar versin kendiliginden hamile kal işallah
bu arada kimse merak etmemiş beni aşk olsun kaç gündür girmiyorum yane
lokositim yuksek cikinca dr idrar,serviks kulturu istedi ve idrar tahlili yeniden bugun esim alip gostericek insallah temiz cikar kulturden sonra asiri agri ve kasilmam oldu siz yaptirirkende olutormu acaba 3saat falan gecmedi kasilma. bide su seklindeki akinti devam ediyor vajinamin icinde cok agri hissediyorum bicak saplanir gibi sizdede oluyomu ara ara kizlar....