- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.921
SOFIKA
Sagolasin canim benim
Ultrason muayenesinde rahimin normal boyutlarda oldugunu soyledi.
Histereskopi islemini gurkan bey yapti deyince birde kaybettigim bebekler oncesi bir sorjn olsa muhakkak soylenir ve tup bebek yapilmazdi dedi.rahimle olan bolumde sikinti yok.
Birde tanisal histereskopinin rahim agzi yetmezligine etki etmedigini soyledi.
Hafta hafta rahim agzj olcumlerini ve 13. Hafta kanama sonrasi 2.5 cm indigini soyleyince kanamanin bircok sorunu beraberinde getirdigini soyledi.
Simdi tek ve en onemli sorun ilk olarak tekmi ciftmi nakil.gerci cozjndukten sonra embriyolarin durumunu simdiden bilemiyoruz ama.
Esim dr sonrasi tek nakile ikna oldu sonrasinda uzulmektense diyor.
Bu arada esim esinle tanismaktanda cok mutlu olmus.
Esinin cocuk meselesinde sordugu soruya gelince bunda darilacak birsey yokki.esin nerden bilsin.
Daha oncede bahsetmistim sana esimin kiz cocuklarina karsi farkli bir sevgisi var.sizin adiniza da cok mutlu oldugunu ve bizimde kizimizin olmasini cok istedigini tekrar tekrar soyledi.
Alisverisini tamamlamana sevindim.birkac eksik biraksaydin daha bizde hediyeler alicaz minik kizimiza
canım dikkatimi çekti benim de tek tutması gerekiyodu mhakkak doktorla da tek transfer diye konuşmuştuk hep ama tam transfer anında tek mi koyalım iki mi dedi dakikalarca masada kararsız kaldım ve iki kondu çok korktum ikisi de tutarsa diye ama tek tuttu şükür şimdi diyorum tek koysaydı belki tutmazdı...tavsiyem çok iyi düşün iyi karar ver...allah yardımcın olsun..