- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.941
Allah gönlüne göre versin pasacim, inşallah bı kızın bı oğlun olur, bı ömür hayırlarını ve muruvetlerini görürsünüz esinle, seninde icinde boyle davul calsinlar insallah, saglikla dogsunlar basini onlardan kaldirama hic, ne panik atagin kalsin ne de baska derdin, kayinvalidenle eltinin evinin altini ustune getirsinler ama senin evine bisey yapmasinlar (anladgim kadaryla cok titizsin sen:)), bol bol sütun olsun gözlerinin icine baka baka 2 yasina kadar emzir, çeşit çeşit yemekler pişir kuzucuklarina (hamaratsinda belli:)), eteginden ayrilasinlar hiç... Hamilenin duası kabul olurmuş, en içten duygularımla senin için istiyorum bunları, güzel allahım kabul etsin inşallah...
Evet canım baslarda cok stresli başlamıştı hamileliğim, cok üzdüler iste beni, hakkimi yediler, bende istifa ettim zaten ama o hafta karnım cok sertti ve hep böyle çarpıntim vardı ondan sonraki kontrolde de kisalma farkedildi zaten...ama ben mesajı aldım, o kaybetme korkusu girdi icime bı kere, dünya yıkılsa umrumda değil artık, cok takar cok üzülürdüm herseye... esim, annem cok sasiriyolar bana, hormonlardan mı böyle oldu diyo esim ama değil, farkındayım ben geçici değil kalıcı bı degisim geçirdim....hayatımda ilk kez banane diyorum herkese:)
agzın bal yesin bacım bak nasılda tanıyosun beniallah razı olsun biz yarın topükçe bana ve benim gibi bebekleir olanlara dua edelim hamişler toplanın bakalım duayaerkek kardeşimin oglu dünyaya geldi biizm gelini emiyoya öyle seyrediyorum yeminle hem emiyo hemde annesine öle gözeriyle bakıyorbirdeliyle memesini tutuyoya işte ozaman bitiyorum ben o şekle rabbim herkeze saglıklısından versin şak abir yana kız olsun erkek olsun saglıklı saatli haytırlı olsunda gerisi boş ban sakat diyenlerde utanır belkim ban her seferinde bu işin peşini bırak diyolar eşim diyoki geçen eger dogarsa saglıklısından çok şanslı olucek bebegimiz diyor işşallah dedim bende ikimizin bir parçası sen sag saglim al ogullularını kucagına ozaman anlıcaksın beni rabim ömürlerine ömür katsın işşallah yavrularımın