merhaba kızlar ben geldiiiimmm... öncelikle söyliyim bebişim KIZmış..kızımın bir kızkardeşi olacak..
kontolümde iyi geçti, cemil hoca serklajımı iyi gördü biraz daha yukarda olsa daha iyi olurdu ama yinede konumu fena değil dedi, rahim boynuda şu anda iyi dedi, bebişin gelişiminide iyi gördü,haftasına göre doğru ilerliyor dedi..dörtlü test için ölçümler aldı beni şüpheye düşürecek bir şey görmedim isterseniz yapalım ama bence gerek yok dedi, bizde yaptırmadık..zaten ikili tetede hiçbir risk yok denilmişti..
cemil hocaya topikten bahsettim daha önce tiwiks le görüştüğümüzü biliyordu, bu hafta serklaj yaptığınız hastada bizim topikten dedim, çok şaşırdı hala sayfanız devam ediyormu dedi, nursini hatırlattım geçen yıldan doğum yaptığı hastanedeki doktorlar serklajınızı çok beğenmişler, özellikle kim yaptı diye sormuşlar dedim, chnb seni söyledim geçen yıl gelmişti size ama genetik testlerle ilgili size ulaşamamış şu anda oda hamile siz rahim boynu çok kısa demişsiniz Arda beyde sizinle aynı fikirde olmuş abdominal serklaj yaptı gebeliği iyi gidiyor dedim.. sayfamızın en takdir gören doktorlarındansınız dedim, bir siz birde Arda lembet bey var dedim, çok hoşuna gitti şaşırdı hiç haberim olmadı bunlardan dedi..görüşmemiş çok keyifli geçti, kafana takılan bir durum olmadıkça bir ay sonra görüşmemizde bir sakınca yok dedi..benden böyle kızlar işte..